Annem köyden bir kız beğenmiş beni göstermek içinde eve getirmiş 2 günlüğüne misafirimiz ve ben bunu kardeşimden öğrendim kız sürekli benimle bir şeyler yapmak istiyor konuşmak istiyor ama ben türbanlı olduğuniçin uzak tutuyorum annem buna baya bir ümit vermiş ben buna bakmam hele hiç evlenmem napmam lazım ilk defa böyle bir şey yaşıyorum siz olsanız ne yapardınız
Annem köyden türbanlı kız getirmiş evlenmem için yardım edin?
Yani bunun seçimini yapmak senin elinde istemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin, Eğer istemiyorsan açık bir şekilde Ama karşıdaki kişinin duygularını kırmadan onu incitmeden de güzel bir şekilde söyleyebilirsin.
Ama bir düşün noktası var yani insanları türbanlı tesettürlü açık değil sınıflandırmak doğru bir şey değil, sadece şunu söyleyebilirsin evlenmek istemiyorsan şu anda istemiyorum düşünmüyorum deyip gönderebilirsin, ama sırt tesettürlü olduğu için istememek ya da açık olduğu için istememek doğru bir yaklaşma değil.
Asıl öyle insanlar hiç olmaz demek ki tesettür öyle laf olsun diye kullanıyor tesettür Allah'ın emridir onu tutup da bir anda kafasından çıkarıp sen istemiyorsan yapmam diyen kızdan hayır gelmez zaten ondan çok gösteriş için tesettürlü oluyor
Yani aslında türbanını çıkarttığı için benim saygımı kazandı öyle allahın emri falan dinlemem pek takmayacak ama kafasında türban takılıyken acaba kimlere ağızdan yaptı kimlere şahinin arka koltuğunda arka tampondan verdi işte onu bilmeme
Senin gibi gevsek gevsek konuşmam mesela. latife bile olsa böyle bir muhabbetin içine girmek doğru degil. hayalin çok genismis ki böyle güzel biri seninle birlikte olmak için evinden ayrılıp sana gelmez zaten. egonu tatmin edeceğin platform bulamaz isen sana uygun adresler bulabilirim ;)
Ne alak tamam bazıları mal canım türbanı takıp orspuluk yapıyorlar ama hepsinede dememek lazım sana gelen kişi temiz kalpli birine benziyor kacirma onu
Olmaz abi benim karım Ukraynalı sarışın Slav olacak yaramaz bakışları olacak bunun gibi köylüyü Napim ben her sabah kahvaltıya patates kızartıp obez edecek beni sonra neden katil oldun
Ulan bak sporuunu yapsan neden obez olasın ben 7yillik vücut geliştirmeciyim ilaçliyim ama natürel halimde çok iyiydi kızartma yedim gene obez olmadım boyum 205 boyuma göre kilom iyi 190 kiloyum ama ben ilaçlı olduğum için böyle fazla kilo aldım ama vücudum mükemmel kardeşim beni annem yani türk kadını besledi noldu bak bana beni görsen ağzın acik bakarsın aq Ukraynalı kariyi napcan Türkiyedeki kadınlara ne olmuş
Abi kıza yüz verirsem gece gelir bu yatağıma girer çok sinsi bunlar her şeyi yaparlar bende bir anlık hatayla Allah korusun evlenmek zorundasın derler ben bu kadar vücudu tarzı boşuna mı yaptım türbanlı yalasın diye mi var baklavalar