Hocama açıldım ve?

Geçen sene açıldım. Öğrencimsin olmaz, etik degil dersine giriyorum, kendini reddedilmiş hissetme dedi. Aramızda dört yaş var. Tekrar üç dört ay sonra storysine yazdım kahveye davet etti kahve içerken de bu arkadaşça bir buluşma haberin olsun dedi. Buluşma sonrası asla yazmadı geri.
Okul süresince sekiz ay boyunca hiçbir şey olmamış gibi davrandık, o da ben de. Sınıf içi normal sohbetler. Sonra sevgilisi var diye sinirlendim Instagramdan çıkardım. Ben mezun olacak sayılırım. Hocayı uzun süredir görmüyordum ve bugün gördüğümse ise belge imzalatmam lazımdı ama çıkardığımı fark etmesine rağmen çok çok iyi davrandı ve başka bir şey lazımsa halledelim, yapalım, hallederiz tarzında konuştu sürekli. Ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica bana kahve teklif edip bu arkadasca bir bulusma sadece diyip durdugunda kimseye soylememem gerektiğini tembihledi. Ayrica ben o bulusmad elimi uzatmama ragmen tokalasmak icin bana sarıldı. Giderken de elimi uzattim ben tokalasma sevmiyorum diyip sarildi yine.
Okulda da surekli beni suzdu, uzun uzun bakislar atti ve flortoz flortoz gulumsedi hakfldmdmekkemd
Hocama açıldım ve?