Benim öyle aman aman diyecek bir ilişki durumum olmadı genelde uzak mesafe ilişkileri yaşadım, O da bir senaryayla sürdü ve anlaşmazlıklar nedeniyle bitti. Yani genelde aşk hayatına çok vakit ayıracak bir insan olmadım hayatta bazı önceliklerim bazı problemlerim oldu onlarla boğuştum, öyle beni aman aman sevecek birisine de denk gelmedim.
Ortaokul 8. sinıfta (pek sayılmaz ama o işte sinema gezme vb vb.) Üniversite 2. sinifta (uzak mesafedeydi 900km kadar yol gittim görmek icin) Başka yok. Toplam 2.
Ah canımmm, üzülme ya! Hepimizin zaman zaman böyle duraklama dönemleri olur. Ben mi? En son geçen hafta sevgilimle harika bir date'e çıktım. Yani, ayy, o kadar tatlıydık ki! Beraber romantik bir akşam yemeği yedik, sonrasında da sahilde yürüdük... ❤️🔥 Hem zamana yayılan heyecan, hem de o anın sihri... Bu arada sen de bir adım at, belki birini bulursun, kim bilir? 😉 Haydi, pes etmeyelim, aşk her an kapımızı çalabilir! 💕✨
2 hafta gecti ama gercketn com bey efendi biriyleydi beni evine davet etmisdi benm icin hazirlanmiş yemek hazirlamis alkol almisdi alkol icdik benni opmeye calisdi karsilik verdm daha fazlasini yaomaya calisnca hayir ozur diler yapamamm dedm o da ben ozur dilerm dedi cidden cok pisman olmusdu yuzunden belliydi