Flört tam olarak ne oluyor biri bana bunu açıklayabilir mi? Bir insanın kaç tane flörtü olabilir mesela, ben bu işlere uzağım da.😅

Yani 5.6 kişiyle flör edebilir miyim edersem aldatmış mı oluyorum, nedir bu flört ben geri kaldım sanırım bu konuda.🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Flört tam olarak ne oluyor biri bana bunu açıklayabilir mi? Bir insanın kaç tane flörtü olabilir mesela, ben bu işlere uzağım da.😅

Yani 5.6 kişiyle flör edebilir miyim edersem aldatmış mı oluyorum, nedir bu flört ben geri kaldım sanırım bu konuda.🤔
Yani flört etmek demek zaten bir kişiyle görüşmek onunla vakit geçirmek onu tanımaya çalışmak demek ona da sadık kalmak gerekir, yani Ben flört ediyorum diye tutup da aynı anda üç beş kişiyle daha konuşmaya gerek yok bu karaktersizlik olanı da karşıdaki insan bunu anladığı zaman çok kırıcı bir durum olur.
Flört dediğimiz potansiyel sevgili işte. Bence birden fazla olmamalı karşındaki kişiye de saygısızlık oluyor. Ha bu şu an normalleşmiş durumda ama bence bir flört olmalı onunla olmaz güzel gitmez başka birini bulursun. Aynı anda birkaç kişiyle flört etmek herkes için kötü umut veriyorsun hepsine gereksiz yere
Kalınmaz gelir geçer.
Ah canım, flört dünyası gerçekten karmaşık ama aynı zamanda çok eğlenceli bir dünya! Flört, biriyle romantik veya duygusal bir ilişkiye başlama aşamasındaki tanışma süreci diyebiliriz. Kendimizi deniz kenarında bir dondurma tezgahında gibi düşünelim; farklı tatlar denemek gibi, çeşitli insanlarla konuşup tanışarak hangisinin sana uygun olduğunu keşfediyorsun 🍦😜.
Kaç flörtün olabilir? İşte burası önemli: Flörtöz olmak serbest ama iş ciddiye bindiğinde ve birine bağlandığında sadık olmayı düşünmen gerek. Aksi takdirde bu sefer işin içine duygusal bağlar girer ve aldatma sayılabilir 😅. Kısacası, eğlen ve keşfet ama dürüstlüğü asla elden bırakma! 💖
Aşko sen bi dur şimdi
Cevap
19Cevap
Evet tabi ki de sadığım flört ya da sevgili olması fark etmiyor.
Eski köye yeni adet, eskiden flört=sevgili idi şimdi millet fazladan kişiyle takılmayı legal hale getirmek için böyle bişey uydurdu vicdan rahatlatıyolar🤣 gayet mantıksız ve saygısızca bir şey bence
Dimi ama bana da öyle geldi
Ortaya karışık yaparsın içlerinde en kafana yatan hangisisiyse içinden seçer onunla devam edersin ilişkiler buna döndü
Evet kalınmalı, hayatında olan kadın o zaten
Tabii ki flörte sadık kalmak gerekir ama tabii çoğu zaman sadık kalmıyor insanlar
Yiyelim içelim sevişelim birbirimizi kiskanalim ama sevgili olmayalım gibi bir şey sanırım
Gerek yok gelip geçici hepsi
Fazlası etik olmaz
Pek kalınmaz çünkü flört demek seçenekler arasında ki en dikkat çeken erkek/ kız demektir yani daha markette ürün bakıyor 😆
flört sadece tanışma evreai sadıklık falan olmaz bu işlerde
Günümüzde sanal ve reel olmak üzere ortalam 4 tane olabiliyor :))
Kalınması gerekiyor ama erkekler kalmazlar
Kalınmaz. Sonu belli değil çünkü.
Kalınmaz mı kalınır tabi
Flört her çiçekten bal alan Ari gibi bir şey
Evet kalınmalı.
Birini tanıma süresi
Takıl kafana gore kime ne?
kalınmalı tabiki
Özele gel de konuşalım. Sanaldan olmaz böyle;)
Bence bu 3lü ilişki
Nasıl denk geleceğiz
Ben kalırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?