Sevgilim beni aldattı bende onla barışıp onu aldatmak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMillet “Seviyesine inme.”demiş. “Aldatan kişi kendini vazgeçilmez sandığı için aldatır. Sen ne kadar mutlu olursan o o kadar mutsuz olacaktır.”demiş başkası da ama o işler pek öyle olmuyor. Seviyesine inmezsen kimse anlamıyor. Bana da hep “Ne farkın kalacak?”dediler. Dönmeye çalışan eskilerimi kabul edip aldatabilirdim ama vicdan yapıp yapamadım. Aldatan insanlarda bu eksik. Sonra ne duydum reddede reddede?”Sorunu kendinde ara.”, “yetersiz “ gibi şeyler. İnsanlar, o kadar karaktersiz ki aynı şeyi ona yapmadan anlamıyor. “Seni aldatan kişi senin aldatmanı umursar mı?”demiş birisi de. Öyle de güzel umursuyorlar ki ben de senin gibi düşünüp aldatıla aldatıla en sonki ilişkimde bir de yetersiz dendiği için yetersiz nasıl oluyor bir görsün istediğim için yalandan yere bir arkadaşımla vatsap durumumda bir fotoğrafımı paylaşıp altına sevgilim gibi bir söz yazıp paylaştım eski sevgilimin sadece göreceği şekilde. Sonra yediremedi. Bana bir sürü şey demeye kalkıştı ve ben de ona “Sen, yapınca oluyor da ben yapınca mı olmuyor? Önce kendine bak.”dedim. Ciddi ciddi çok sinir oldu. Yorumlardaki arkadaşın birinin dediği gibi “Aldatan kişiler kendini vazgeçilmez sanıyor.” O da öyle sandığı için egosu zedelendi. Tabii, en sonunda gerçeğini söyledim ama bir an için o duyguyu ona hissettirmek bile mutlu etti.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu iş artık bitik. Canım sen yine sevgiliymişsin biz evliydik aldatildik. Bende senin gibi aldatmak istedim eşimi. Ama yapamadık bilmediğim bir insanla cinsel ilişki yasamak saçmalık. Sabrettim iki yıl bir buhrana girdim yediremedim hazmedemedim. Sonra atlattım. Bu sene üçüncü yılım eşime bakarken sahte guluş sahte konuşma. Sadece maddiyatini kullanıyorum. Bende çalışıyorum. Ama şu an başkasına asik oldum yani bırak zamana zamanı geldince emin olup aşık olacağın birisi çıkacak o zamn çekip git ama illa cinsel ilişki yasama. O zaten zamnla kalbine gelir sonra bırakırsın
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İntikam alırken fiziksel ve ruhsal anlamda kendin zarar görüyorsan yaptığın şey aptalca demektir.
İntikam uğruna partner seçimin sıradanlaşacak. Normalde kabul etmeyeceğin birilerini kabulleneceksin. Fiziksel ve ruhsal olarak kuvvetle muhtemeldir ki zarar göreceksin. Anlık olarak bu intikam sende haz uyandırsa da, gelecekte yaptığın şeyden pişmanlık duyman neredeyse kesin.Yapacağın en doğru eylem, tümüyle onu hayatından çıkarmak ve hayatına devam etmek olacaktır. İhanet edenlerin en büyük motivasyonu kendilerini vazgeçilmez ve karşı konulamaz hissetmeleri. Sen bundan sonra ne kadar mutlu olursan, sana ihanet eden kişi o kadar pişmanlık duyacaktır.
00 Yorumla
Bazen hiç bir şey yapmadan unutmak, en güzel intikamdır.. Aldatmak için sevmediğin birine seviyormuş rolü yapmak zorunda kalacaksın. Bu, kendine olan saygına vurulmuş bir darbedir bence..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ahh canım, bu durum gerçekten zor. Haklısın, aldatılmak çok acı verici olabilir. Ama inanın bana, intikam genelde kimseyi mutlu etmez ve aslında seni daha kötü hissettirebilir 😔. Onunla barışıp onu aldatmak yerine, belki ilişkinizi sonlandırmak ve kendi yolunuza bakmak daha sağlıklı olabilir. ❤️ Kendine ve mutluluğuna değer ver, ve başkasının hatalarını tekrar etmek yerine ileriye bakmaya çalış. Sevgi dolu bir hayat seni bekliyor 🌈. Kendine çok iyi bak 💫.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılTeyze sence seni aldatan biri senin onu aldatmanı umursar mı
31 Yorumla- +1 yıl
hayatımda daha mantıklı bişey duymamıştım sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılOndan herhangi bir farkın kalmaz, yok saymak en büyük intikamdır..
