Gizli Üye(25-29)+1 yılKız tavlamak yani belli sistematigi olan bir şey. Oyunun mesela standart kuralları var. İltifat edeceksin. Korumacı olacaksın. Göz temasını yogunlaştiracaksin. Giyimine dikkat edeceksin. Onunla ortak noktalar bulmaya çalışacaksın. Ben bir erkek bunları yapsın direkt düşüyorum. Kendimi bir anda ona duygusal olarak bağlanmış şekilde buluyorum. Tabi bir de sen yakışıklıymışsın. Yakışıklı olduğun için zaten yarışta öndesin. Olur bence takma. Kısmet bu işler ayrica. Belki senin hayatının aşkını bulman için önünde vakit vardır daha
018 Yorumla- +1 yıl
ne oyunu be iyice abarttınız, tecrübesiz erkeklere bu işi zor bişey gibi aşılamayın
Cevap sahibi+1 yıl@HerkülünKayıpAsası Hayatın zaten kendisi bir oyun.
- +1 yıl
hayır arkadaşım hayat gayet de mantık çerçevesinde düz bir yol, eğik yamuk ve zorlu değil, oyun oynayacaksanız çocuklarla takılın derim ;)
Cevap sahibi+1 yıl@HerkülünKayıpAsası Hayatın da belli kuralllari ve belli stratejileri vardır. Tıpkı oyunda olduğu gibi
- +1 yıl
ben oyunu zevk almak için oynarım ama sen hiç oyun oynayan birine benzemiyorsun, bu arada bi oyuna o kadar kafa patlatıyorsan adresini ver biberon ve emzik yollayayım 😂 çünkü bizden o işler çoktaaan geçti
Cevap sahibi+1 yıl@HerkülünKayıpAsası Ya arkadaşım oyun diyince aklına neden bebekler ve çocuklar geliyor. Tavla da bir oyun, santranc da bir oyun, futbol da bir oyun.
- +1 yıl
tavla şans oyunu, futbol parayla dönüyor, satranç zevkli değil, karşımda kız yoksa oynamam, batak blackjack vs say istersen sen daha 😂 boş insan uğraşı bunlar, bunlara kafa yorulmaz, bi faydası olmaz sana eh be kınalı kuzum, vaktine yazık
Cevap sahibi+1 yıl@HerkülünKayıpAsası Senin de bu egona yazık be. Sana bence fazla. Ego israfısın. Fazlasını biraz çöpe at
- +1 yıl
kendimi bi kere övmedim;aksine sana ve arkadaşa tavsiyede bulundum, şu an kendi alçaklığını bana yansıtıyorsun, daha çok tazesin
Cevap sahibi+1 yıl@HerkülünKayıpAsası Kendini övmene gerek yok. Başkalarını aşağılayarak egonu gösteriyorsun. Senin gibi akıl fukarasının da tavsiyesine ihtiyacım yok
- +1 yıl
kelime haznen kıt olduğu için mecbur aşağıladın, anlıyorum seni, senden daha iyi olduğum için hakaret etmen hoşuma gidiyor ama senin için üzüldüm, zavallı şey :(
Cevap sahibi+1 yıl@HerkülünKayıpAsası Hayatımda yemin ediyorum bu kadar boş bir muhabbet ettiğimi hatirlamiyorum. Sen git kendine üzül neden kafam yok diye. Ayrıca zavallilikta seninle yarışa giremem. Girersem kesin kaybederim
- +1 yıl
Oyun böyle oynanır güzelim, ağlayacaksan oynamayalım 😁
Cevap sahibi+1 yıl@HerkülünKayıpAsası Agladığımı nereden çıkardın. Ama az kaldı seni aglatacagim. Seni karşıma alıp seninle oyun bile oynamam ben merak etme.
- +1 yıl
tamam canım kızma, sadece seni senin silahınla vurdum, bi dahakine ne istediğine dikkat edersin, kendine dikkat et
Cevap sahibi+1 yıl@HerkülünKayıpAsası Vurdun da kurusıkı cıktı canım.
