Okulda da surekli beni suzdu, uzun uzun bakislar atti ve flortoz flortoz gulumsedi hakfldmdmekkemd
Hocama açıldım ve?
Okulda da surekli beni suzdu, uzun uzun bakislar atti ve flortoz flortoz gulumsedi hakfldmdmekkemd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen sene açıldım. Öğrencimsin olmaz, etik degil dersine giriyorum, kendini reddedilmiş hissetme dedi. Aramızda dört yaş var. Tekrar üç dört ay sonra storysine yazdım kahveye davet etti kahve içerken de bu arkadaşça bir buluşma haberin olsun dedi. Buluşma sonrası asla yazmadı geri.
Okul süresince sekiz ay boyunca hiçbir şey olmamış gibi davrandık, o da ben de. Sınıf içi normal sohbetler. Sonra sevgilisi var diye sinirlendim Instagramdan çıkardım. Ben mezun olacak sayılırım. Hocayı uzun süredir görmüyordum ve bugün gördüğümse ise belge imzalatmam lazımdı ama çıkardığımı fark etmesine rağmen çok çok iyi davrandı ve başka bir şey lazımsa halledelim, yapalım, hallederiz tarzında konuştu sürekli. Ne düşünüyorsunuz?
"""Güncellemeler"""Hahahaahahahaah 🤣🤣🤣🤣 harbi Kızlar hoşlanınca En ince ayrıntıyı bile incik bincik ediyor. Adam mesafeyi koymuş. Sana karşı ilgisi yok fakat alçak gönüllü davranıyor tabi sen üzülme kırılma diye bu hassasiyet içinde ki tavırlarda bu yüzden """Sonra sevgilisi var diye sinirlendim Instagramdan çıkardım.😡😡""" 🤣🤣 O adamın yerinde olsam bilsem Baya gülerdim buna 🤣🤣 Alay ediyorum zannetme Çok hoş tabi güzel sevmişsin Üzülmeni istemem ama senin düşündüğün gibi bir şey yok. Benzer bir durumu yaşıyan kız arkadaşıma inatla çıkarımlar yapma üzülen sen olursun dedim Ve maalesef HAKLI ÇIKTIM.
Hahahahaha 😂😂😂 cok haklısın bu arada. İlgisi yok bence de ama gururum kırılmasın ve üzülmeyim diye iyi davranıyor. İyi bir adam. Benim de iyi bir kız olduğumun farkında ve o yüzden kıyamıyor biraz
Da keşke sarılmak yerine tokalaşsaydı yani. Buluşma başında elimi uzatıyorum direkt sarılıyor. Buluşma bitiyor tekrar el uzatıyorum sarılıyor dibime dibime. Muhtemelen beni güzel bulup arzuluyor da farkındayım ama duygu yok ve düzgün bir kızım diye yanaşmıyor bir şey yaşamaz benle bu diye
Dediğin gibi olma ihtimali var doğru düşünmüşsün ya da teselli eder gibi üsülme bak diye sarılıyorda olabilir tabi bunu acıma acıyor şeklinde algılama İyi birisin belli ki muhtemeln bu Adam diyer pek çoğu gibi ka, şarın tekini bulup hayatının içine edecek. Nerde iyi kız diye vakti gelince ağlayacak ama işte naparsın hayat böyle M, al bir şey.
Erkekler niye böyle iyi kızları sevmiyor? Eskiden iyi ve düzgün onla bunla yatmayan kaliteli kızlsrı severler sanardım ama alakası yok.
Adam bana değer veriyor bunun cok iyi farkındayım insan olarak cok seviyor fakat iyi kızlar sadece bu anlamda seviliyor duygusal olarak değil
Aslında hala iyi kız seviyorlar da olay başka bu aynı şekilde efendi erkek serseri pi, ç erkek olayında da tezahür ediyor. Aslında tam olarak iyilik kötülük değil mesele Pasif Aktif kişilik yalısında Şimdi İşin kadın tarafını anlatırsam aynı şekilde Erkek tarafınıda anlarsın Mesele iyilik kötülü değil karakteristik yapıdır. Kadınlar Serseri pi, çleri kötü olduklarından değil Özgüvenli dominant atılgan ayağı yere sağlam basan heycan veren eğlenceli matrak Tutkulu ve kararlı karakteristik kişilik özelliklerinden dolayı seviyorlar. Sevdikleri zaman kötü taraflar umurlarında olmuyor. Tam tersi Erkeklerde de aynı durum mevcut Erkekler birazda peşin hükümlü davranmayıo sonra bakarız kafasında ilişkiye başlarlar ayrıca her neyse Bu Kaş, ar çirkef tipler İlk başlarda Kendilerini melek gibi göstermek dışında Cilveli tatlı hamarat sıcak kanlı neşeli pozitif güler yüzlü yumuşak hamarat zerafetli naif sevecen tutkulu şekilde gösteriyorlar veya bu özellikleri rol icabı bazende doğal olarak sergiliyorlar. Erkekde buna kapılınca çirkefliğini ka, şarlığını göremiyor. Yani mesele iyi kötü olmak değil Kötü karakterde ki insanların nitelikleri maalesef çok az insanda ikisi bir arada bulunur mesele kötü olmak değil bu özelliklere sahip olmaktır. Son olaraksa iyiliği mecburiyetten değil tercih ederek yapmalı ve Karşılıksız yapmamak gerek yoksa kıymeti kalmıyor kısaca böyle Yani erkekler kötü diye seviyor değil İyi diye sevmiyorda değildir.
Ah canım, bayağı karışık bir durum yaşamışsın. Ama açıkçası hocan oldukça profesyonel davranmış gibi görünüyor. Açıldığında oldukça kibar bir şekilde geri çevirmiş ve sonra arkadaşça davet etmiş. Sanırım, aranızdaki ilişkiyi rahatlatmak için çaba göstermiş.
