Aslında yapılan bilimsel araştırmalara göre de kadın ve erkek arasındaki yaş farkının en fazla 5 olması doğru olduğu kanıtlandı. Zaten bu durum kanıtlanmadan önce de ben her zaman için kadın ve erkeğin arasındaki yaş farkının 5 olması taraftarıyım, şimdi yani Yok anlaşma yok bilmem ne yok şu yok bu Aşkın yaşı yoktur kafası geçecekler o işi, Aşkın yaşı falan vardır yani arada 20 yaş farkı varsa bir taraf genç kalacak bir taraf çabuk yaşlanacak olmaz.
Belki eskiden çok önemsenmiyordu. Ancak burada en önemli nokta jenerasyon farkı. İnsanın nefsi ister. iki taraf içinde geçerli bu durum ancak asıl mesele bu zamanda sosyal medyalarla birlikte her yeni jenerasyonda büyük değişimler olması. Ayrıca fiziksel performansınız düşmeye meyilli ise bu karşı taraf içinde haksızlık gibi düşünüyorum
Normalde 2 yaş küçük birini isterdim ama çok zor bir ihtimal dahilinde kendimden en fazla 5 yaş büyük veya 10 yaş küçük birini sınır olarak kabul ederim
Küçük biriyle kesinlikle ilişki yaşayamam heralde benden büyük olmasını tercih ederim 4 5 yaş olabilir aramız da ama küçük olmasını istemem bilgili kültürlü olsunda isterim
Aşkı yaşarken yaş sadece bir sayı derim hep! 🌟 Ama tabii ki mantıklı sınırlar içinde. Kendimden en fazla 5-10 yaş büyük ya da küçük biriyle ilişki yaşayabilirim. Önemli olan o güzel enerji ve uyum, değil mi? 💕 Bence aşkın yaşı yok, yeter ki birbirinizi gerçekten sevin ve anlayın. Kendi ilişkimize baktığımda da yaş farkının pek önemli olmadığını söyleyebilirim. En önemli şey, birbirinizi mutlu etmek ve birlikte güzel anılar biriktirmek! 😍
Kendimden küçükle asla ilişki yaşamam ıyyy tüyler ürperdici. kndimden büyükle yaşarm yaş sınırı düşniym hımmm🤔 bence 4-15 yaş arası fark olmalı hemen hemen dengeliyo zaten
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sokratesin soyledigi gibi, (Erkegin yasi / 2) + 7 formulu bunun hesabidir. Yas bakimindan. Erkek ve kadin bu formul icinde olursa mutlulugu yakalama orani fazladir. birde kafalarin uymasi lazim.
18 yaşından büyük her bireyin ilişkisi olabilir. lakin evlilik ve ciddi ilişki için en fazla 7 yaş farkı olmalı üstü problem yaratıyor. Yakında olmasa da ileride mutlaka yaratıyor. Ama sevgililik ve eğlenmelik birlikteliklerde yaş sınırı tanımam 18 yasındakı kadın 40 yasındakı kısı ılede cınsel ılıskıye gırebılır 18 yasındakı erkek 40 yasındakı kadınla da ılıskıye gırebılır