Soran+1 yılVaktim var bence zaten daha okulda ki derslerle boğuşuyorum alttan dersim çok
En İyi Cevaplar
+1 yılbirader yaşıtız ama sen benden şanslısın, ben üniversiteli bi kaç kız düşürdüm zamanında lise mezunu olmama rağmen, kendini ağırbaşlı göster, biraz daha katı ol, bana toy gibi geldin, adın güzel kardeşim çıkmış sanırım, yürüdüğün kızın arkadaşına yürümemen gerek, kızlar amatör erkekleri böyle eler, ulu orta yapma bu işleri, kızı arkasından izliyorsan izleme demem ama bunun da taktiği var, senin baktığın yöne doğru gelince rahat rahat bak, öbür dingiller de seni elemeye çalışan beta erkekler, kendileri para yedirmeden bi kızla bile beraber olamaz
02 Yorumla- +1 yıl
adın p*zevenge çıkmış dedim site değiştirmiş
Soran+1 yılHaklısın dostum tavlama yeteneğim yok bazı yürüdüklerim birbirini tanıyan kızlardı
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım, her şeyin çözümü var! Öncelikle, kendini geliştirmen çok önemli. Yakışıklılık sadece bir parçan, tamam ama iç güzellikle birleştiğinde gerçekten parlıyorsun. Uni'de okulu uzattım diyorsun ama önünde çok zaman var, pes etme! Kızlar, içten ve samimi biriyle olmak ister. Lay lay lom imajını değiştirmek senin elinde 🌟
Kendine ve okuluna daha fazla odaklanmaya başla, hobiler edin, spor yap. Kızlar senin içindeki potansiyeli gördüklerinde, "Bu çocuk tam bir hazine!" deyip peşinden koşturacaklar! Sabırlı ol, kendine güven ve negatif enerjiye kulak asma. Hadi bakalım, göreyim seni! 💪😘00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılBen de yakışıklı sevgili istiyorum beni sevsin yakışıklı olsun yeter
024 Yorumla
Soran+1 yılBaşka isteğin yok mu
- +1 yıl
Sürekli benle ilgilensin tarz olsun onun prensesi olayım bana çok iyi davransın yüzümü güldürsün
- +1 yıl
Beni çok sevsin
- +1 yıl
Etraftaki insanları unutsun sadece benimle ilgilensin
- +1 yıl
Çok yakışıklı olsun
Soran+1 yılTam aradığım gibi bir kızsın yanlış anlama ama tipe önem veren kız arıyorum tipe önem vermeyen bana bakmaz hahahaha
- +1 yıl
Benim kadar önem veren yoktur benim ceresim terazi güzellik yakışıklılık sevgili kibarlık bunlar beni mutlu ediyor
Soran+1 yılAslında tipe önem vermeyen kız az var zaten bence genelde çoğu önem veriyor
Soran+1 yılDimi?
- +1 yıl
Yani ama ben aşırı önemsiyorum herkes yıllardır beni bu yüzden yadırgıyor tipi niye önemsiyorsun işi mesleği olsun iyi biri olsun yeter diyorlar ama ben onların istediği şekilde mutlu biri olamıyorum
- +1 yıl
Benim için para hiç önemli değil buluştuğumuzda bir parkta buluşsak bilene yeterli hiç para harcamasa da olur
Soran+1 yılTip takıntısı bende de var kızlara bakınca sürekli kıyas yapıyom elif beyzadan daha güzel bence elife yürüyüm ya diye hahahaa kıyas yapma hastalığım var
- +1 yıl
Bende de var mesela çok yakışıklı erkek görünce aşırı mutlu oluyorum izlemek aşırı hoşuma gidiyor
- +1 yıl
Bana genelde çekicisin diyorlar
Soran+1 yılBende de öyle ya güzel kız görünce aklım gidiyor valla aşırı görsel birisiyim sen tam bendensin paraya önem vermeyen bir kızla çok iyi anlaşırım ben benim aradığım kız tipi paraya değil ama tipe bakanlar
- +1 yıl
Genelde begeniliyorum bende kendimi beğeniyorum
- +1 yıl
