Sevgilime onu kaybetme korkusu ve tekrardan tartışma korkusu yüzünden yalan söyledim. Bitti diyor?

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. 1.5 senedir sevgiliyiz. Sevgilim inanılmaz sinirli benden önceki ilişkisinde çok yıpranmış artık en ufak bir şeye bile tahammülü yok. Yaklaşık 1 aydır zaman zaman gerilmeler yaşadık. Aynı zamanda ailevi meseleler de yaşadığım bir zamandayım. 3 gün önce bazı olaylar bazında yanlış şekilde konuşmam, aile içinde pasif olduğumu düşüncesi ile net bir şekilde ayrılma düşüncesine kapıldı. Durumu zar zor 2 gün içinde bir şekilde hallettik. Aramız kötüyken bende bunu ortak arkadaşıma anlattım. Sadece destek ve içimi dökmek istedim. Çünkü gerçekten iyi değildim. Sevgilim de bunu hoş karşılayan birisi değil. Sevgilim bu durumun farkındaymış. Ben değil sandım. Siz bu durumu konuştunuz dimi dedi. Psikolojim şu sıralar çok yerinde olmadığı için bende başında hayır dedim. Çünkü bu duruma takılır ve tekrar zor bir duruma düşeriz diye düşündüm. Çünkü bir durumu daha kaldıramazdım. şu an geceden beri kötüyüz. Numaramı falan sildi. Şu yaptığım sizce gerçekten çok mu yanlış bir durum? Bu durumu nasıl toparlayabilirim?

Sevgilime onu kaybetme korkusu ve tekrardan tartışma korkusu yüzünden yalan söyledim. Bitti diyor?