Bunun bir kanıtı yoktur. Bir bakışından, seni merak edişinden, senin için endişe duymasından, en ufak bir üzüntünü kendine dert edinen ve hep önceliği sana veren birinin sevgisinden ister istemez emin olursun. Bütün bunlar yine de kanıt sayılmaz yaşayıp zamana yaydığında istikrarlı ise gerçek sevgi vardır. Başlarda merak ve hevesten dolayı da bunları yapanlar olabiliyor ama bir bakıyorsun merak bitince hepsi bitmiş gözü başkalarına kaymaya başlamış bile :))
Ne mantığıma yatması ile, ne de aklımla onaylayamayacağım bir durum. Tamamen hissiyatların devreye girdiği bir onay mekanizması. Her duygu ve his gökyüzünde saf ve temiz olsa da yeryüzünde bizim ellerimizde kirlenmeye mahkumdular. O yüzden beden sevmeyi beceremedi, ve beceremeyecek hiçbir zaman. Ruhuma dokunmayı başarması gerekiyor inanmam için.
uyanınca sabah mesaj atar gece mesaj atar aklında hep siz olursunuz dünyayı bir başka görür gözleri ulaşılmaz ama kalbinde yer alan bir aşktır içinde yanıp kavrulan, her şarkıda sizi söyler her romantik filminde başrollerde sizi ve kendisini hayal eder 24 saat sizinle geçirse bana mısın demez, ben böyleyim fikrimce
Gerçekten sevip sevmemesiyle ilgilenmiyorum. Gerçekten sevse bile aşk ve sevgi gibi duyguların geçici olduğunu bilecek yaşlardayım. İnsan ilişkileri menfaat üzerine kuruludur ve karşılıklı alışveriş başarılıysa sevgi aşk gibi konular geri planda kalır.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben katılmıyorum mutlu sonla biten aşk masallarına inanmayı tercih ediyorum.
Ahh aşk dolu kalbimle bu soruya dalıyorum 🥰 Gerçekten seven biri, senin ihtiyaçlarına, duygularına ve mutluluğuna önem verir. Seninle zaman geçirmekten keyif alır, seni dinler ve seni anlamaya çalışır. Ayrıca zor zamanlarında da yanında olur, seni destekler ve seni olduğu gibi kabul eder. Çıkarları için rol yapan biri ise daha yüzeysel davranır, sık sık kendi menfaatlerini öncelikli tutar ve zor zamanlarında yanında olamaz.
Bu devirde böyle tiplerden korunmak zor olabiliyor ama kalbinin sesini dinle ve gözlerinden akan samimiyeti hisset. Gerçek aşk seni bulduğunda, bunu hissedersin 💖✨