Tam öyleyim gerçekten bir de beni sürekli paylaşacak çok aşığım diyerek aşk şarkılarıyla
- +1 yıl
Paraya asla önem vermem ise girsem kendi paramı bile veririm onu mutlu etmek için uğraşırım ama erkek olarak beni çok sevip değer verecek ve çok yakışıklı olacak
Soran+1 yılOff tam hayalim her zaman bi manitam olursa birlikte bol bol foto çekinir story atarım diye düşünürdüm
Soran+1 yılAnladım hayat nasıl gidiyor okul var mı mezun musun
- +1 yıl
Özelden konuşsak
Soran+1 yılİstek attım ama işlerim var akşam 5-6 gibi burlarda olursan konuşuruz olur mu
- +1 yıl
Tamam çok daha iyi olur
Soran+1 yılBen geldim hanfendi naber
+1 yılKarqkterin düzgün olursa hanimci olursan daha iyi olur
040 Yorumla
Soran+1 yılKarakterde sorun yok dersle alakası yok zeki değil boş biri sohbeti sarmıyor diyolar
- +1 yıl
Zekilik ders ile mi ölçülen biseymus mi @dtal bunu söyleyen kişi sohbet konusuna gelicek olursak biraz daha laf lafı acicak şekilde konusursan daha iyi olur
Soran+1 yılYa birisi sordu bana hedefin ne okuldan mezun olunca napcan diye bende çok renk vermedim nasip kısmet inşallah öğretmen olurum dedim gitmiş demiş birine bu çocukdan uzak durmalıyız boş birisi falan demiş
Soran+1 yılBoş insanlar suç işlemeye meyilli olur bize zararı dokunur diyolar tipimi mi kıskanıyolar çözemedim erkekler de kızlarda fazlasıyla arkamdan konuşuyor
- +1 yıl
boş ver hassetlik yspiyolar dediklerini takma sallaw
Soran+1 yılBazıları çok ileri gidiyor ama dolaylı da olsa anlıyom laf soktuklarını
- +1 yıl
Sende laf şok alta kalma
Soran+1 yılGeçen de şey oldu sınıfta inek bir arkadaşımız var çocuk tamam baya zeki gelişmiş biri diğer arkadaş aranızda ne kadar fark var bi ona bak bide sana dedi beni bunlar süzme xsalak sanıyor tamam tembelim ders çalışmam ama bu aptal olduğum anlamına gelmez bence
- +1 yıl
Kaç yasindasin yaw
Soran+1 yıl23 24 falan kanka okulu zaten geç kazandım üstüne bide uzattık ders çalışmadım ki karı kıza bakcaz diye üni ortamı yani güzel kız çok var ben çalışsam okulu uzatmazdım eşeklik ettim
Soran+1 yılBiz daha mezun olcaz KPSS'ye gircez derken yaş 25 26 olcak işe girdik derken 30 olurum heralde
- +1 yıl
Yaw çok takma hakketdene hakkını ver boş ver hayat kısa takma bu kadar
Soran+1 yılTakıntı hastalığı bizde genetik ya ailem akrabalarım full anksiyete sinir stres takıntı hastası
Soran+1 yılKeşke rahat olup takmasam ama insanı zekadan vurmaları takılacak bir şey Allah'dan tipim düzgün de ona bişey diyemiyolar haha
- +1 yıl
Bende öyleyim ve ona bakılırsa ve 16 gün önce aldattildim bu arada bsnsnsn
Soran+1 yılAq aldatılmayan kaldı mı kime sorsam aldatıldım diyor ben daha manita yapamadım ömrümde haha
Soran+1 yılYaparsam beni de aldatırlar allah korusun
- +1 yıl
Valla o senin nasibine kalmış 8 yilllik sevgili olup aldatilanda var 1 aylık sevgili olupta aldatilanda var her şey karakter meselesi
Soran+1 yıl8 yıllık yazık ya o kadar ömrünü vermiş hadi 1 aylık olan çok silklemez ötekine yazık ama 8 yılı çalınmış
- +1 yıl
Benim 4-5 ayım. calindi
Soran+1 yılO da az değil be ama 8 yıl nedir ya insan kafayı yer
- +1 yıl
Eeee hayat böyle işte
Soran+1 yılTravma yaratır insanda 8 yıl aldatıldığını öğrenince