00 Yorumla
+1 yılBence ayrıl bir daha dönmemek üzere sal tasmasını gitsin. Yaw zor tamam da düşünsene sevseydi seni aldatmazdı. Canın acıcak acı çekeceksin. Eğer güzel şeyleri aklına getirirsen affedersin keza güzel şeyleri birlikte yaşadınız güldünüz eglendiniz ama o buna değmezmiş aklına getir yaptığı hataları olmaması gereken şeyleri aklına getir. Değer verilmemesi gereken bir karaktersiz olduğunu aklına getir. Sogucaksın. Hayatına bakacaksın sonra. İşte sen kendi hayatına döndüğünde emin ol o seni merak edecek yoklicak o zaman takip ettiği yerlerde senin mutlu anlarını görecek geri dönmek istediğinde senin hayatına bambaşka seni mutlu eden biri girmiş olucak ve o insandan kurtulduğun için şükredeceksin. Bazı şeyler bitmek zorunda. Bitsin ki daha güzeli başlasın. Daha güzel bir aşk daha güzel insanlarla tanışabil anladın mı? Değmez
03 Yorumla- +1 yıl
Eğer adam mutlu olduğu anılara değer verseydi başkasını tercih etmezdi. Karşıdaki karaktersiz güzel anıları bile yok sayıp bir p. o. k yapabiliyorsa kalanın güzel şeyleri düşünüp acı çekmeye hakkı yoktur. Bazı şeyleri güzel düşünmek için, yanındaki insanında aynı şekilde değer vermesi gerekiyor. Yaşandı bittiyse, iki taraf içinde silinip gitmeli
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Karaktersizce bir cevap vermiş olursunuz ayrıca iyi yapmışim dedirtirsiniz ayrıca insanlar gözünde ne olacağınız da ortada mantıksiz ve ahlaksızca bir düşunce bu yolunuza bakmanız en doğrusu bu dediğiniz sadece sizi alçaltır onun seviyesine inmeyin
10 YorumlaEn iyi intikam intikam almamaktır.
Muhatap olma onunla hiçbir şekilde.
Kötü bi şey de söyleme.
Sana bütün samimiyetimle bunu tavsiye ederim.
Zor biliyorum ama bunu yap.
Eğer bunun dışında bi şey yaparsan pişman olacaksın.
Hiçbir şey yapmadan yola devam et.10 Yorumla
+1 yılEmin olun değmez. Uğraşmayın, umursamayın, görmezden gelin, hayatınıza kaldığınız yerden devam edin... Gün gelecek başka biri olacak ( yanlış anlaşılmasın ona karşı biriyle sevgili olun demiyorum ama doğru kişi birgün hayatınıza girdiğinde) çok mutlu olacaksınız... Eski sevgilinize de hayatta başarılar. Aldatan aldatılır. Herşeyin bir vakti var. O yüzden takmaya bile değmez🥀
00 Yorumla
+1 yılondan ne farkın kalır? en azından alnın ak olup haklı olmanın gururu bir ömür sende olsun vicdanın temiz olur. onun da umrunda olsaydı emin ol aldatmazdı. üste çıkıp sende aldattın demesi yerine bir ömür pişman olması böylelerine daha büyük intikam emin ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhteşem bir plan. Ben de aynı intikamı aldım. Ama ben kimseyle olmadım ona yalandan biriyle olduğumu söyledim. Tabi kendi canımı güvenceye alarak. Ben kimseye güvenmem bu konuda. Ama onun canını yakmak harikaydı. Konu zaten sevgi olmuyor. Ben bu şekilde onun erkekliğine darbe vurdum. Bir insan için kadınlık ya da erkeklik gururuna atılan darbe kolay kolay unutulmaz. 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle kötü bir şey yapman için değecek birisi mi? Unutma o gidecek ama hataların hep seninle yaşayacak. Bir gün birine aşık olursun ve sana hiç aldattın mı siye sorsa yalan mı söyleyeceksin? Hadi bir başkasını da geçtim sen bunu kendine yakıştırır mısın? Öyle bir insan hayatında ne kadar süre kalır bilemem ama yaptığın şeylerin sonuçları hep seninle kalacak.
