(Birazcık uzun ama okuyun lütfen) :)))
Merhaba KS :) , Arkadaşımın bir sene önce hoslandıgı kızdan red aldı cocuk yavas yavas atlattı ama kız bana yürüyor resmen dik dik bakıyor gülümsüyor ben ise arkadaşım için pas vermiyorum kötüde davranmıyorum ama boş yere tersleyemem ben birini her neyse kızda ilgimi çekmiyor değil aklıma geldikçe dostluktan öte olabilirmi bir kız diyorum bazende ya bir sene olmus diyorum ama cocuk hala geliyo sakın o kıza yavsamayın falan gibi espri ayağa inceden döşüyor sonra başka kızdan hoslanıyorum diyor arkadasımı seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum sizce ben ne yapmalıyım kız cok anlayıslı nazik ve güzel.. arkadaşımı üzmek istemiyorum ama kızıda istemiyor değilim.. sadece düşüncelerim şekillensin diye bunu soruyorum ne yapmalıyım?
Merhaba KS :) , Arkadaşımın bir sene önce hoslandıgı kızdan red aldı cocuk yavas yavas atlattı ama kız bana yürüyor resmen dik dik bakıyor gülümsüyor ben ise arkadaşım için pas vermiyorum kötüde davranmıyorum ama boş yere tersleyemem ben birini her neyse kızda ilgimi çekmiyor değil aklıma geldikçe dostluktan öte olabilirmi bir kız diyorum bazende ya bir sene olmus diyorum ama cocuk hala geliyo sakın o kıza yavsamayın falan gibi espri ayağa inceden döşüyor sonra başka kızdan hoslanıyorum diyor arkadasımı seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum sizce ben ne yapmalıyım kız cok anlayıslı nazik ve güzel.. arkadaşımı üzmek istemiyorum ama kızıda istemiyor değilim.. sadece düşüncelerim şekillensin diye bunu soruyorum ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yapmaaa olan arkadaşlığına olur
İsteklerimi bastırmaya calısıyorum ama istiyorum işte kız bana gülümseyip duruyor muhabbet etmeye calısıyor ben orada hiç tepki vermeden oturuyorum ama zor oluyor arkadaslıgım için yapmıyorum
Ya şimdi ciksan nolucak cikcaksiniz iki gün sonra ayrılınca bir bakcaksin olan arkadasliginiza olmuş sonra arkadaş cevren bile sana cephe alabilir kesinlikle yapmamalisin tabi yine de senin kararın😊
naptin ciktin mi Şu an ayni durum ben de oluyo
uzak dur
Öyle yapıcam büyük ihtimal zaten , yorum için eyv