Soran+1 yılBidaha kimseye güvenemez
- +1 yıl
Ben 4-5 aylık ilişkim bitti güven bittince bittiyor ve sonrasında kim olursa olsun guvenemiyotsun
Soran+1 yılSitede uzun zamandır sohbeti saran kıza denk gelmemiştim nerelisin sen sjsjsvs
- +1 yıl
Dunyaliyim hfgjfj
Soran+1 yılYanlış anlama ama doğulu tipin var hem konuşma hem de resimden yola çıkarak
- +1 yıl
Doğulu değilim belki sasiracaksin ama annem tarafı Yunan göçmeni babam türk ve üstelik profilde yüzüm tam gözükmüyor bile nasıl bu taniyo kondun anlamış değilim ajsndbjdjs
Soran+1 yılEsmer olmandan öyle tanı koydum . Yunan mı Yunanlar sarı olur genelde sen niye esmersin annen sarı değil mi veya baban esmerse ona çekmişsin o zaman dkdjbs
- +1 yıl
Kizzz esmer degilimmm lamba kör yaniyorr benim odamda Allahım esmer gibi mi durmus
- +1 yıl
sariyim ve yeşil mavi karışımı göz rengine sahibim açık buğday tenliyim bu arada da
Soran+1 yılKız değil erkeğim evet esmer çıkmışsın
- +1 yıl
ya lafın gelişi dedik kasma olabilir ışık yuzunden
Soran+1 yılSorun değil kankim sksjs
- +1 yıl
kankim mi ne ara knaki olduk djsk
Soran+1 yılOlduk ya sjsjsjs kötü mü
- +1 yıl
Ne ara ne araa
Soran+1 yılOlmayalım diyosan kardeşim ol bari ya olmaz mı kız kardeşim ablam yok annemle aram limoni bi kız tarafından sevilmek sahiplenilmek çok isterdim neyse nerden nereye geldim iyi geceler kanks
- +1 yıl
Arkadaş olurum ya niye olmuyayim ahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada tek yanlışın Kız peşinde koşuyor olman gerisi muhim değil.
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl değil ya yaşım büyük ve daha ben okul okuycam işe giresiye kim bilir kaç yaşına gelcem
Soran+1 yıl24 25 oldu yaşım üstüne bide okulu uzattık aga
Cevap sahibi+1 yılİşte bunu karız kız peşinde koşmak amacıyla yapman hatadır onu diyorum.
Soran+1 yılAga karı kız peşinde koşmasam bu hallere düşmezdim zaten duygusal olarak hassas ve travmalı biriyim o yüzden sevgilim olmak zorunda diye düşünüp hareket ettim ve bu yaşa kadar 1 tane bile düşüremedim
Soran+1 yılGeç akıllandık ergenlikden geç çıktık yaşıtlarım üni mezunu oldu KPSS'ye girdi atandı evlenecek bense okul okuyacam daha
Cevap sahibi+1 yılHerşeyin artısı eksisi var hayatta ama ders alman harika birşeydir. Zekanı kullanarak kısa sürede uzun mesafe yol alabilirsin Bak zengin insanlara hepsi 4 senelik uni menzunumu Çoğu ticaretten yükselmiş insanlar Zengin insanlar parayı para kazanmak için kullanmayı iyi bilirler Yani mesele kariyerse Diplomalı işsizler ordusu var Adam hukuk okumuş dönercide çalışıyor 🤣 bende hayata geç kalmış biriydim Yaşım 28 aha dedim b, oku yedik Ne yaptım gittim kargocuda çalıştım dişimden tırnağımdan artırıp araba aldım Fiyatı 3 kat yükseldi sattım Kar ettim Şimdi kendi işletmemi açtım Optisyenlik menzunuydum 2 senelik Gözlükcüyüm. gittim en işlek yeri seçtim arabadan kazandığımın bir kısmını koydum kalanı ise Karımdan vererek borcuda bitirdim Şimdi aylık 200.000-300.000 arası gelirim var. Kafa knk kafa zehir gibi çalıştır 10 senelik mesafeyi 3-4 senede tamamlarsın
Soran+1 yılGirişimcilik eğitimi aldım kanka kosgebden sertifika verdiler ama ordan ekmek çıkar mı para getirecek bir iş sence?
