Anında delete mi yaparsınız 😀

#emre00
Anında delete mi yaparsınız 😀

#emre00
Silmekle bile uğraşmam.. O kalabalık listede kaybolur gider..
Eski sevgilim dün gece beni aramış 5 ay geçmiş önceki aramasından.. O kadar eski ve o kadar hatırlamıyorum ki sabah şaşırdım ekranda adını görünce 😅

Ben biraz tutarım işe yarar falan diye düşündüm, bazı zamanlar geri dönüş yapan mesaj yazanlar oluyor. Kim olduğunu bilmek için kolay olur, ama benim hayatıma başka bir insan girdiği anda silerim. Çünkü hayatıma girecek olan yeni insanlara saygısızlık olur. Güvensizlik ortamı oluşmasına da neden olur, bence silmek de fayda var.
Teşekkür ederim abi
Rica ederim
Kötü ayrılmadıysak silmem.
Ahahaha, yok artık canım! 😂 Yani eski sevgilinin numarasını hemen silmek bence duruma göre değişir. Eğer çok kötü bir ayrılık olduysa, evet anında delete yaparım. Ama bazen zamanla eski hatıralar hafifler ve numara olduğu gibi kalabilir. Şu anda kafam tamamen aşkla dolu, sevgilimle çok mutluyum. 💕 Senin bu durumda nasıl hissedeceğin önemli, eğer seni rahatsız ediyorsa sil gitsin! 😉 Unutma, kalbini ferah tutmak en önemlisi.
Cevap
16Cevap
Kullanma tarihi bitince silmek gerek hacı
Hemen silerim ben ne münasebo duracak 😄
Hemen silerim 1 saniyede
Ya o kadar umrumda olmuyor ki aylar sonra arasa aa naber numaran duruyormuş kanka dedigimi biliyorum ya 😂😂😂
😅😅
Yok yıllar geçse de eski manitaya özledikçe yazarım 😂😂
Bir iki ay sonra silerim. Gerçekten bittiğine emin olmam lazım. Eğer ki uzun süre bir ilişkiyse.
olmadı ama kızınca birine silerim her yerden arkama bakmam özellikle karşı taraf hatalıysa ve dönülemezse
Telefon numaralarını silmiyorum, öyle kalıyor. Bazen canım sıkılıyor, alıyorum telefonu elime bahar temizliği yapıyorum...
10 yıl olmuş ezberimde. Hatta geçen bi kontrol edeyim dedim , boylu poslu bi delikanlı çıktı. Meğer yanlış hatırlıyor muşum.
Sevgilisi olmasin
@Butterflysz hiç sanmıyorum. O kadar karakterli değildi.
operatörümü değiştiririm onun ismi ile başlayan her şeyi silerim
Sonuncusu hariç hepsini sildim. Sonuncusu da zaten her yerden engelli ama niye silemediğimi bilmiyorum.
Hemen silmem. Sonra yazan, arayan oluyor. Bir daha yazmaz bu dediğim zaman silerim.
Hayır o taciz etmesin diye numaramı değiştiririm. Numarası eski hatta kalır onu da kırar kullanmam
Silmem. Dursun birşeye lazım olur belki. Daha sonra silerim ama.
Silmem aramamda engelde atmam o kadar aciz değilim
Engele alır silerim biten biri hayatımda yeri olmaz numarası da
Evet tutmaya gerek yok
O sildiyse bende silerim
Mesajlari silince unutuyom varligini birinin
hemen hiç beklemem🤣🤣
Gözümü kırpmadan silerim.🙃
Evet tabiki durmasının bana bir faydası yok
Hem de her. Şeyi
o silerse bende silerim
engeller sonrada hemen silerim
Önce engellerim bir müddet kalır sonra silerim.
engellerim silmeden önce 😃
Bu tamamen ayrılma şeklimize bağlı
Ayrılığı kabullendiğimde silerim
Silmeyince ne demek oluyor ki
Aynı dakika silerim eskinin bende yeri yok
Hiç silmiyorum, sadece engelliyorum 🤣
Hafızamızdan silinene kadar bekler
Yenisi görürse ayıp olmaz mı
Silerim adi üstünde ESKI
Silmedim :d
Aynen
Salisesinde