hiç çaba yok, benim mesajıma bakın onunkne bakın, hep bole, biraz romantik ol dedim amma yokkk,

hiç çaba yok, benim mesajıma bakın onunkne bakın, hep bole, biraz romantik ol dedim amma yokkk,
İçinde yoksa ne yaparsan yap istediğin çizgiye gelmez zorla güzellik olmaz demiş atalarımız.
Boş çıkan mesajına cevaben : prenses seninle uyanmak çok güzeldi iyi ki varsın
doğru söylüyorsun, ne kadar hos bı mesaj, çok bişi istemiyoz
Empati kurmuyorsa yazdığın mesajdan manaya çıkartmıyorsa yazacak cevabı da yok demektir yani seninle aynı şeyleri düşünmüyordur.
Aşk yok aranızda sadece beklentiler var o senden ilgi istiyor sen ondan. Zorla güzellik olmaz bir sevgi varsa vardır bir ilgi varsa vardır. Kendinize göre birilerini bulun daha fazla zaman kaybı olmadan.
doğru söylüorsunuz
Cevap
10Cevap
Yani normal geldi bana. Hiç aşkım bebeğim falan demez mi yoksa bu mesajda mi demedi
askm der, tamam askm, bence de askm, doru askm, iyi sen askm sırf bole
Onu bile eksik diyor😄
öküz seviyorsunuz işte buyur romantik-komedi arıyor isen balık erkeğine aşık olacaksın pamuk prenses
ve yengeç
Romantizm her şey demek değil.
Allah korkusu var mı?
İmanı güçlü mü?
Bu konulardan sonra romantik de olursa ne ala.
dayıcım bu senın kriterlerin, müslüman olsun yeter bana
İmanınının güçlü olup olmaması Allah korkusu olmaması kişi ahlaklı ve dürüst olduğu anlamına gelmez.
Dinler ahlak göstergesi ya da dürüstlük görü göstergesi imanın güçlü olması bir ölçüt kabul edilemez
Kaba, soğuk, isteksiz
kalas bi de artı olarak
Hep haketmeyenlere şans verin seni elde görüyor ondan , çünkü sadece sert mizaçlı serserik tipe sahip hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkekleri yakışıklı bulduğunuzu biliyor sevgilin ve seni elde görüyor , siz anca odunlara şans verin
3 _4 ay sonra seni terk eder sende erkekler uğraşan kızları iyi kızları sevmiyor dersin
Sevgilim serseri değil ki, tam tersi serseriler ilgimi çekmiyor onları adam etmekle uğraşamam
Sert mizaçlı tekinsiz bir tip ama dimi
Öyle tipler odun olur ama maalesef sevdiğiniz tek erkek tipi ve mizacı bu tipler
Zamanında serseri erkeklere tercih edildin sanırım ahahahahah
Hahahahahahahahahabxşabxğs
Kanka siz TC kızları sert mizaçlı tehditkar tipe sahip değilse bakmıyosunuz
Klasik Türk erkeği tipi istiyosunuz yani sert mizaçlı tehditkar tipe sahip eciş bücüş kaba tipli kaypak tipli , * tipli , tekinsiz tipe sahip erkekleri yakışıklı buluyosunuz
O nedenle 23 yıldır sapım
Yazım yanlışı olduğu için bile soğurum neyse de hayır gelmez ondan
Ne güzel dertleri var bazılarının konuşma kötü davranıyorsa
ne demesini bekliyordun ki :D
uyandım ne ya, biraz ilgi beyler, biraz centilmen olun, kadın bole bişi yazmıs sana, bi güzel söze muhtaç etmeyn bizi
ahhahahahha. haklısın.
Ay bence daha çekici.
belli ki siz daha yenisiniz
Harbi kalasmis:) yontulmasi lazim biraz
Sevmiyor
sanırım
değer vermiyordur
Hiç uğraşma bile
Daha ne yapsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?