Merhaba,
1 senedir nişanlıyım, halen dügün tarıhı bıle konuşulmadı ne de bir görüşme. Aramalar bayramdan bayrama.
Bu durumdam cok rahatsız olmaya başladım, haksız mıyım? Sadece bır dügün tarıhı artık belırlensın ıstıyorum. Daha ne kadar sabır ederım bılmıyorum, ne yapmalıyım..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Max sınır 1 sene olmalı eğer karşı taraf maddi anlamda çökmediyse ölüm vs olmadıysa bi sorun vardır
Öyle bır durum yok işte. Hem olsa bıle dügün tarıhı alınsa 1 sene daha sürer yanı toplam 2 sene. Ama halen bır caba göstermıyorlar. Öyle soğudum kı onlardan, anlatamam.
2 sene çok seni beğenmiyor olabilirler yaşında geçmeden söyle çocuğa noluyor de beklemem de
Dedım defalarca. Pek iyi degil arası aılesıyle. Geçıstırıyorlar.
knk onlar seni istemiyordur sen bitir bu işi
Hayır durum ne olursa olsun en azından bır telefon edıp durun kötü olsa bıle bakım böyle böyle o yüzden sonra yapalım dügünü demelerını beklemem de cok mı anormal? Bu saygısızlıgı kaldıramıyorum
Onların benı ıstemesınden banane kı. Öyle de degıl görüştügümüzde ıyı davranıyorlar
çocuğun bunları sana demesi lazım sonuçta eşin o olacak. onlar aramıyorsa sen ara derim kafanda kesinleştir
Evlenmek zor maddiyat lazım sen acele etme bisekikde hallolur ama Eylül ekime bı tarih olsun
maalesef. En az 1,5 sene beklıyorsun bır yer bulmak ıcın. O zamana kadar zaten toparlanır ama bu gıdışle tarih iyice gecıkecek
Üzüldüm, hayırlısı olsun hakkınizda
Tabii ki haklısın. Öyle saçmalık mı olur? Konuş nişanlınla.
Konuştum onu da geçıstırıyorlar ama gelemem bu saygısızlıga
Parasızlıktan mi acaba?
Öyle bır şey olabılır. Ama telefonu acıp böyle böyle bakın bıraz gec yapalım demek de cok zor degıldır dıye düşünüyorum. Ya nışandan 10 ay sonra ılk görüşme oldu bu da mı parasızlık
Dügün bıle degıl mesele. Saygızılık bana ve aıleme karşı ve buna gelemem.
Onca emeği bi çırpıda heba etme derim. Önce iyice anla. Ona olan yaklaşımlarına dikkat et.
haklısın tabi. nişanlına söyle
Söylüyorum sabır et dıyor. Tarıhı gec. Saygısızlık olarak görüyorum. Kız tarafı dıyemez ya dügün tarıhı dıye, onlar araması gerekır.
ohoo sabır et diyora siz ikinci seneyi de tamamlarsınız
Komık olan da zaten şımdı alsak en erken seneye hazıran da. Kafayı yememek mümkün degıl 😂 gelemıyorum bu ılgısızlıge sınır sevıyem en üstte.
of kıyamam gel dizime başını koy biraz. üzülme
Nişanlinan konuşmAdinmi
Evet o da cabalıyor ama aılesı bır şey yapmıyor
Haklısın. Artık konuşulması lazım
Artık düğün olmalı
Yok karşı tarafın keyfını beklıyorız