Merak etmesi için ortadan kaybolsm durum atmasam merak edermi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O zamanda stalklamakla kalır.😂
3 aydır böyle yapio böyle yapacaksan neye ayrıldın sence nasıl bir tutum sergilemeliym
Hislerinin bitip bitmediğine bağlı.
Hissi var mı yok bilmiom sadece bakıyor ben ona biri varsa söyle ben asla olmam dedim gram ses etmedi ben bir aydır yazmiom okuzun trene baktığı gibi bakıp
O zaman hissi olup olmadığını bilemeyecek olmanla birlikte senin ilgi duyduğunun o adam değil de onun gizemliliği olduğunu söyleyebilirim.
Aman ne gizemliligi hicbiseyini merak etmiyorum onun klasik erkek ama ben davranışlarını sevmiştim onu bende tutan oydu
Kendini kandırıyorsun.
Yeminlen merak etmiyorum sevgiliyken bile instasini goremiyordum merak edip cabalamadim bile ay bakayım ne varmış diye
Onu merak etmiyor olsan böyle bir soruyu bile açmazdın.
Merak ediyorum ama neden izlediğini silmwdigini bu kadar sen böyle yaparak gizem yaration get öte hsjsjjs😄😄
O da amacına ulaşmış oluyor.
Onun amacı meraklandirmak mi oluyor
Sana hissi varsa dediğin doğru olmakla birlikte eğer hissi yoksa sadece umursamayıp geçer.
Sana soru karşıdaki adam 30 yaşına gelmiş evlilik kafası o bu benimle bişey başlamadan bitmiş kötü bitmedi ama yeniden olmayacak nedenler yok olmuyor falan demişti en son konuşmada ben de ona bak hayatında biri varsa söyle asla iletişim sağlamak silerim deidm cevap vermedi saçma geldi varsa var deyip beni görmeyecek madem olmuyor istediği buysa ama seslenmedi bende bir aydır iletişim kurmadım durum izliyor nereye kadar 3 ay olucak totelde bu saatten sonra arkadaş dost olamam canım geliyor amaç ne başkasını bulamam değerlendiririm kafası olabilir mi
Biraz karışık anlattığın için sadece diyeceğim şu ki ayrılan o muydu?
O ayrildi
Senin durumlarını hala izliyorsa hissi olma ihtimali var iken izlemiyorsa çok da umursamıyor olduğunu bil.
Durumlarimi sürekli izliyor mutlaka ama bir erken bir geç bakma olayı oluyor sanki meraklı değilim gibi atlamaamak adına o gün de kendi durum atmazdi wpde de gorebilecegimi biliyor ve tek gördüğüm yer wp onu baktım geç sonra ardına ben durum attım o da hemen baktı ona gönderme yapacağımı düşündü ama uzun bir süre durum atmayip ortadan kaybol istiyorum
Sana karşı boş olmadığı için merak edebilme ihtimali olsa da kötü haber şu ki ayrılan kişi o olduğu için fazla gurur yapıp yapmayacağına emin değiliz.
Bu hayat yani hayattayken nefes alioken yaşamak mumkunken neden gurur yapılsın kişi yapisi farklı tabii yapabilir bilemiyorum ama nereye kadar böyle gidecek sence ben nasıl bir davranış sergileyim ona karşı
Kendi hayatına devam etmekten başka bir şey yapmamanı önermekle birlikte sana karşı hala yoğun hisleri varsa kendi yazacaktır zaten diyorum.
Peki durum falan atmayı keseyim mi çünkü şu an her an orada elinin altındayım ulaşılmaz olmak gerekmez mi
Bunu takacağına o sanki hayatında hiç yokmuş gibi günlük neler yapıyorsan aynı şeyleri yapman gerekiyor olmakla birlikte zaten paylaştığın durumlarda adamın sana hala çok hissi varsa "Bu beni neden umursamıyor?" diye düşünüp bir noktada peşine düşecektir.
İnsallah böyle olur da pişman olur bişey değişir
Pişman olmasını istiyorsan arkadaşlarınla gezmeye çıktığında durum falan atarsan ve adamın sana karşı hala hissi varsa dediğim algıyı kafasında yaratırsın.
Senin amaç ne eskiyi cepte tutmak mı
Benim amacım yok benim hislerim var o da bunu biliyor ama 1 aydır iletişim kurmadim o da silmeyip izliyor
Bence hiç böyle çocukça şeylere girişme bırak geliyorsa gelsin gelmiyorsa yolu bahtı açık olsun
Aslında bıraktım ses seda yok onemsedim hal hatir dahi sordum ama son bir aydır hicbisey yapmadim ortada nedenler yokken böyle yapan birine ben fazlayim ne yedim ne içtim tuketmedim çabam yük olmamakti ama günün sonunda senin suçun yok haklısın da dedi
O zman durum atmayip bir pp gözüksün inşallah pişman olur
Aslında bunun pekte sana niyeti yok söyleyeyim anlattıklarına göre
Bana olmayınca olmuyor dedi bende olması için bişey yapmadin dedim en son mesajta hayatında biri var mı dedi ben asla mesaj dahi atmam göremezsin beni dedim seslenmedi bende bir daha yazmadım hep durumlarimi izledi üç aydır sılmiyor bakıo ayrılıktan bu yana silip izlemeye bilir saniyesini almaz
Evet sende haklısın fakat böyle bir çocuktan olmaz işte
Olur mu olmaz mı rabbim bilir ama ne göze alabiliyor ne gozunu alabiliyor ben anlamıyorum insan ustemedigi şeyi gözünün önünde tutmaz kendisi 30 geldi acaba başkasıyla olmadığı zaman benimi değerlendirecek bazen bu gelip aklıma
Olabilir işte bu da
Allah büyük o koymuştur bir yola evet iyi insanlar var tek iyi bende değilim ben kötü hicbisey uapmadim fitratim yapim da çok hassas hep kendimden bir fazla veririm insanlari düşünürüm ama bazen her şey çarpıyor bilmiyorum çok yoruldum iyi isterken incinmekten iyi gorememesinden kaybedilecek bir insan değilim bunu herkes söyler daha önceki iliskimde de dönen oldu pişmanlıkla ailesini devreye sokarak ama ben ilk kez birinde kaldım çok dua ediyorum ne olur bilmem
Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah 🤲🏻
Amin inşallah cümlesinin
Demekki sende istiyorsun beden ayrıldınız o zaman
Ben zaten istiyorum hislerim var ona ortada duzelmiyecek bişey olmadigini söyledim olmayınca olmuyor dedi bak hayatında biri varsa söyle benden yana sana en ufak bişey gelmez asla dedim seslenmedi bende 1 aydır iletişim dahi saglamadim sadece izliyor pişman olsun istiyorum
Seviyorsa eder
3 aydır madem içinde biseyler var izlemek yerine film çekelim birlikte nereye kadar böyle olucak ki olumsuz kaliplara görende kendisi