2 senedir doğum günümü kutlamıyor?

2 seneye yakındır ilişkimiz var. geçen senede aynı şeyi yapmıştı. doğum günümden 2 hafta önce izne ayrılacaktı o gün yok musun dedim o gün ne var ki dedi ve kavga ettik. gidememişti de zaten. doğum günümde gene unuttu. kutlamadı kısaca. telafi edicem dedi onun doğum günü geldiğinde ben kin yapmadım kutladım. çok şık bir yerde yemek yedik garsonlar falan çok ilgilendi nostaljik ve hayal ettiği gibi bir yerdi. fenerin yeni sezon formasını almıştım. aşırı mutlu oldu kaç yaşındayım ilk defa böyle kutlandı dedi. bu sene doğum günü muhabbeti geçti, sordum gene hatırlamadı gene kavga ettik. sonra öğrendi işte söyledi şu gün diye. veee o gün geldi gene hatırlamadı, sakin kaldım. çalışıyordu yanına gittim sürpriz yaptım. kahve içtik, kendime tatlı söyledim mum çıkarttım çantamdan hadi sevgilim doğum günümü kutlayalım dedim şok oldu bozuldu utandı hiçbir şey diyemedi. o arada da ekip arkadaşları acil çağırdı hemen geliyorum dedi gitti, o gidince anında beklemeden kalktım ve sildim her yerden. çok üzgünüm. ne hissetmiştir sizce

2 senedir doğum günümü kutlamıyor?