Cevap sahibi+1 yılTabi ki tabi ki Knk o kafayı si, kercesine çalıştır. Kolay yoldan köşeyi dönmek yok İlk başta baya yoracaksın onu ama bit yeniğini püf noktayı buldun mu tamamdır. Kıvrak ve Kurnaz bir zekanın ulaşamayacağı yer yok. Ticaretten yürümeyi veya farklı olanakları değerlendirmeyi öğren Diplomalı dönercilere dönme
+1 yılYakışıklı olma sorunsalları
şaşmaz
çirkin erkek zekidir 😂
043 Yorumla
Soran+1 yılTanıdığım çirkin erkeklerin istisnalar hariç geneli zekiydi napsın gariplerim çirkin olunca zeki olmaya çalışıyolar
- +1 yıl
Doğru tespit 😂
Ama yine de çirkin erkekle olamam
Soran+1 yılÇirkin erkeğe çirkin kız baksın diycem de güzeller de bakıyor be
- +1 yıl
Doğru
tutulduğum biri vardı
Tipini beğenmemiştim ama
Tutulduk 😂
Soran+1 yılİlginç be
- +1 yıl
Bence de çok ilginç bende çok şaşırdım kendime
Soran+1 yılOlur öyle ya bidahakine olma tipsiz birine aşık falan sksnsbs
- +1 yıl
Elimde değil ki
Geçende yakışıklı birinden hoşlanayım dedim ak partili çıktı
Soran+1 yılO da senin şanssızlığın AKP'liler genelde tipsiz oluyor istisna olarak bazısının tipi iyi.
Soran+1 yılMilliyetçi hatunlar mük güzel oluyor be CHP zafer MHP bu 3 partiden kolay kolay tipsiz çıkmaz
Soran+1 yılSeküler oldukları için tipleri iyi gerçi MHP'de seküler kalmadı sekülerler iyi parti ile zafere geçti
- +1 yıl
Çok yakışıklı ve kaslıydı hühü
Ben zafer partiliyim
Soran+1 yılİşte çok nadir de olsa yakışıklı kaslı olup AKP'li olan erkekler, güzel açık giyinen havalı olup AKP'li olan kızlar birazcık var bende rastladım ve şok oldum öylelerine
- +1 yıl
Erkekelrde hadi yine de
Kadınlarda çok absürt duruyor 😂😂
Soran+1 yılAKP'ye oy atan kadın daha çok var ki tayyibin mitinglerini izle bir sürü kapalı teyzeler var geneli kadın oluyor hep reisin mitinglerde seyirciler
- +1 yıl
Kapalı teyzeleri demiyorum
Güzel alımlı açık kadınları diyorum
Soran+1 yılHa anladım valla öylesi de var Akp bizim mahallede ramazan ayında iftar çadırı açtı Akp Gençlik Kolları falan geldi bi tane hatun vardı görsen bundan nasıl AKP'li olur len dersin uzun boylu alımlı fiziği iyi bişeydi o gün bu gündür o kızı unutamadım gördüğüm en güzel alımlı akpliydi hahaha
- +1 yıl
Akp liyse unut 😂
- +1 yıl
ya da şey yap geç
- +1 yıl
@Edatekn öyle bişey demedi ki
Konunun teşhirle alakası bile yok - +1 yıl
Öyle bir şey demedi mi ya dikkatli okumuyorsun ya da unutuyorsun
"İşte çok nadir de olsa yakışıklı kaslı olup AKP'li olan erkekler, güzel açık giyinen havalı olup AKP'li olan kızlar birazcık var bende rastladım ve şok oldum öylelerine"
Beyini bu kadar işte açık giyinen akpliyi güzel buluyor ne kadar yakışıklı erkek gorduysem hep böyle kafası calismiyordu - +1 yıl
@Edatekn burdan güzellik sadece teşhirle olur manası çıkmaz.
Öyle güzel olup açık olan kadınlar gördüm demek istedi sadece.
