Ben bu kadar güzelken neden çirkin çocuklar tek instamı istiyor neden yakışıklı olgunlar istemiyor?

Abi yeter moralim bozuluyor ya her dışarı çıktığımda sen çok güzelsin diyolar adriana limaya çok benziyorum gerçekten yolda kaç kez adriana lima buraya gelmiş diye dalga geçiyodular 18 yasinda genç kızım benim hayatımda bir tane bile sevgilim olmadı hep dışarda görüyorum normal güzellikte kızların yanında 28 yaşında ya da 25 yaşında yakışıklı erkekler var yanlarında yolda da bana yakışıklı erkekler baksa bile neden bana teklif etmiyolarda bana teklif edenler 18 yaşında çirkinler çıkıyor hep yoksa gerçekten yolda gören hep diyor adriana lima 2 sonra yanlarındakiler de diyo adrianaya benziyor ama bu daha güzel daha göze çarpıyor madem öyle neden o kadar normal güzellikte ya da çirkin kızların yanında çok yakışıklı genç erkekler var da neden bana hep çirkin çocuklar rahatlıkla instami istiyorlar💔😢
Ben bu kadar güzelken neden çirkin çocuklar tek instamı istiyor neden yakışıklı olgunlar istemiyor?