00 YorumlaAldatmak karaktersizliktir. Sende aynısını yaparsan şerefsizlik olur. Benim perspektifime göre böyle. Daha iyi intikam plani olabilir mesela kendi hayatına odaklanip ondan daha kaliteli birini bulmak gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
+1 yılİntikam soğuk yenen bir yemek. Onun taktiklerini ona karşı kullanmaktan daha iyi bir yol olabilir mi? Bari ona oyun oyna ya da faydanılacak biri olmadığını göster. Oyununu oyna ama daha iyi oyna.
00 Yorumla
+1 yılYani sizce de buna gerek var mı? O şahıs kendi karakterini ayakları altına almış siz de mi almak istiyorsunuz?
En güzel intikam görmezden gelmektir. Yine de siz bilirsiniz.10 YorumlaGereksiz seni aldatmissa zaten umrunda değilsin diyelim ki baristiniz adam belki vicdan falan yaptı aynı şeyi yapsan ohh der o vicdandan da kurtulur. nispet olduğunu anlamayacak kadar aptal değildir.
10 Yorumla
+1 yılKoy gtüne gitsin niye zamanını kaybedesin ki niye kendini yorasın değmeyecek bi intikam uğruna. İntikam almaya kalkacağın zaman diliminde belki de seni gerçekten seven ve senin seveceğin düzgün biri karşına çıkacak. Zamanını boş bi insan için harcama o zaten pişman olur senin bişey yapmana gerek kalmadan
10 Yorumla
+1 yılMuko yapılana yapilanla karşılık vermek bravo tam25 yanındakine göre helal be bro şunu düşün ama geçmişte senin de öyle bir şeylerin olmuş ki şu an başına geliyo her attığın taş sana geri dönüyor
00 Yorumlane güzel düşünceler ama işe yaramaz. çünkü sana giren girmiş acısı da içinde kalmış bu saatten sonra barışıp yapsan da fark etmez zaten onun aklı sende değil diğer sıcak ve nemli delikte...
00 Yorumla
+1 yılbence bişey ifse etmez, bi kadının yatak ilişkisi yaşayacak erkek bulması çok kolay, çirkin ve kıllı, kokuşmuş olsa bile, her türlü bi tane ona kayacak bi adam bulur
00 Yorumla
+1 yılYaptığı yanlışı sen yapma onu Allah'a havale et ve bırak RABBİM herşeyin en iyisini bilir onunla boşa zaman harcama karaktersiz olmasa bu hatayı yapmaz zaten
00 YorumlaEmin ol yaptığına değmez. Bence bundan dolayı ayrılıp arkana bile bakmaman onu daha çok yıkar. Zaten yıkmıyor ise karaktersizdir. İçin soğuyacak sanıyorsun ama öyle olmayacak.
00 YorumlaÇok saçma olur tekrar döneceğini sanmıyorum ve hadi gel di diyelim ve senden önce davranırsa tekrar aldatırsa ya da sen onu aldattıktan sonra hala beni unutamamış intikam almak için yaptığını anlar ve çok çocuksu olur sen onun başını yakacak bir şey yap hem zaten erkeklerde ben aldattıysam o da aldatır Bir kereden bir şey olmaz diye affedebilir
00 YorumlaBaya heyecanlı görünüyor ama olmaz ya bunu yapman senin seviyeni düşürür daha iyi bir intikam bulmalıyız skshskhs
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aldatmanın onun umrunda olacağını sanmıyorum. 🤷🏻♀️Bence kendine saygın olsun uğraşma böyle şeylerle eden bulur nasılsa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mantıklı değil. İntikam almak istiyorsanız düzgün bir yuva kurmaya çalışın bu en iyi intikam olur.. işin sonunda üzülen o olmaz bence.
10 Yorumla
+1 yılBu taktiği eskiden birine vermiştim.
Ondan hamileyim de olsun bitsin. Fena patlarsa şaşırma...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi intikam unutup yoluna bakmaktır umursama kendi yoluna bak o yaptığı ile kalsın birini yok saymak umursamamak en zarif intikamdir
00 Yorumla Bunu kendine yapma! Onun seviyesine düşme! Bazen intikam almak isterken kendi kişiliğini ayaklar altına alırsın, bu hataya düşme!
