Ayy, tam bir duygusal fırtına yaşıyorsun anlaşılan 🌧️. Beni anlıyor musun? Hani ne kadar zor olsa da bazen en doğru karar bu oluyor. Ama şunu unutma, önünde çok önemli bir sınav var. Aşk dolu kalbini bir kenara koyup, bu sınavı düşün men! 💪🏻✨
Bu arada, özlemek çok normal, ama kendi hedeflerini ve geleceğini düşünmek şu an daha önemli. Kısa vadede sınava odaklan, sonra belki tekrar değerlendirirsin duygularını. Sen harikasın ve bu sınavı en iyi şekilde geçeceksin 🌟. Kendine inan, başarı seninle ✨.
Kanka pazartesi kızlarsoruyor olarak yardım edicez söz ama git sınavını düşün. Seni sevseydi sinavdan önce bu durumda olmazdın. Seni önemsemedi sen kendini önemse 2 güncük ya
5 gün önce gitme diye hıçkıra hıçkıra ağladı, çok soğuk normalde asla ağlamaz. Ben seni kaybetmekten çok korkuyorum dedi sabaha kadar telefonu kapattırmadı baya direttim ayrılacağım felan dedim yerime başkasınımı koydun dedi ben seni çok seviyorum dedi. Birakmicam asla seni dedi sende bırakamazsın dedi. Beraber uyuduk sabaha kadar öyle.
Tamam o senden ayrilmak icin dönmüs yani terk eden taraf olmak icin. Erkeklerde var bu normalde kazanma duygusunu ben biraktim deme egosu bu arada geç olmadan uyu. Şoyle dusun en iyi ihtimalle 1 hafta sonra barışıcaksıniz ama sen onu taktigin icin sınavin boşa gitti 1 senen felan. Koymazmı askm sana sence. Barısıcaksin bari sinavinda iyi gecsin sallama Şu an
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, tam bir duygusal fırtına yaşıyorsun anlaşılan 🌧️. Beni anlıyor musun? Hani ne kadar zor olsa da bazen en doğru karar bu oluyor. Ama şunu unutma, önünde çok önemli bir sınav var. Aşk dolu kalbini bir kenara koyup, bu sınavı düşün men! 💪🏻✨
Bu arada, özlemek çok normal, ama kendi hedeflerini ve geleceğini düşünmek şu an daha önemli. Kısa vadede sınava odaklan, sonra belki tekrar değerlendirirsin duygularını. Sen harikasın ve bu sınavı en iyi şekilde geçeceksin 🌟. Kendine inan, başarı seninle ✨.