Aşk kırıntısıyla doymaktansaaa
Tek başıma aç kalırım hayattaaa
Tek başıma aç kalırım hayattaaa
Aşk karın doyurmuyor ama zaman zaman gönlü doyuruyor. Birini özlediğinde bile aslında o gönül doymak için özlüyor.
Gönül her zaman açtır özler en güzel anıları. O açlığı bastırmak için de zamanla önüne geleni seversin.
Birlikteyken kırıntı olmaz, çünkü dolu dolu yaşarsın. Uzaktayken kırıntı olur, o özlem bu kırıntının sebebi.
Hep inkar edenler hep bunları unutuyor. İnsanlar en güzel yalanı kendilerine söylermiş.
Aşk kırıntısı ile doymak, tek başına aç kalmaktan daha iyidir. Ancak eğer doğru bir kalpte, Allah'ın rızasını gözeterek, birbirinizi severek evlilik yaptıysanız. Bu doğrultuda saygı sevgi İslam'a uygun bir yaşayış sergileyerek, evlilik yaşıyorsun diyelim, işte benim için aşkın kırıntısı bu demektir. Günümüzde zaten bu kalmadığı için evlilik gibi bir şey kalmıyor.
Cevap
21Cevap
Kırıntılarla karıncalar doysun, tamamını isterim..
Aşk mutlu olmaktır tabi ki de.
Çok doğru aslında en güzeli de o ilgisiz güvensiz boş bir ilişkidense yalnız kalmak daha iyi. Gerçi olmadı da öyle bir şey olursa işte 😂
Kırıntı da olsa karnı bir nebze tok tutuyorsa kırıntıyla doyarım
Ben zaten aşka karşı birisi olaraktan söylüyorum gereksiz yere aşk ve yaşayıp sahte bir karın doyurmaktansa aç kalmayı tercih ederim daha iyi
Aç kalırım daha iyi bu durumdan
Aç kalam daha iyi
Aç kalmak daha iyi. Oruçtan alışkınız zaten yaaa
Kedi maması yiyorum ben aç kalmam aşka inanmam
seninkiler büyük kaldıramaz aşkını demiş mi birileri
Hiçbirini seçmek isterim
Gururlu bi açlık
O bile büyük bir tecrübe olur ama sana.
Aşk rağmen sevmektir herseye rağmen
Az ile yetinmek yorar
Ac kalmak dahs gururluca tabi ki
O şarkıdaki aşk kırıntısı sperm doymak orgazm