Tc erkeği diye benim milletimin erkeklerinin de kadınlarının da yerilmesine müsade etmem - +1 yıl
Sonraki görüşünü de oku tayipin mitinglerinde hep kapalı kadınlar var diyor. Akıllı olan bir insan bu herifin teshirci kadınlara baktığını anlar. Ki ben akpliler arasında teşhirci kadinlarda gördüm boşuna burada vatan millet Sakarya edebiyatı yapma TC erkeğini yermiyormuş 😂😂 AKP'yi savunan bir kadını güzel buluyor az beyin kullanın ikinizde
- +1 yıl
@Edatekn Gereksiz bir tepki verdin
Gereksiz kasıyorsun şuanda
Akp yi savunuyor diye kadına güzel mi demiyoruz
Güzel olmak partiyle ya da teşhirle alakalı değildir
Partiye mi bakıyoruz senin yaptığın edebiyatta baya takdire şayanmış doğrusu
Haha
Kadına bir yerde ulaşamaz parası yoksa işi gücü yoksa
Tipe bakma devri kapandı
Bunu fark etmiş en azından da kendi inşa yoluna girer belki ne bilirsin
İnsanlara sen işte tc erkeğisin
Siz tc kızları bi bok olmaz sizden diyerek, yaklaşarak hiç bir şey elde edemezsin
Yermem gereken yerde bende yererim
Akıllansın diye
Ama iki akp miting genel kadın yapıları nasıl diye yorumladığı için böyle bi yaftayı hak etmedi bence
Sağlıcakla canım - +1 yıl
TC erkeğinin tek özelliği teşhirci kadınları güzel bulması. Sende biliyorsun da böyle saçma sapan yazıyorsun işte. Bunun tek amacı da karı kız. Aşna fişne. Yorumunun hali ortada teşhirci kadınları güzel diyen gözleri yerine malum bölgesiyle güzel buluyor. Anlayan çokta güzel anladı.
Soran+1 yılŞey yap geçme olayını AKP'li kızlar yapıyosak evlenecez diyolar rahat seküler değiller
Soran+1 yıl@Edatekn demek istediğim şey açık giyinen kızlar genelde AKP'li olmuyor ama az da olsa olanı var ve şaşırtıcı diyorum AKP'li kızlar güzel değil zaten çoğunlukla
Soran+1 yılHer açık giyinen kız da güzel değil ne alaka kapalı giyinenlere çirkin demedik ki
Soran+1 yıl@Edatekn bişey beklemiyorum AKP'li kız arayışım yok dediğim gibi en güzel kızlar CHP zafer ve MHP'den çıkıyor genelde diğer parti kızları pek güzel denk gelmiyor sjsjsjs
Soran+1 yıl@Edatekn yüzü güzel kızlar da var ya ne alaka
Soran+1 yıl@Edatekn anlayışın kıt kardeşim bence de daha fazla yazma buraya
Soran+1 yıl@Edatekn kendimi anlattım yukarda yorum yazan kız da bana destek çıktı boş yapmayı bırak
Soran+1 yıl@Edatekn ağla
Soran+1 yıl@Edatekn sg sen kimsin kıskanma güzel kızları ikile
- +1 yıl
Güzel kızlar ne alaka awk maIı ben senden bahsediyorum beyinsiz olduğunu bu kadar belli etme tamam üni uzadı da harbi aptaIsın sen ben senin gibi a*mcı bu hayatta bir b*k olamadı diyorum sen güzel kızlar diyorsun kafan güzel kızlara basıyor hala derslere bassaydı kariyer yapardın cevrende de kız olurdu şimdi hem a*mcisin hem yalnız hem tembel ezik 😂
+1 yılEyvah eyvah seni alan yandı
056 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Dış görünüş 15 dk ablacım geliştir kendini. Dünya güzeli olsan sohbet etmeyi bilmiyosan bir işe yaramıyor. Erkeğin güzelliği de zerre önemli değil evlenirken çalışkanlığına düzgünlüğüne zekasına bakılır
Soran+1 yılBunu geç fark ettim işte o yüzden iş işten geçti gibi artık okul uzadı bazı anlatamadığım şeyler de var kızları rahatsız etmekten hakkımda suç dosyası oluşturuldu ceza alma ihtimalim varmış
- +1 yıl
Abooo, bi de tacizden ceza yemis. Adamlıktan elenmissin
