Sevgilimi çok seviyorum o da beni çok seviyor birlikte yaşıyoruz ama bazı şeyler çok monotonlaşmış gibi hissediyorum neden?

Sevgilimle 6 aydır beraberiz onu çok seviyorum onunda beni çok sevdiğini biliyorum birlikte yaşama işi çok spontane gelişti ikimizinde aklında böyle bisey olmamasına rağmen evine gidiş gelişlerim çoğalmaya başladı sonra da neredeyse birlikte yaşar hale geldik ama bunun çok hızlı olması nedeniyle zaten kendimi kötü hissediyordum daha sonra onun evine yerleştiğim dönemlerde neredeyse bütün arkadaşlarımla aram bozuldu ama sevgilimle alakasız başka sebeplerden dolayı bu yüzden sevgilime daha çok sarıldım ona daha çok bağlandım o bana iyi geldi. Şimdi ise bazı şeyler çok monotonlaşmış gibi hissediyorum, tartışmalarımız son zamanlarda fazlasıyla çoğaldı bir gün tartışmasak ertesi gün mutlaka bi sebepten tartışıyoruz ve bu ikimizi de çok yıpratıyor , sosyal hayatım yok denecek kadar azaldı ki ondan önce fazlasıyla sosyal bi insandım (onun beni kısıtlamasıyla alakalı değil sadece ben biraz soyutlandım ister istemez ve yalnizlastim) ama kafamı onun göğsüne koyduktan sonra bütün sıkıntılar yok oluyormuş gibi hissediyorum ama böyle arada bir de düşünüyorum bu ilişki böyle nereye gidecek diye ne yapmalıyım?

Sevgilimi çok seviyorum o da beni çok seviyor birlikte yaşıyoruz ama bazı şeyler çok monotonlaşmış gibi hissediyorum neden?