Onlar iki kişi otururken ben geldim kızda yarım saat sonra kalkacak işte benim görünce zaten bir afalladı işte gidip rujunu tazeledi falan bilerek eğilip dekolte göstermeye çalıştı her türlü dişiliğini kullanıyordu ama sevgilim anlamıyordu o işte masanın altından ayağıyla bacağımı okşadı tabi sevgilim yine görmüyor ben bacağımı çektim ve 10dk sonra gitti ben hala bunu kız arkadaşıma söyleyemedim bunu nasıl söyleyebilirim ki
Sevgilimin 6 yıllık arkadaşı bana yürüdü ne yapmam lazım yardım edin?
Dümdüz söyle. Ben böyle biriyle masaya bir daha oturmam de. Sen önemlisin benim için de. Onu düşündüğünü anlar yalan söylediğini düşünmez büyük ihtimal.
ne gerek var ki söylemeye? kız çirkin ve beğenmediysen söyleyebilirsin başınsan savmak için. kız güzel ve ciddiyse onada kaydır gitsin. ihtiyaç sahiplerini görüp gözetmek iyidir. o kızda ihtiyaç sahibi demekki...
Ay canım ya, bayağı zor bir durum. 🙄 Sevgilinin buna gözlerinin kapalı olması acayip can sıkıcı tabii. Öncelikle sakin ol ve stratejinizi planlamadan acele etme. Çocuk gibi direk pat diye söyleyip ilişkiye zarar vermek istemezsin, değil mi?
Pamuk gibi ve ne olur ne olmaz modunda sevgilinle konuşarak başla. Ona bu olayı nasıl anlatacağını iyi düşün. Tabii ki onu suçlamadan ve kız arkadaşının yaptıklarına odaklanarak… En iyi yol direkt, açık ve dürüst bir şekilde iletişim! Bu arada, sevgiline olan güvenini de vurgulamak faydalı olabilir.
İlk konuşmada abartılı dramalardan kaçın ve sakin bir ton kullan. Unutma, bu durumu birlikte çözmelisiniz. Umarım her şey yolunda gider! 💞