Aşk İlişkileri Bana gönlümün "Emir'ini" bulabilir misiniz? Nerede acaba 🫠? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Uzun boylu, yakışıklı esmer kumral arası bişey 🫠#mutlugünler Bana gönlümün "Emir'ini" bulabilir misiniz? Nerede acaba 🫠? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Ne verelim size oradan 190 lık esmer hemen :D arayarak bulursun 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Bir bulamadın zaten :D 1 1 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Evren bütün işaretlerini yolluyor ama bi onu yollamıyor 🥲 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Buyrun hanımefendi tarif ettiğiniz kişi 1 1 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Yakışıklı dedik Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Adını belirledik. Darısı bulmaya. Feriha'daki Emir gibi mi olacak? Hani şu sarrafınoğlu 😅 0 1 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ay eveeet 🥹 ama o hiç gülmüyodu biraz güleç suratlı olsun Yorumla
harunylmz07 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bizim burada çok var o senin dediğinden kimse tınlamıyor 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Emir'im emrin olur diyeceksen bakarız 🤔 1 1 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Deriz 🥲
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Bulursan abisini de bana yolla 🤣 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Elbette vardır arayan bulur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne verelim size oradan 190 lık esmer hemen :D arayarak bulursun
Bir bulamadın zaten :D
Evren bütün işaretlerini yolluyor ama bi onu yollamıyor 🥲
Buyrun hanımefendi tarif ettiğiniz kişi
Yakışıklı dedik
Adını belirledik. Darısı bulmaya. Feriha'daki Emir gibi mi olacak? Hani şu sarrafınoğlu 😅
Ay eveeet 🥹 ama o hiç gülmüyodu biraz güleç suratlı olsun
Bizim burada çok var o senin dediğinden kimse tınlamıyor
Emir'im emrin olur diyeceksen bakarız 🤔
Deriz 🥲
Bir saat önce yanımdan geçti 😅
Bulursan abisini de bana yolla 🤣
Elbette vardır arayan bulur
Denerim