Soran+1 yılAdamlıktan elenmek ne alaka
Soran+1 yılAbla işte duygusal boşluğa düşüp önüme gelen kıza yürüdüm anne sevgisi görmemek beni buna itti ayrıca şikayet eden kızın yüzüne demedim arkadaşına dedim o da ispiyonladı beni kıza
- +1 yıl
Güzelim herkesin hayatında böyle şeyler var başkalarına olan tavırlarını davranışlarını ailenin sana olan ilgisizliğine bağlayıp aileni suçlayıp kenara çekilemezsin. Düzelt kendini
Soran+1 yılDüzeltcem inşallah hani taciz derken fiili bişey yok kızın arkadaşına dedim senin kankan da ne güzel kız be falan dedim biraz daha bi şeyler var bu da kıza attığım mesajları göstermiş kız da savcolığa şikayet etmiş
- +1 yıl
Mslamdleme hiçbir şey yokmuş gibi anlatıyorsun sanki güzel kız demişsin diye savcılığa vermişler seni
Soran+1 yılİşte onu ballandıra ballandıra anlattım kankacım o yüzden taciz saydılar işin içini bilmeden yargılamak kolay tabi
Soran+1 yılKız korkmuş sapık mı bu beni gelir rahatsız eder falan diye düşünmüş
Soran+1 yılMalum ülkemizde yaşanan olaylar kadınları korkutuyor
- +1 yıl
Korkunc bi cv abi bu ya
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılNasıl bir ailede büyüdüğümü bilmiyorsun sevgi ile değil dayak ile büyüdüm
- +1 yıl
Karı kız peşine koşarken kendini soktuğun duruma bak
Soran+1 yılBu yüzden kızlardan ilgi görmek isterken abarttım içine ettim işin
- +1 yıl
Bi dayak yiyen sen misin
Soran+1 yılDayak bi kere yenmiyor ki yıllarca yedim buna emin ol
- +1 yıl
Afiyet
Soran+1 yılBazı aileler bi kaç kez uyarmak için tokat atar döver ama ben o tokatları dayakları yıllarca yedim haberin olsun ailem şimdi sevgi göstermeye çalışıyor hatalarını anladılar ama boş artık gelmişim 24 25 yaşına bu yaştan sonra gösterilen sevgi benim geçmişimi unutturmuyor ağaç yaşken eğilir
- +1 yıl
Eee adam olamamanı dayağa mı bağlıyorsun şimdi sen
Soran+1 yılAdam olamamak ne alaka bi kıza el kaldırmadım tecavüz etmedim kızın yüzüne bile yazmadım arkadaşına dedim o da ispiyonladı sır saklamadı yani benim suçum mu o ağzını tutamadıysa
- +1 yıl
Neyi ispiyonladı acaba sadece güzel kız lafını mı?
Soran+1 yılBaşka şeyler de var işte kafayı yedim yani ebem ninem yok anam var sevmiyor sevgi gösteren karşı cins olmadı hayatımda eskiden takmıyodum ama son 1 - 2 yıldır taka taka kafayı yedim tip olarak da benden aşağı erkeklerin yanında kız göre göre de sinir hastası oldum nasıl düzelcem Bilmiyomki mahkemeye verdi beni bunlar
Soran+1 yılAma inşallah düzelcem
- +1 yıl
Kimse tipinden ötürü sevilmiyor ki karakterin kötüyse niye sevsinler seni seveni elinin tersiyle itmişsindir sen
Soran+1 yılSeven olsa niye itiyim gelip de seni seviyorum hoşlanıyorum diyen olmadı ki
- +1 yıl
Beğenmeyip görmezden gelmişsindir sen
Soran+1 yılYahu ne alaka ya erkekler çok anlamaz kız hissettirmezse ama siz bizi size azcık bakınca bile hemen anlıyonuz
- +1 yıl
Anlamak istemezsin çirkin gördüğünü
Soran+1 yılBizim algılarımız kuvvetli değil çözemiyoruz kız aşık mı değil mi diye herkes böyle diyor senden hoşlanan olmuştur yüz vermemişsindir valla billa itiraf eden olmadı ki ben nerden bilecem onlar söylemeden
- +1 yıl
Kalın kafana vura vura göstermesi gerekiyordu kızın herhalde bilememiş pardon
