Bu ne demek oluyor şimdi lütfen okkalı bi ayrılık hazırlayayım ona?

Yaklaşık 2.5 3 senelik bi ilişkim var. İlgili ona bişey diyemem. Aynı iş yerinde çalışıyoruz benim de yakın arkadaşım var. Parfüm mevzusu olmuş arkadaşım demiş ki birinin parfümü ne güzel kokuyur aşık olacam neredeyse o parfüme demiş benim ki de benden mi geliyor bi kokla demiş kız arkadaşımda koklamış benimkini. Senden gelmiyor demiş arkadaşımda. Bunları bana arkadaşım anlattı. Kendisine sordum sadece parfüm olayını söyledi arkadaşımı araya almadan sana yakın duruyordu parfümünü mu kokladı dedim yok hatırlamıyorum falan dedi. Arkadaşım bana bunları dedi demedim. Arkadaşımla bi ara avm de karşılaşmışlar kız arkadaşıma yanındaki sarışın senin arkadaşın mı diye sormuş bi insan neden sorar ki bilemedim. O kadar sinirlendim ki gebertecektim onu orada. Kendiside zamanında bana ıkı sene önce çıkma teklifi eden çocukla aynı ortam da bulunmak zorunda kalmıştım onunla aynı ortam da bulundum diye dünyayı dar etmişti. Kendisi kız arkadaşımın ayakkabısına ayağıyla falan vurmuş gülerek yavşacak gibi bunların hepsini bana kız arkadaşım anlattı ben şimdi nasıl bi ayrılık hazırlayayım okkalısından yarın görüşeceğiz lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Bu ne demek oluyor şimdi lütfen okkalı bi ayrılık hazırlayayım ona?