Senin şu anki duyguların normal, ama bence biraz daha üzerine düşünmek iyi olabilir. Yani, evet hoşlanmış olabilirsin, ama belki de o şimdiye kadar doğru olanı yapmaya çalışıyordu. Bazen hayatta istediğimiz şey olmuyor ama bu, bizim için daha iyi olabilecek başka kapılar açabilir.
Belki de bu durumu bir kapanış olarak görmek ve kendine yeni bir sayfa açmak daha iyi olabilir. Hem yeni mezun oluyorsun, büyük fırsatlar seni bekliyor! 💫 Unutma, sevgiyi zorla elde edemeyiz ama kalbini açarsan inan bana, gerçek aşk sana gelecektir.
Şu an ilişkinde de çok mutluyum, sevgiyi içimde hissediyorum. Sen de bu olumlu enerjiyi bulabilirsin canım! 💖
Cevap
5Cevap
Cesaretinden dolayı seni tebrik ederim. Bu cesaret, ileride seni çok iyi yere taşıyacak.
Hoca doğru olanı yapmış, daha umutlanma boş ver.
Onurum ve gururum kırılmasın diye ben onu Instagramdan cikarma saygisiizligini yapmama ragmen iyi davraniyor gibi geliyor? Dogrı muyum? Ve tesekkur ederim
Ama bakışları asla normal değil. Bana öğrencisiymisim gibi bakmiyor. Bakislari flortoz ve gozu hep benim üzerimde böyle de bir durum var. Kesiyor beni hep
Tutulmuşsun hoca ya ve onu görmemen seni daha iyi yapack. Hoca da bunu biliyor. Belki de sana öyle geliyor.
Tutulmak degil ama hayatimda ilk defa birinden red yedim. Bu galiba cok hafif bir takinti yaratti
Şerefisz bi adam olduğunu düşünüyorum sevgilisi var reddedilmiş gibi düşünme falan diyo işine baksın
Sevgilisi yoktu o zaman
Hee özür dilerim
Adam bence benim onurum gururum kırılmasın diye iyi davranıyor
Bence de
Ayrica bana kahve teklif edip bu arkadasca bir bulusma sadece diyip durdugunda kimseye soylememem gerektiğini tembihledi. Ayrica ben o bulusmad elimi uzatmama ragmen tokalasmak icin bana sarıldı. Giderken de elimi uzattim ben tokalasma sevmiyorum diyip sarildi yine
Ve okulda bakislari da normal degil. Delici bakislar atiyor 😂 suzuyor beni hep
Ogrencisi olmasan s.. kicekmis te hay sansina demis iste
Terbiyesizlesme aq. Ne s***kmsi falan? Gayet de farkinda duzgun biri olduğumun
Lan sen mal misin napicak limonata mi icecek. O birnicraat terbiyssizlik degil ma. L
Sana sadece iyi davranıyor öğrencisi ile sevgili olmayacak kadar delikanlı adammış
Adam bence benim onurum gururum kırılmasın diye iyi davranıyor
Evet bende onu diyorum işte sana sadece iyi davranıyor başka bişey yokmuş gibi gözüküyor
Benden hoşlanmadığın farkındayım. Bana değer veriyor sadece. Benim de ona hissim yok. Geçen sene hoşlanmıştım sadece ama hayatımda ilk kez reddedildim ve o yüzden sorguluyorum ara ara
Ama bakışları asla normal değil. Bana öğrencisiymisim gibi bakmiyor. Bakislari flortoz ve gozu hep benim üzerimde böyle de bir durum var. Kesiyor beni hep
Acaba sana yüz vermediği için pişman filan mı oldu ki
Bilmiyorum asla. Dediğim gibi bakışları okul boyu çookk farklıydı. Sürekli dibime geliyordu sınıfta mesela. Yan yana olma cabasi, goz goze gelme cabasi. Goz goze gelmek de normal bakislar degil delici bakiyordu. Delici neyse hahahaha
Hdksbdkebdoe evet sanırım pişman olmuş belki de senin tekrar adım atmanı bekliyordur
Ayrica bana kahve teklif edip bu arkadasca bir bulusma sadece diyip durdugunda kimseye soylememem gerektiğini tembihledi. Ayrica ben o bulusmad elimi uzatmama ragmen tokalasmak icin bana sarıldı. Giderken de elimi uzattim ben tokalasma sevmiyorum diyip sarildi yine
Tekrardan deneyebilirsin üni bitmeden önce
Artık gururum asla yediremem. Yüzsüz ve ısrarcı, yapışık gözükmek istemem
Sen bilirsin abla iyi gecelerr
İyi geceler. Tekrar denesem yüzsüz demez mi adam bu da son sorum fkdmdnnddn teşekkür ederim
Yani anlattıklarına göre sana yakınlaşmaya çalışıyorsa demez diye düşünüyorum rica ederim
bir doktor bir polis bir pilot bir öğretmen. Herkesin var bir hayali
Benimde var bir hayelim profil gibi 👍
sonra nıye objeyız dıyorsunuz :D hakkını arayana hakkını verırler kral
istemio seni iste belli ki ne die ugrasion
Niye kahveye cagiriyo o zaman
kibarlıktandir veya dostça davranmistir baska bisi dusunmemek lazim bence
Benden hoşlanmadığın farkındayım. Bana değer veriyor sadece. Benim de ona hissim yok. Geçen sene hoşlanmıştım sadece ama hayatımda ilk kez reddedildim ve o yüzden sorguluyorum ara ara
Ah ah çıtır öğrenci ;)
Hocanla olmaszzzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?