Güncellemeler
1 yıl
Ben arayınca takipten çıkardı.
Ben ayrıldım ertesi gün beraber olduğumuz ppyi kaldırdı hiç aramadı sormadı ama takip edip storylere bakmaya devam etti 2. Gün ben aradım sevdiği halde devam etmek istemedi. Numaramı hala silmedi instada ppsi yok kimseyi eklemedi ortak bazı şeyleri silmedi. Adım bekliyo deseniz attım ayrılalı 1 hafta oldu hala dönmedi. Onu çok özlüyorum ama bidaha arayıp engel yemekten korkuyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seni cepte goruyor ve geri donecegini umuyor. Bende her iki tarafli takipten cik onu ve engelle , exten next olmaz denendi onaylandi
Ay yazmayı unutmuşum ben aradım bunu niye takip ediyosun diye yarım saat konuştuk barışmak istemedi ama yanlışıkla aşkım falan dedi kapatınca takipten çıktı ama hesabı hala hareketsiz
Yok ben barışmak istiyorum gelecek olmasa da olur
Barisma bence kendine yazik etmiş olursun degmez birisi için ama yine de sen bilirsin , sonunda çok pişman olucaksin benden söylemesi
Ve arama bence onu bir daha zaten 2-3 aya unutucaksin onu tamamen ve ona yazmadigin için kendine tesekkur ediceksin sadece biraz sabirli ol
Ayrılan taraf benim kendisi yabancı kökenliydi bi ırk muhabbetine alındım baya bağırdım hakaret ettim o ayrılmak istemedi kapattım yüzüne 2 gün aramadı. O konu dışında çok iyiydik herkesle anlaşamıyorum 1 yıldır kimse yoktu hayatımda.
Hakaret etmişsen bence yine de yazma bir daha cünku aradaki saygiyi öldürmuşsun
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!