Bütün kıyafetlerimi sevgilime aldırdım?

Arkadaşlar kıyafet konusunda çok açık giyinen biri değilim ama arada kaçamaklar yaptığım oluyor arada bir 1 ay önce bı tartısmamiz oldu ve bende *rendyol uygulamasindan kapalı kiyafetler bulup sevgilime attım " Bana bunları alır mısın bu tarzda giyinmek istiyorum artik param kalmadığı için alamıyorum ben sen alır mısın ikimizinde gönlünün rahat edeceği kıyafetler bunları beğendim bunlar hoşuma gitti hem sana hemde kendime saygi duymak istiyorum kalplerimiz kırılmasın almak istersen beden olarak S ve 36 bedenleri seç" diye mesaj attım kendisi alırım ödemem var avansım yatınca alacağım yavrum yazdı ve az önce attığım kiyafetleri aldı sizce kötü mü ettim bazen açık giyenebiliyorum ve o yapısı gereği böyle şeyler ona göre değil bazen bana "ben yapım gereği kıskanç bi adamın evet seni böyle sevdim ama yanıma böyle giyip gelme birisi bakar kavga ederim" dedi ben ona o da bana saygı duyar bu konuda kıyafet için ikimizinde kalbinin kırılmasıni istemiyorum o mesajida o anki sinirle atmıştım kendisi beni asla kısıtlamaz

Ama hem ona hemde kendime saygı duyduğum için böyle bir şey yaptım sinirlenip kapalı bulduğum kıyafetlerin linkini atmistim 13 parça kıyafet hepsi 3000 TL tutuyor kendisine " o anki sinirle atıp öyle yazdım alma dedim o da yok alacağım dedi kötü nü ettim sizce

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tartışma ufak değildi sinirden o gün ikimizde ağladık ve ilişkimiz 1 buçuk yıllık bir ilişki ciddi düşünüyoruz yinede söylemek istedim bunuda
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sevgilime " o an ki sinirle söylemiştim özür dilerim almanı istemiyorum" dedim ama o " zaten sana sözüm vardı sözümüde tutmuş olurum dedi
Bütün kıyafetlerimi sevgilime aldırdım?