Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tartışma ufak değildi sinirden o gün ikimizde ağladık ve ilişkimiz 1 buçuk yıllık bir ilişki ciddi düşünüyoruz yinede söylemek istedim bunuda
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sevgilime " o an ki sinirle söylemiştim özür dilerim almanı istemiyorum" dedim ama o " zaten sana sözüm vardı sözümüde tutmuş olurum dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hahshsgsjzs kıyafet parasını ona sokayım demiyoda
sheeyy askmm bunlari sn bna alsn oludmuu hem ikimznde gnlü olurrr 👉👈👉👈
Ama benim gerçekten param yoktu kıyafetlerim hep sorun oluyordu gerçekten 1 buçuk yıldır ondan hediye dahi istemedim tamamen sinirle oldu zaten 1 ay oldu konu kapanmisti kendisi az önce aldı pat diye
degişik
Ama napayım ben hep böyleydim ondan öncede öyleydim o beni bunları bilerek sevdi sonradan sorun oldu ona ben yinede ona saygı duydum senin için tarzımı degisecegim dedim ama param yok olunca toplu kıyafetlerimi alacağım dedim sonra tartısma büyüyünce sinirle öyle dedim çoğu kıyafetimi sırf o istemiyor diye giymiyorum bile çok mu kötü biriyim cidden yemin ederim ben para yönünden asla bir şey istemem ona param olmadığında ondan borç ister geri öderim yemek yediğimizde hesabı ödememe izin vermediği için bende mahçup oluyorum kendimi rahatlatmak için ona hep hediye alıyorum
dediğime pişman oldum niye öyle dusunuyosun ya biraz itelemiş gibi durdun onu soyledim yani relax
Ben yanlış anlasilmak istemiyorum sadece kötü biri olarak görmeyin lütfen beni ama yinede özür dilerim kendimi yanlış ifade ettiysem
ben özür dilerim üzüldüm mk at iban birazda ben kiyafet parası yollayayım uzulme sen
Estağfurullah eğer ciddiyseniz yinede teşekkür ederim ama dalga amaçlı diyorsanizda canınız sağolsun
Sen paraya oynamışsın
O ne demek ki
Maddi imkanlarınız bilmiyorum ama bu tarz şeyleri istemek heves kaçırıcıdır , karsı tarafın belki çok daha onemli planlarını suya düşürdünüz belki gercekten daha onemli yerde kullancaktı evet 3000 birsey değil artık ama zorlandıysa sizden dolayı bu ayıp
Yok hayır kendisinin durumu iyi zaten kendisi dedi alacağım diye zaten çok önceden bana hep kendisi birlikte alışverişe gidelim sana yeni kıyafetler alalım diyor ki böyle giyinmemi o istiyor o an ki sinirle dediğim bir şeydi ki bu zamana kadar maddi olarak hiçbir şekilde hiçbirsey istemedim istemem de yemek yediğimizde hesabı bende ödeyeyim dediğim halde izin vermeyen biri o yüzden genelde ben ona hep hediye alırım kendimi mahçup hissetmemek için gerçekten beni çok kırdığı için öyle oldu kıyafetim bana göre normal ona göre abartiydi ve tartışma büyüdü zaten bu konu olalı 1 ay oldu konu tatlıya bağlanıp kapanmıştı kendisi az önce pat diye aldı
Sizin normalinizle partnerinizin ki tutmuyor ki ) problem baslamıs ben insanların oldugu gibi kabullanılmesi taraftarıyım uç noktada olmadıkca ama bu baskı sizde bir cok seyi değiştirecek ve karsıya 13 parca kıyafetle koz verdiniz gereksiz olmus
Ama ben istediğim gibi giyinmek istiyorum kıyafetlerim ona göre açıkmış birçok kıyafetimi açık buluyor konuşurken ona ikimizinde gönlü olsun tarzımı senin için değiştirmeye çalışacağım ama biraz zaman ver şu an param yok alamiyorum ben dedim zaten sonra sinirle sen al madem öyle dedim ben gerçekten kendisinden hiçbirsey istemeyen biriyim biz 1 ayda bir kere görüşebiliyoruz kendisi babasıyla birlikte tarlada çalışıyor 10 tane tarlaya bakıyorlar tarlalar kendi tarlalari işlerinden dolayı çok konuşamıyoruz bile günde 1 saat anca hep anlayış gosteririm o anki özlemle sinirle patladım sadece
O zaman o kisi ile olmaz sizin haberin olsun senin normalin ne onun normali ne aciklik anlayisiniz ornegi nedir
Onun ailesinde açık yok aileside kapalı gelin istiyor ama yinede ailesi beni çok sever ilerde sevgilim kapanmami istiyor tabi bende istiyorsam sadece kapanmani isterim demişti ona göre etek ve göğüs dekoltesi olan her şey açık ben etek giymem zaten özel günlerde giyeceksemde diz hizasında olur asla yukarı çıkmam o gün yırtmacli uzun bi etek giymistim fakat yırtmaci dizimin biraz yukarsindaydi ben göğüs dekoltesi vermem zaten eğer giyeceksemde sadece bos göğüs tahtam gözükür üstelik ben zaten çok sevmem bunlarida arada kaçamak yaparım kısa kollu kıyafet giymem giyeceksemde illa üstümde ceket olur her giydiğim kıyafette ceket olur asla boş giymem kot pantolon ve taytta giymem asla hep bol pantolonlar giyerim 19 yaşındayım ve şu yaşıma kadar hayatımda sadece 2 kez etek giydim o da birincisini mezuniyette giydim ikinci giydiğimde de mezuniyette giydiğim kıyafeti giymiştim ama etek kısa diye dizlerime kadar çizme giymiştim bir dahada asla giymedim ama ona göre dizimin yukarsinda bacağım asla gözükmemeli kıyafet olarakta göğüs kısmı zaten asla göğüs kismim açık giyinmedim doğruda bulmam kendimce eğer kaçamak yapacaksamda yine üstümde illa ceket olur böyle yani
Muevazi bir acik kiz gibisin ama bunlari konsutugunuzda icinizdeki acikligin hissini algilayabiliyrum insanalr kiyafetiyle yargilanmamali bu sekilde giyiniyorsaniz cok cok normal ki hatlarinizin durumu bilmem ama buyukse bile korudugunuzu soyluyorsunzu
Evett crop tayt kot pantolon asla giymem mini etek asla giymem dediğim gibi mini etek hayatımda 2 kez giydim bir dahada giymedim aslada gitmeyeceğim giderek dahada kapalı giyinmeye başladım zamanla tesettüre girme gibi bir düşüncem de var ama o yinede böyle olmama rağmen o gün ilk defa kıyafet için tartıştık ikimizde bu konuda tartışmaya hiç girmemistik o yüzden sinirle demiştim sonra özür diledim zaten
Umarim ikiniz icinde
Dogru olan neyse o olsun
Yinede çok ayıp ettim değil mi 😔
Bence evet fazlasiyle olmus abartmissin
Ne yapacağım peki defalarca özür diledim istemiyorum dedim ama sevgilim ben sana zaten kıyafet almak istiyordum bunda bir şey yok güzel gözlüm senin için her şey feda olsun dedi