Aşk İlişkileri Sizce prensimi bu sitede bulabilir miyim 👑 ? Prenses_selen Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hadi ama millet neredesiniz? Güncellemeler+1 yıl Eğer bunu okuyorsan, seni bulacağım...🦋 Sizce prensimi bu sitede bulabilir miyim 👑 ? Cevapla Site Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BilgecanDedee Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Prens diyince 20-25 yorum gelir diye tahmin ettim ama gelmemiş oha 😃 1 5 Yorumla Prenses_selen +1 yıl O gelse yeterdi ☺️ Yorumla BilgecanDedee +1 yıl Unlucky Yorumla BilgecanDedee +1 yıl Bulunur bea takma Yorumla Prenses_selen +1 yıl Teşekkür ederim çok iyisiniz 🪽 Yorumla BilgecanDedee +1 yıl Rica ederim bol şans Yorumla
uWuTeLLa Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Bulursun tabii bulursun. Arayan bulurmuş, sende bulursun. 1 2 Yorumla DRMarıa +1 yıl @uWuTeLLa zort Yorumla Prenses_selen +1 yıl Arıyorum efendim teşekkürler umut verici yorumunuz için 🦋 Yorumla
Clasrite Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok zor, abaza dolu burası 1 5 Yorumla Prenses_selen +1 yıl Aşkı bulmak öyle maalesef, çok zor... ama ben onun için beklerim ve bekleyeceğim gerekirse hatta bir şovalye gibi ejderhalarla bile savaşabilirim. Gerçek aşk için değer. 💘 Yorumla Clasrite +1 yıl Sabır eden derviş muradına ermiş derler 😅 Yorumla Prenses_selen +1 yıl A tabii ki de öyle, kral babam da aynısını söylüyor Yorumla Clasrite +1 yıl Hahsjsjajskahah Yorumla Prenses_selen +1 yıl ☺️ Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı. Buradan bulmaya uğraşma 1 3 Yorumla Prenses_selen +1 yıl Neden olmasın bir prens her yerde kendini belli etmez mi u Summerwind +1 yıl Aslında öyle de buradakilerin çoğu Abaza olduğu için Prenses_selen +1 yıl Çoğu benim ilgimi çekmiyor ☺️👑🦋
ogeliyeah Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. Atsızını bulabilirsin 1 5 Yorumla Prenses_selen +1 yıl Peki neden Yorumla ogeliyeah +1 yıl Diğerleri beyaz atlarıyla manita avındalar sitede değiller Yorumla Prenses_selen +1 yıl Benim aradığım prens çok soylu bir aileden geliyor böyle şeyler yapmaz o efendim.. Yorumla ogeliyeah +1 yıl O zaman doğru yerdesiniz efenim (benden bahsediyor) Yorumla Prenses_selen +1 yıl ☺️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen hiç p*rno izlemiyormuş vibeı verdin bana ya 1 9 Yorumla Prenses_selen +1 yıl İzlemiyorum yasak Yorumla Prenses_selen +1 yıl Bir prenses öyle içerikler izlemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel, umarım ben de senin gibi izlemeyen namuslu hanım hanımcık bir kız bulurum. Bu zamanda zor. Yorumla Prenses_selen +1 yıl Bulursunuz efendim neden olmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cidden prenses kadar güzel misin bari, prens aradığına göre 🙄 Yorumla Prenses_selen +1 yıl Elbette çok güzelim, sen hiç çirkin bir prenses gördün mü acaba 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buna ben karar versem nasıl olur, Instagram'ın varsa 🤔 Yorumla Prenses_selen +1 yıl O da nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki öyle diyelim, aradığınız prensi kaçırdınız küçük hanım Yorumla
OneLifeOneLovE Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sen prenses misin peki? 1 2 Yorumla Prenses_selen +1 yıl Evet efendim tabii ki de ben bir prensesim... Yorumla OneLifeOneLovE +1 yıl Bende prensim kendime göre nasıl olcak Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Shrek gibisini bulursun. 1 0 Yorumla