Soran+1 yılBenden hoşlanan kız olmaz şu an sen başka erkeklere duyduğun öfkeyi benden çıkarıyon hoşlandığın erkekler senle çıkmadıysa benim ne suçum var
- +1 yıl
Benim hoşlandığım bi erkek yok ama senin nasıl biri olduğunu tahmin edebiliyorum
Soran+1 yılNasıl biriymişim söyler misin
- +1 yıl
Demem kabul etmezsin üniversitede her sınıfta senden var zaten
Soran+1 yılDe kardeşim valla kızmıycam kötü söz söylemiycem dök içini sksjdjs
- +1 yıl
Yok kalp kırıp Hakka giremem
Soran+1 yılKırılmam kankacım söyle
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Sen otur kendine uzaktan bak, diğer sınıflarda ortamlarda sana benzeyen o kişiyi bul bakalım nasıl görünüyorsun dışardan
Soran+1 yılYakışıklı ama önüne gelene yürüyen arkadaşlarım var bende onlar gibiyim ama onlar amcıydı ben sevgilim olsun seviliyim diye hep denedim olmadı napıyım
Soran+1 yılDışardan işte tipim ilgi çekici olduğu için okulda ve dışarda çok kızla göz göze geliyorum
- +1 yıl
Benim de sınıfımda senin gibi bi yvsak vardı. Benle de çok uğraşırdı. Zerre sevmezdim kendisinden “yvsak” diye bahsederdim hep. Kafası derslere basmaz ortam için üniversiteye gelmiş. Yüzü güzel kafası boş bi g3rzekti
- +1 yıl
Kafa boş olunca o güzelliğin bi anlamı kalmıyor emin ol ağzını açınca gidiyor o güzellik
Soran+1 yılKanka benden bahsettin valla hahahaaa tipim iyi ama imajım kötü kızlar beni kötü biri olarak benimsedi sınıfta ve okulda
Soran+1 yılAcaba aynı sınıfta veya okulda mı okuyoz kız nerdesin nerde yaşıyon djsjshs
- +1 yıl
Ben bitirdim okulu o kus beyinli ne yaptı bilmiyorum
Soran+1 yılLise mi üni mi bitirdin bide tipini beğendiysen niye aşağılıyon çocuğu
- +1 yıl
Dedim sana tahmin edebiliyorum diye
Soran+1 yılErkeklerin çoğu bizim gibi ya şansına küs biraz tip iyi olunca kızların ilgisi totomuzu öyle bi kaldırıyo ki ne diyim haha
Soran+1 yılBide senin gibi bizi elde edemeyenler tipsiz aşağılık falan diye bizi bozmaya çalışır bizi bozamazsınız sizden öncekiler totomuzu kaldırıyor çok da şeyimiz de değil yani bizi düşürme çabalarınız
- +1 yıl
Üni. Tipinin benim için bir önemi yok. Dediğim gibi aptal olursan o çok güvendiğin güzelliğinin iyi anılmanda bi etkisi yok en fazla “yakışıklı ama canım, yvsak” derler arkandan. Benimle oynamaya çalıştığı İçin nefret ettim. Objektif de bakamıyorum çok çirkin geliyor gözüme artık. Allah vergisi elde ettiğin güzelliğe güvenme bi gün kaybedeceksin çünkü :)))
- +1 yıl
Elde etmeye çalıştığım yoktu hoşlandığım kişi o bile değildi o zaman o kendi kendine bana salça oluyordu :)))
- +1 yıl
O toto ne kadar kaldırıldıysa düşüşü de o kadar sert olur dikkat et. 24-25 yaşına gelmişsin yaşıtların üni bitirip evlenmeye aile kurmaya başladılar. Sen hala karı kız kovala. Güzelliğine güvenme bence ama sen bilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBrn efendiydşm brnde başarısızdım
00 Yorumla
+1 yılOkumayana kız yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka herkes üniversite mezunu olmak zorunda mı
Soran+1 yılÜniversite okuyorum ama okul uzadı napabilirim bırakmayı düşünüyorum
Soran+1 yılAz da değil hani 1-2 yıl falan uzayacak gibi
Soran+1 yıl1 yıl kesin uzadı da 2 ye de çıkabilir ahh keşke ders çalışsaydım be
+1 yılNormal o da bir beceri 😅
00 YorumlaNormal normal
00 Yorumla
+1 yılNormal degil