2 yıldır birlikteyiz evlilik de düşünüyoruz. Çok seviyorum, çok sevildiğime inaniyorum ama mutsuzum. Cinsel açıdan biraz monoton, birlikteyken iyiyiz ama bazen iş sebebiyle uzak kalıyoruz birkaç ay kadar. Ben sanaldan da konuşalik istiyorum, heyecanlandırmak icin fotoğraf atıyorum. Iltifat edip bırakıyor. Çocuk muyuz diyor.
Hep ayni şeyleri yapıyoruz, ayni yerlere git ayni yemekleri ye. Çoğu zaman ben karar veriyorum nereye gidecegimize. O bana şuraya gidiyoruz hazırlan desin gidelim istiyorum ama hiç yapmaz öyle bir şey.
Kafeye otururuz susar, telefonuyla uğraşır. Ben de bakarım öylece etrafıma. Sonra fark edip konuşmaya çalışır, benim hevesim kaçmıs olur.
Başta böyle değildi. Evlenince ne olacak? Normal mi bu monotonluk?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Normal bence ayrıl
Herşeyı geçtim. Bırıyle görüşünce bu sevgili arkadas olsun telefonla ugrasılmaz karsındakıne saygısızlık.
cogunlugun dedigi uzere ayril yol yakinken. boyle beraberlik olmaz. uzun yillar var onunuzde. hayatlarinizin kiymetini bilin.
Şimdi 2 yılda ilişkiniz eskimiş heyecan bitmiş ilgi alaka yok gibi özgüveni yok sanki çocuğun utangaç mı
Kafede oturup sürekli telefonla uğraşması bile ayrılık sebebi
Çocuk beta erkek büyük ihtimalle. Ama bence hemen ayrılma bu konuyu neden onla konuşmuyorsun?
Hareketlendir ilişkiyi sende
Ayril
Ayrıl
Eksik biraz fazla
Bana gel
saçma sapan yorumlar yapmayın ya