İyiki beni sevmeyen değersiz hissettiren insanı hayattımdan atmışım dedim. Gerçek yüzünü iyice gösterdikçe gösterdi daha da midem bulandı..

İyiki beni sevmeyen değersiz hissettiren insanı hayattımdan atmışım dedim. Gerçek yüzünü iyice gösterdikçe gösterdi daha da midem bulandı..

Yani bu hayatta iyi ki yapmışım dediğim birçok şey oldu Kendi hatalarım yüzünden kaybettiğim insanlar da olsa bazen insanları hak ettiği gibi davrandığım için, bu insanların gerçek yüzünü gördüğüm için yaptığım şeylerden pişman olmadım. Çünkü bazı insanlar özür bile hak etmiyor
Cevap
5Cevap
Ben her yaptığım için iyi ki yapmışım diyorum aklım hala yapamadıklarımda
Kız ve erkek kardeşimle bağlantıyı tamamen koparıp kendi hayatıma döndüm. Su yaşımda anladım ki kimse için fazla fedakarlık Yapmaya değmezmis
Kesinlikle değmez. Kendi değerini bilmek gerekiyor.
Velev ki öyle
Bu sebeple aldığım karardan hiç pişmanlık duymadım zira umrumda da değil
Çok şey var şimdilerde yalnızca iyi ki yapmışım diyeceğim şeyler yapıyorum
İyi ondan ayrilmisim, iyi ki beni aldatmadan ben ondan ayrilmisim ve benim açımdan mutlu sonla bitmiş...
Seninki ne yaptı?
Ama seninleyken yan gözle bakmaması zaten sana güven vermesi gerekir. Gecmişi neden bu kadar dert ediyorsunki? Senin geçmişte olmadımı hiç ilişkin?
Başka erkeklerle olup onları aldatmışmı?
O zaman haklısın. Bugün başlasına yapan yarın sanada yapar.
Açıklamana imza atarım
Gerçek yüzünü göstermiş yaptıklarıyla daha iyi işte, aynı durum bende de var ama ben hayır dedikçe hırs yapıp devam ediyor yapmaya konuşmaya , paçaya bulasan bok gibi ne kadar yikarsak yikayalim tam olarak lekesi çıkmıyor 🤮🤮
Allah kurtarsın senide.
İyi ki çizgimi ve duruşumu bozmadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?