Sevgilim yanimda kiz kesti?

kizlar dun sevgilimle arabada takiliyorduk, sahil kenarindaydik. onumuzde uc tane kiz vardi, bikiniliydi iki tanesi. onlar gelince sevgilim birkac kez onlara bakti ama sorun etmedim. sonra birbirimizi operken sevgilimin onlari izledigini fark ettim, sinirim bozuldu uzaklastum. kafami yaslayip bekliyordum bir baktim yine onlara bakiyor? ama baya uzun uzun bakti. soguk yapmaya basladim iyice sinirlenip. sonra aynadan ruj tazeliyordum aynaya da sevgilim yansiyordu ama o farkinda degildi. baktim yine kizlari izliyor ya asiri sinirlendim sonra fark etti hemen bana yalakalik yapmaya basladi ama konusmadim hala daha soguk yapiyorum. kendimi kotu hissettim. bir de o kizlar zayif ve guzellerdi, ben de kilolu biri degilim ama zayif da degilim. kizlata gore biraz balik etli kaliyorum hatta. o yuzden birden kendimden nefret ettim. ayrica iliskimizin baslarinda boyle capkindi sonra hanimci olmustu. ben yine guvenmiyordum ama o arkadaslariylayken kizlari kesmedigine yemin falan ediyordu ama gorduklerimden sonra kestigine de emin oldum. ne yapmaliyim?

Sevgilim yanimda kiz kesti?