Seven erkek arar mi?

6 ay sevgili kaldık başından beri niyetimiz ciddiydi aşırı üstüme düşüyor ve sevdiğini çok gösteriyordu her fırsatta benim okuduğum şehre geliyordu vs ben çok tripli biriyim son zamanlarda çok üstüne gittim birkaç kere blöf yaptım ayrıldım hep peşimde koştu en son ayruldugumuzda artık alttan almicam dedi 1 gün ayrı kaldik ben geri adım attım tamam artık böyle şeyler olmicqk dedim ve ertesi gün barıştık ama ilişkinin başlarında instasini ben istediğim için kapatıp yeni açmıştı ve baristiktan sonraki gün öğrendim ki instasinu geri açmış beni engellemiş bende tekrar ayrıldım bela okudum ama inkar etti şu an 2 gündür ayrıyız beni sevmemiş mi yoksa ben mi yanlış tanımışım hala seviyorsa arar mi belki geçerli açıklaması olsa barışırım ondan hiç beklemediğim biswy çünkü yaptığı
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten ilk defa birinin beni bu kadar sevdiğini hissetmiştim zor zamanlarımda yanımdaydı ve her istediğimi yapıyordu
Güncellemeler
+1 yıl
Arkamdan gerçekten iş çevirmiş mi ve ayrıldıktan hemen sonra aşırı açık birini eklemiş kafasında bitirmiş mi beni
Seven erkek arar mi?