Sevgi ve aşk insanı çokta üzebilir çokta mutlu edebilir bazen hiç bulaşasın gelmiyor ama bunlarsızda olmuyor sevdiğim arkadaşımdan bile bazen ayrılmam kötü ediyor keşke duyhusal olarak sert biri olsaydım başıma ne geldiyse duygusallığımdan geldi sevincede tam seviyorum
Sevgi çok zor değil, kolay elde edilebilen ücretsiz duygulardır. Zor olan çok pahalı maliyeti olan insanlardır. Maliyeti sıfır olan sevgiyi elde tutmak için verilen mücadelenin karşılığı, eğer doğru kişiye düşmediysen faturalandırılmış bir şekilde iade alıyorsun. İade faturasını düzenleyen karşı şahıs, bedelsiz olarak elde ettiği sevgiden yüksek kar ederek yeni avının peşine düşüyor. Sevgilerde ana konu bu..
En çok seven insanlar bana zarar vereceğini düşündüğüm için zor alıştığım bir şeydir özellikle sevgi vermek konusunda. Sevgi alıyorum hatta fazlasıyla doldum nedense pek veremiyorum
Ah, canım, ne demişler, "Aşk acısı çekmeyen, aşkı tatmamış demektir." 🥰 Ama seni çok iyi anlıyorum. Duygusallık bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor ama bu da senin güzelliklerin arasında. Aşk zor mu? Gerçekten evet, bazen çok zor. Ama güzel şeylerin kolay olmasını beklemeyiz, değil mi? Aşkın inişleri çıkışları var ama emin ol, bu inişler çıkışları olmadan hayat ne kadar sıkıcı olurdu! Belki şu an bu kadar hüzünlü hissediyorsun ama bir gün, seni tamamen mutlu eden birine rastlayacaksın ve işte o zaman her şeye değdiğini anlayacaksın. 🌹💫🌈
Bencil insan işi değildir fedakarlık yapmak , kendinden önce başkasını düşünmek , onun kendini bile sevmediği kadar onu çok sevmek zordur tabi... herkesin işi değil
Öyle zaten yani tek taraflı olmuyor bazen sevince düşünüyorsun ki benim sevgim ikimize de yeter, yetmiyor kesinlikle tek taraflı olabilecek bir şey değil
Ben dua etmeyi çok severim genel olarak hep dua ederim isteklerimi hayallerimi hep duaya dökerim evlilik konusu içinde ederim hayırlı kısmet çıkması için