Hem zayıfım hemde göbekliyim skinny fat yani :D boyumda orta boy. Kabul edin 175 orta boy kısa falan değil :D ama yüzüm falan çok iyi. yani ortalamanın çok üstünde. böyle birine kızlar bakar mı da? :D <3
kızlar aşktır aşk.
kızlar aşktır aşk.
Fotoğrafını koysaydında öyle yorum yapsaydık kanka bilemedik şimdi
çok koydum herkes çok iyisin diyor
Önce tipe ve boya bakarlar.. senden kısa olanlar için sıkıntı yok.. sonra konuşma tarzın.. beden dilin.. cüzdan.. sosyallik vs..
ben benden uzunlardanda iyiyim emin ol ;)
Şahsen kendi adıma fiziği kaslı güzel olup yüzü kötü olan birisi ilgimi çekmiyor yüz en önemli şey bence şanslısın 🍀
Cevap
2Cevap
Bizde erkeğiz tabi kadıbların bakış açısını tam bilemeyiz ama bence çoğu kadın seni havada kapar kdkdkdkd zaten önemli olan yüz. Ki skinny fat tişortla falan belli olmaz çoğu zaman. Birde bazı kadınlar özel olarak küçük göbekli erkekleri falan seviyor
Ben bakmazdim tabi kizdan kiza gore degisir :)
niye da
göbeğim belli olmuyor kıyafetli :D
Vucuduma bakarim ve bakmayan biriylede konusmuslugum yok trainer oldugum icin cevremde fizigi duzgun olmayan arkadasim bile yok cevrem hep sporcu bu nedenle halktan kisilere bakamiyorum :)
iyiymiş benim uzaktan eğitmenim olsana :D yarın spora başlıom :D
Başlayacaksan tavsilerim olur tabiki yardim etmeyi severim :D
vallahi mesaj atıyorum ya ben göbegimi eritmek istiyorum omuzlarımı genişletmek falan :D birde platese ilgi duyuyorum
Tabi canim tabi eminim öyledir :D
@gecelerin_kadını ıyyyyy egonu sevsinler halktan kişilere bakmıyormuş sanki kendisi jen settler :D :D 4 senedir fitness yapıyorum böyle iğrenç birine dünya güzeli olsa bakmam.
Göbüşlü fiziği kötü yüzü güzel kızlar bakar.
kabulüm
Karadenizlimisin? 😂
evet
<3 çok tatlısın be
Bakar yakisikliysan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?