Kamplarda genellikle duş ve tuvalet imkanları var, ama kimsenin olmadığı ormanın ortasında kamp yapacaksanız duş ve tuvalet bulamazsınız.
Ama sonuçta bunu bilerek gideceğiniz için biribirinizden soğumanız biraz saçma olur.
Kişisel fikrim güvenli kamp alanları dışında ormana, dağa, ıssız yerlere gitmeyin, gidecekseniz kalabalık grup olarak gidin, burası Türkiye, ne olacağı belli olmaz.
Geçen gün kamp yapan Japon turist bıçaklandı sebepsiz yere, maalesef tehlikeli bir ülkede yaşıyoruz.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence çok evham yapıyorsunuz. Sonuçta illa ki doğal halini bir gün görecek, hep makyajlı uyuyacak değilsin. Bence kamp denilince ilk aklınıza gelen şeyler bunlar ise siz kampa gitmeyin. Kamp denilince akla doğa gelir huzur gelir doğallık gelir. Böyle pimpirikli insanların keyif alabileceği bir şey değil. Kamp alanlarında duş var ayrıca. Makyajı da bir zahmet bu kadar takmayın doğallığınıza güvenin rahat olun. Sizi sadece makyajlı halinizle seven biri zaten hiç sevmesin
Bence gayet güzel keşke benim de ailem izin verse bende gidebilsem. Hem böyle durumlarda ilerdeki eşin olabilir mi diye deneyimlemiş olursun senin evliliğinde hasta olup duş almadığın günler olacak o zamanlarda da senden soğuyacak mı yani Bence her kız ya da erkeğin böyle şeyler yapması lazım ki kendisi için en iyi eşi seçip mutlu bir evlilik hayatı olsun
Iki günlük falansa git ama daha uzunsa asla gitme. ben evde sevgilim varken büyük tuvalete çıkamıyorum rahat edemiyorum yaklaşacak diye. o tarz yerlerde yeterli imkan da yok. ne yapacağını şaşırırsın. eğlenceden çok eziyete dönüşür.önemli şeyler gerçekten. bemden bir tavsiye hijyen imkanlarının kısıtlandığı hiç bir yere sevgilinizle gitmeyin.
Kamplar artık lüks. 30 litre taşınabilir duş torbaları var, onu asiyorsun güneşte ılık da oluyor. Senin halini sabah görecek zaten. Hoşlandığın kişinin ter kokusu bile güzel gelir. Bunun adı aşktır.
Sırf makyajsızsın diye soğuacaksa ya da 1 gün duş almadın diye tiksinecekse en kötü erkenden nasıl biri olduğunu tanımış olursun. Bu da iyi bir şey. Evlensen de hastalığı var sağlığoı var her daim makyajlı ya da bakımlı gezemezsin ya. Öyle düşün.
Selam, Survivor'a gidenlerin sevgili olarak döndüklerini hatırlatırım😂 Doğanın enerjisinin sizi birbirinize daha da bağlayacağını umuyorum... Saçma kasıntılıklar yapmayın. İnsanı en çok doğal yaşamak genç tutar... Teşekkürler...🦄🍀❤️
Hangi devirde yaşıyoruz? Elbette tüm bunlar artık göz önünde bulunduruluyor. Artık tuvaletli, duş alabileceğiniz yerler olan kamp alanları da var. Bunları sorun ediyorsanız öyle yerlere gidin.
Çok saçma. Evlendiginde seni her sabah makyajsız görecek zaten bunu göze alabiliyorsa. Kamp zaten en fazla 2 3 günlük bir şey. Bir hafta bir ay sürecek değil ya.
Erkek arkadaşınız böcekten korkuyorsa, çadır kurmayı bilmiyorsa (hayır, o anlamda değil) ateş yakmak onun için hiç keşfedilmemiş bir olaysa kampa gidilmesini tavsiye etmem. Evet taraflar birbirinden soğuyabiliyor ama bu kesinlikle fiziksel sebeplerden değil
Evet güzel bir aktivite olur daha önce hiç kamp yapmadım ama hep hayalimde vardı. Baş başa sessiz sakin öylece sadece bakışarak kalmak bile güzel olur.
bir insanı tanımanın en iyi yollarından biri yolculuk yapmaktır, bir diğeride bir kaç gün beraber kamp yapmaktır. birbirinizi tanımak için bile kamp yapılabilir. bence git sevgilinle kampa
@Ferhanım İleride doğal halleriyle bir birlerini görecekler şimdiden alışmaları faydalı olur demek istedim. Evlilik sadece örnek de sen niye mesele yaptın?
Evlenmek istiyoruz falan dememiş ki kadın. Yaa toplum baskısı ve bilinçaltı böyle bir şey işte. en azından biz yeni nesil olarak bu tarz empozelerden uzak kalalım lütfen. Evli misin diye soran jinekologlara dönmeyelim.
@Ferhanım Bu konuda az rastlanan mantıklı yorum olduğunu söyleyebilirim. Yaş ilerledikçe evlilik baskısı artıyor azda olsa baskı etkisinde kalmış olabilirim. Bunu not aldım :))
@Ferhanım Rica ederim. İlişki konularında tecrübeli olmalısınız. Bence olarak veya Soru olarak tecrübelerinizi paylaşırsanız daha iyi bakış açısına sahip olabiliriz. Bu tür düşünceler sebebiyle ilişki konusunda tereddüt edip pek bir şey yapmayabiliyoruz. Malum kişilerin karşı cinste neye önem verdiğini anlamak imkansız ya da yapılan yanlış yorumlar yüzünden imkansız.