yoksa istisna durumlar olur mu?
galiba ben sadece elde tutulmuşum...🥲
galiba ben sadece elde tutulmuşum...🥲
Bazen gerçekten yoğun olunan an olabilir ama elbette bir ara bulunur. Saatler sürecek değil ya bu olay. Hem ne demişler insan sevdiğine zaman ayırmaz zaman yaratır.
Ayrıca aklında olan birisine de her koşulda ulaşmak istersin.
onun bırak saatleri günler sürüyor
neyse çok kurcalamamak lazim. gercekten sevseydi yazardı
O halde geçmiş olsun. Seni oyalamış. Asla günler süren ayrılık olmaz. Elbet bir an bulunur oluşturulur. O bu anı bulmak istememiş
aynen öyle...
İlişkinizi bilemiyorum ama imkanın varsa kendimi kurtarmalısın. Düşüncelere dalıp harap olmadan kendi yoluna bakmalısın
ya zaten küstüm tavır koydum ama bilmiyorum artık
barışmaya niyetim yok.
Dediklerine değil hareketlerine bakmanı öneririm. Niyeti seni bir cepte görmek olan insan tekrar samimiyet için her şeyi söyleyebilir
kendinden soğuttu zaten. o kadar şeyden sonra beni umursamayip dusunememesinden sonra dönüp de eski samimiyeti kurup devam etmem. yapmiycakti
Kesinlikle. İş işten geçmiş artık. Bu saatten sonra zaten eski samimiyeti kendisi bile kuramaz. Kim bilir niyeti ne ama asla sana faydası olmayacak mutlu edemeyecek birisi olduğunu kanıtlamış
ya ben ona her zaman yaklaştıkça benden uzaklaştı.
öyleyse böyle. kendi elleriyle yaptı.
Demek ki tek isteği seninle eğlenmekmiş. Yazık olmuş senin duygularına. Keşke böyle insanlar yok olsa da herkes birbirini mutlu etse
peşimden o kadar koştu ki...
askerlik çok değiştirdi onu. gerçi askerw gitmeden önce de böyleydi ama bu kadar fazla değildi ilgisizliği. bi şeyler oldu ama bilmiyorum
keşke ya
Baştan belliymiş o zaman. Hayatı kendimiz için yaşıyoruz. Mutlu olmak en temel hak. Bu yüzden hayatımıza hep bizi mutlu edenleri sokmak lazım. Mesela anlattığın kişi gibi mutsuz edenlerle ilişkiyi kesmek lazım ki mutlu olalım mutlu eden insanlara zaman ayıralım
Cevap
6Cevap
Evet seven insan sevdiğine değer verir
Evet... erkek arkadaşım yoğun bakimda ( agir birseyi yoktu o yuzden konusabildi sadece yorulmamasi icin telefon önerilmedi ) hemsireye aratmisti duyarım diye
vay be helal olsun inşallah hiç ayrilmazsiniz 🫶💗
bizde bahane üstüne bahane
Her koşulda olmaz elbette bir problem yoksa yazar
peki vakti varsa ve hiç yazmiyosa
ben erkek kafasi nasil calisir bilmiyorum ama
vaktin varsa ve yazmiyosan
ama sevgilinse
elinde mi tutuyorsun oluyo bu
Her koşulda değil arkasında bir sebep olabilir ve kişiden kişiye değişir
Seven erkek mesaj atmalı
Evet..
çaba sıfır. bahanelerin ardı arkası kesilmiyor
Boş ver o zaman sevmiyordur çabalama onun için.
aynen öyle
geçmiş olsun hocam dlshkadlai
sağ olun hocam ajshajdha
Her kosulda
Ben attarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?