00 Yorumla
+1 yılDaha saçma çok az şey duydum desem. Ne gerek var güzel enerjini ve kıymetli zamanını buna harcamaya. Daha iyisini bul yaşa hayatını o da izlesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılKaraktersiz olduğunu ve yaptığını hak ettiğini düşünür. Aldatan insana en güzel cevap yoluna bakıp mutlu olmak
00 Yorumla Bence çocukça işler yapmayın. Kesin ilişkinizi unutun. Yenisiyle güzel şeyler düşünün. Hayat kısa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Bu intikam olmaz bence onun yaptığı iğrenç şeyi tekrar yapmış olursun hiç takmamak en iyi intikamdır bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılEğer o başksıyla yattıysa sende yatayım diosan yazıklar olsun ma l mısın 2 kez kullnılmış olacksın ilerdede köpek gibi pişman olursun bu yaptığına
00 Yorumla
+1 yılİntikam alacam diye onun seviyesine ineceksin yani. Şimdi biri iyi kalpli bir insanı dolandirsa suç kimde? dolandırıcı da tabi. Önüne bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık. Ya affedeceksin olanları sindirip ya da hiç affetme bitir.
10 Yorumla
+1 yılBunu düşünüp yapman zayıf biri olduğunu gösterir sadece..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılIntikam zayiflarin isidid sessizlik guzel bir cevaptır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Eeee ne olacak sen de aldatınca. Ondan ne farkın olacak.. o onursuz şerefsiz adi vicdansız bir mahluk. Sen ne olacaksın bu durumda? Tüm bu saydıklarıma ek bir de or. os. pu diyecekler sana. İyi mi bu durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılBence sakın öyle bir şey yapma!
Onunla daha işin olmasın.
00 Yorumla
+1 yılyakın arkadaşıyla sevgili ol battıkça batın dibe jdjdjv
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma. En büyük intikam onu unutup hayatına odaklanmandır bence.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çöplüğünde boğulsun karaktersiz pislikler Allah intikamını alır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılErgence bir intikam olur, kendinize odaklanın unutun gitsin, o karaktersizin tekiymiş.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılNeden onun seviyesine iniyorsun? Hala onunla uğraşmak onu sevdiğini gösterir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılSeni aldatan adam senin onu aldatmanı umursamaz çünkü senin çok bi önemin yok onun için 😉
00 Yorumla
+1 yılbarışmadan da yapabilirsin merak etme erkek her türlü alınır zaten
00 Yorumla
+1 yılÇok heyecanlı oldu şimdi bak. Çok güzel olur hemen aldat hemen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılUmurunda olacak olsan aldatmazdı dimi? Maksimum güler geçer
00 Yorumla Sloganım şudur ki; "Herkes, kendine yakışanı yapar!"
00 YorumlaOnun gibi vicdansız değilsindir diye umuyorum.
Hiç kimse yaşattığını yasamadan ölmüyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılOnu öylece bırakıp kendi hayatına bakarsan daha iyi bir intikam olur emin ol.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasıyla ol ömrünü ona harcama barışıp intikam almak için
00 Yorumla Barışma niye barışıyorsun sana yakışan kes irtibatını yol ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerek yok hiçbir şey yapmamak zaten intikamdır.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin seni kaybetmeyi göze almış sanki gibi. Kaldı ki bu kadar zamanını verip ondan mı intikam almış olcaksın¿ . Bu uğraşın bile egosunu tatmin eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO şerefsiz sende öyle olmak istiyorsun. Gervi ne olacak. körle yatan şaşı kalkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar saçma bir kafa ya bırak gitsin boş fantezileri girme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkıllı yaşamaz derler de sen yaşıyor sun hayret ettim kaldım bu zekaya bana da laizm böyle zekâ
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiyorsun ki: ”O karaktersiz, ben ondan daha karaktersiz olmalıyım”
00 Yorumla
+1 yılUmrunda bile olmazsın çünkü seni aldatan kişi kaybetmeyi göze almıştır ha aldattın ha ayrıldın ha barıştın umrunda bile olmazsin kendince intikam al ama kendince 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu kendine çok aşık et, hediyeler aldır sonra en yakın kankasi ile aldat jsjdjd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende aynı şeyi düşündüm ama sonra saçmaladığımi fark ettim
00 Yorumla - Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim beni aldattı, ben de onla barışıp onu aldatmak istiyorum. Nasıl bir intikam olur sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım