Biliyorsunuz yaz geldi bende hiç kamp yapmadım neyse instagramdan birkaç gündür konuştuğum bir kız kimsenin bilmediği çok güzel bir koy var arabayla gideriz orada kamp yapalım dedi dedim benim çadırım yok benimkinde kalırız bir şey olmaz dedi yani tabiki ben iradeli bir insanım kızında sevgilim olduğunu bile bile yanlış bir şey yapacağını düşünmüyorum ama insanlar yanlış anlar mı diye korkuyorum çok kararsızım yarın sabah evinden alıcam gidicez normalde ama sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim varken başka bir kızla kampa gitmem doğru olur mu?
Kamp aslında aktivite yani sevglin gelmiyor sa gelen birini bulursun cinsiyet takıntısı bence saçma sonuçta bu bir aktivite tek yapılması. sakincali bir aktivite şu an bende kamptayim. ve hastanedeki bayan hocamız ile birlikte yüz oda doğa tutkunu benim gibi kafalar bu konuda. uyusuyorsa neden yanlış olsun ki
Bu soruyu sorman, diğer yorumlarda ise karşı görüşleri terslemen. Ne biliyim. Yazmaya değer mi? Ama sana önerim şudur istediğini yap, istediğin gibi yaşa. Ama şu an ki sevgilinden ayrıl bilader.
Senin gitmen başlı başına yanlış, sevgilin onaylıyorsa yanlış, sevgilisi olan adamla başbaşa kamp yapmak isteyen kadın zaten kuyruklu yyyyyyanlış 😂 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor Kafadan finito o ilişki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Siz erkolarin ciddenn abv ya. Aynen hic aldatma olmaz. Umarim sevgilin de kamplara gider erkek arkadaslariyla.
Evet güzel olması iğrenç bir kişi olmasını desteklemez 8 yılda aranızda bir şey olmadıysa da arkadaşlığınızı yıkmam saçma olur kızla arkadaş olmaya çalışırım
Ben mağaramda mutluyum abi. Sevgiline yazık bence kendini onun yerine koy başka bir erkekle kampa gitse bide aynı çadırda kalsalar sakin ve anlayışlı karşılayabilirmiydin? Bu soruya da evet diyen varsa g. vattir net.
Erkekler ilişki yaptığı kişiyi sadece beden olarak görebiliyor ama aynısı kadınlar o kadar beden düşüncesinde değil duygu hissetmeden dürtüsel yapsa bile orgazm olduktan sonra duygu hissetmeye başlıyorlar
Gece tek bitane uyku tulumu olduğu için onu açıp üstümüze serdik ama tabi küçük olduğu için çok yakındık baya bir soğuktu çadır o da sırtını bana verip uyudu o da biraz sürtünmeye başladı bilerek yaptı işte devamı şeytan doldurdu napacam ben nasıl bakacam sevgilimin yüzüne
Ya aldatmam zaten altı üstü biraz ateş yakacaz belki gece denize gireriz yemeğin üstünede biraz şarap ve uyku çok tatlı bir kız zaten ileri şeyler isteyeceğini düşünmüyorum sevgilim olduğunu söyledim çünkü
bu kıskanclık degil sendeki genislik cok farklı bir boyut sevgilin var ve onunla gitmek yerine birkac gunluk tanıstıgın kızla aynı cadırda kalıp takılacaksın ayrıca kızın dediklerinden ne istedigi az cok tahmin edilebilir kendini haklı cıkarmaya calısma bosuna
@Laraaslaadaaia bence siz biraz paranoyaksınız gibi geldi mesela manitanızın 6 yıllık kız arkadaşı var sarışın fit çok güzel bir kadın sizden güzel yani siz 2 aylık manitasınız 6 yıllık kızı kovar mısınız kıskanıp?
Benim erkek arkadaşımın kız arkadaşı olamaz benimde erkek arkadaşım olamaz birde senin yaptığın gibi yapsa zaten öyle insanla konuşmam öyle karakter yoksunu bi erkekle muhattap bile olmam
Ne yazık ki haklıymışsınız 😔 kız 1 tane uyku tulumu olduğunu söylemedi onuda açıp üstümüze serdik işte gece çok serin olunca mecbur sarıldık kız sırtını bana dönüp bilerek sürtününce şeytan doldurdu valla napacam bilmiyorum sevgilimden saklamayı düşünüyorum
1. sen sevgilin varken niye bir kızla konuşuyorsun 2. sevgilinle kamp yapabilirken niye başka bir kızla yapasın? ayrıl o zaman kıza yazık Allah belasını versin böyle erkeklerin
Ya iyide çadır yok benim manitada da çadır yokmuş kızın çadırı var bide ilk kez kamp yapacağım için deneyimli biriyle kamp yapmak istiyorum neden sevgilimden ayrılayim bunun için
Aynı şey değil belki kampa gittiği (sevgilim benden başka erkeklerle konuşmaz zaten) adam gece sapıklık yapacak belki zorla bir şeyler yapacak bir kız erkeğe yapamaz ama bir erkek kıza yapabilir