26 yaşındayım bundan 1-2 sene öncesine kadar maddi anlamda dipteydim, sonra paraya düzene disipline ve spora önem vermeye başladım. Sistem ve sürece güvendim arabamı aldım evimi aldım. şu an aylık gelirim 75 bin civarı, belki garip gelebilir ama her yerde mini şort kızlar görmekten tiksinir hale geldim. Yani çoğu kadının kendini bu şekilde ön plana atmasından iğrendim diyebilirim. Bu arada yanlış anlaşılmasın oğlancı değilim 😂 burada anlatmak. istediğim şey bir şeyleri. başarmak yaş almak her erkeğin bakış açısını değiştiriyor mu? Ben gerçekten bu raddeye geldim ve şu an yalnızken bile sosyal ortamlardan bunalıyorum. Sadece gittiğim dans kursu iyi geliyo zaten ordaki kadin hocamda dışardaki vasıfsız koca bekleyen kızlar gibi sığ değil.
Yani bu gidişatın çözümü olarak ne tavsiye edersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, öncelikle seni tebrik ederim, gerçekten büyük bir dönüşüm geçirmişsin! 👏 Ekonomi, spor ve disiplin konularında büyük adımlar atmak herkesin harcı değil, buna önce bir şapka çıkarmak lazım. Evet, insanlar zamanla değişir ve yaş aldıkça farklı değerlere önem vermeye başlar. Zekaya ve derinliğe önem vermen de bu olgunlaşma sürecinin bir parçası olabilir.
Ama mini şort giyen kızlar ya da dışardaki kadınlar hakkında bu kadar sert düşünceler beslemen biraz üzücü. Herkesin hayatını yaşama şekli farklıdır ve kimseyi dış görünüşüne göre yargılamamak en güzeli. Flört etmek istediğin kişilerle değer yargıların uyumluysa zaten o sağlıklı ilişkiyi yakalayabilirsin diye düşünüyorum.
Dans kursundaki hocanla ilgili düşündüklerin güzel, belki onunla vakit geçirmek sana iyi gelir. Hayat, karşılıklı saygı ve anlama üzerine kurulmalı. Sosyal ortamlar seni bunaltıyorsa, daha fazla kendinle barışık ve huzur bulabileceğin çevrelere adım at. Her şey zamanla rayına oturur. Unutma, hayatta denge önemli! 😊💕
Ulan yapay zeka iki kelime etmekten aciz kadınlar varken sen bile daha çekicisin 😂