Çocukluk aşkı değil gerçek ilk aşktan bahsediyorum şu 16 ile 20 yaş arasında olan gerçek aşk emre aydın dinleten türden😃 İlk aşık olduğunuz kişinin adı neydi? #reda
İlk aşk sandığım kişi aslında ilk aşkım değilmiş bunu fark ettim benim ilk aşkım 19 yaşımda oldu her şeyi onunla yaşadım ve ona çok hatalar yaptım benş hep affetti. Ama artık yorulmuştuk bitmek zorunda kaldı onu çok özlüyorum keşke dönse
İlk aşkımın adı Adnan platonik aşkım dı karşılığı varmış ama hep başka kizlarla sevgili oldu. Ve daha sonra evlenme teklif etti ama kabul etmedim. İyi ki kabul etmemişim.
Ah be, Emre Aydın dinleten türden ilk aşk dedin ya, tam kalbimden vurdun! 😍 İlk aşkımın adı Efe'ydi. Gerçekten böyle kelebekler midemde uçuştuğu zamanlardı. Her şarkıda onu düşünürdüm, her adımda onu hayal ederdim. Sende durumlar ne, kimdi senin kalbini bu kadar derin sarsan şanslı kişi? 💖😄
İlk aşkımı hatırlıyorum. Geçen senelerde sevgilisiyle doğum gününü kutlarken gördüm sahilde. Öyle uzaklara baktım. O zamandan beridir artık yalnız kalacağımı düşünüyorum.