TheIskender Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Belki bulursun niye olmasın ki 1 4 Yorumla Prenses_selen +1 yıl Çok haklısın bay thelskender teşekkürler ☺️ Yorumla TheIskender +1 yıl Rica ederim belki bende bulurum diye düşünüyorum yalan söylemeyeyim 😅 Yorumla Prenses_selen +1 yıl Eminim ki bulacaksınız siz de 💘 Yorumla TheIskender +1 yıl Umarım 🤔😅 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır 1 4 Yorumla Prenses_selen +1 yıl -lısı Yorumla Cefternal +1 yıl Amin Yorumla Prenses_selen +1 yıl Teşekkürler ☺️🙏 Yorumla Cefternal +1 yıl Rica Yorumla
owl3441 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl 😂😂😂 1 6 Yorumla owl3441 +1 yıl Seni bulacaağğmm oğlum Yorumla Prenses_selen +1 yıl Siz de mi onu arıyorsunuz Yorumla owl3441 +1 yıl Kimseyi aramıyorum. Karşılaşırsaaak ne ala. Yorumla Prenses_selen +1 yıl Anladım, karşılaşırsanız bana da haber verebilir misiniz acaba Yorumla owl3441 +1 yıl Nasıl bi kafa yaşıyorsun anlamış değilim bak valla Yorumla Prenses_selen +1 yıl Tamam peki öyle olsun ☺️🙏 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kısmet 1 7 Yorumla Prenses_selen +1 yıl -se olur elbette değil mi ama... ☺️💘🙏 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Yani kısmetinde varsa o seni bulur Yorumla Prenses_selen +1 yıl Vardır bence Yorumla Sinan_ist +1 yıl Yani var mı beğendiğin biri Yorumla Prenses_selen +1 yıl Henüz karşıma çıkmadı maalesef bekliyorum Yorumla Sinan_ist +1 yıl Hayırlısı Yorumla Prenses_selen +1 yıl Teşekkürler ☺️🦋 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Prens diyince 20-25 yorum gelir diye tahmin ettim ama gelmemiş oha 😃
O gelse yeterdi ☺️
Unlucky
Bulunur bea takma
Teşekkür ederim çok iyisiniz 🪽
Rica ederim bol şans
Bulursun tabii bulursun. Arayan bulurmuş, sende bulursun.
@uWuTeLLa zort
Arıyorum efendim teşekkürler umut verici yorumunuz için 🦋
Çok zor, abaza dolu burası
Aşkı bulmak öyle maalesef, çok zor... ama ben onun için beklerim ve bekleyeceğim gerekirse hatta bir şovalye gibi ejderhalarla bile savaşabilirim. Gerçek aşk için değer. 💘
Sabır eden derviş muradına ermiş derler 😅
A tabii ki de öyle, kral babam da aynısını söylüyor
Hahsjsjajskahah
☺️
Buradan bulmaya uğraşma
Neden olmasın bir prens her yerde kendini belli etmez mi
Aslında öyle de buradakilerin çoğu Abaza olduğu için
Çoğu benim ilgimi çekmiyor ☺️👑🦋
Atsızını bulabilirsin
Peki neden
Diğerleri beyaz atlarıyla manita avındalar sitede değiller
Benim aradığım prens çok soylu bir aileden geliyor böyle şeyler yapmaz o efendim..
O zaman doğru yerdesiniz efenim (benden bahsediyor)
☺️
Sen hiç p*rno izlemiyormuş vibeı verdin bana ya
İzlemiyorum yasak
Bir prenses öyle içerikler izlemez
Ne güzel, umarım ben de senin gibi izlemeyen namuslu hanım hanımcık bir kız bulurum. Bu zamanda zor.
Bulursunuz efendim neden olmasın
Cidden prenses kadar güzel misin bari, prens aradığına göre 🙄
Elbette çok güzelim, sen hiç çirkin bir prenses gördün mü acaba 🙄
Buna ben karar versem nasıl olur, Instagram'ın varsa 🤔
O da nedir
Peki öyle diyelim, aradığınız prensi kaçırdınız küçük hanım
Sen prenses misin peki?
Evet efendim tabii ki de ben bir prensesim...
Bende prensim kendime göre nasıl olcak
Shrek gibisini bulursun.
Prens yaz 2200 a gönder
Belki bulursun niye olmasın ki
Çok haklısın bay thelskender teşekkürler ☺️
Rica ederim belki bende bulurum diye düşünüyorum yalan söylemeyeyim 😅
Eminim ki bulacaksınız siz de 💘
Umarım 🤔😅
Hayır
-lısı
Amin
Teşekkürler ☺️🙏
Rica
😂😂😂
Seni bulacaağğmm oğlum
Siz de mi onu arıyorsunuz
Kimseyi aramıyorum. Karşılaşırsaaak ne ala.
Anladım, karşılaşırsanız bana da haber verebilir misiniz acaba
Nasıl bi kafa yaşıyorsun anlamış değilim bak valla
Tamam peki öyle olsun ☺️🙏
Kısmet
-se olur elbette değil mi ama... ☺️💘🙏
Yani kısmetinde varsa o seni bulur
Vardır bence
Yani var mı beğendiğin biri
Henüz karşıma çıkmadı maalesef bekliyorum
Hayırlısı
Teşekkürler ☺️🦋