Biri var kafam karışık?

Bir kızla tanıştım. İlk gördüğüm an tarzından ve tanımaya başladığımdan beridir kişiliğinden enerjisinden çok etkileniyorum. Onu görünce heyecanlanıyorum. Benden uzun. Çok soğuk bir yapısı var bazen konuşmaya bile çekinerek gözlerine kenetleniyorum. Çalıştığım yere günde 5ten fazla uğruyor. Ya evi yakın ya da alması gereken çok malzeme var. Ya da beni görmeye geliyordur. Bilmiyorum. Yaşını bilmiyorum bir tek burcunu biliyorum. Çok gizemli ama çok sempatik biri. Bazen benimle konuşurken heyecandan odaklanamıyorum bile.

Güncellemeler
+1 yıl
Kızlarla çok yakın, bu yüzden çok bozuluyorum bu duruma. Elimde olmadan trip atıyorum. Kıskanmasısınız belli etmemeye çalışıyorum. Bazen o yanımdayken başkaları ile sohbet edip gülüyorum. Sırf kıskandırmak için ama o o kadar gıcık ki... Yine de seviyorum. Bana Gül getiriyor. Çikolata bırakıyor. Bir de bu aralar onu başka bi kız takip ediyormuş. Bana fotoğrafını gösterdi. Bu duruma hem şaşırdım hem kıskandım.
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisine olan ilgimi farketsin bana bir adım atsın istiyorum. Dün, bugün bana iltifat yağmuru yaptı. Ne zaman gitse üzülüyorum. Saatlerce kalsa sesimi asla çıkarmam.
Biri var kafam karışık?