Ben şuna inanıyorum bir uzman da dedi bende o yaşlardaydım hoşlandım 1 yıl düşündüm acısını çektim ama diyor ki uzman o aşk değil senin yaşadığın sevmek falan sanar o yaşlarda öyle bir şey yok 25 yaşında tam anlamıyla oluyor kız ve evlenmesi gerekiyor böyle yasa çıkarılması lazım herkes evlenmemeli ya zaten haber duydum diyor ki 17 yaşında intihar etmiş bir yerde aranıyor diyor sevdiğine mektup yazmış ölmüş demek uzman haklı bu konuda yani 25 25 evlenmeli ama 18 18 evlenmemeli çünkü beyinleri gelişmiyormuş onların tam gelişme 25mis o yüzden yasa çıksın kimse evlenmesin diyor
İlişkiye sınırlamalar getirmeyi sevmem zira aşk kriterlerden çok aykırı yaşanan bir his. Bana göre kimse hayallerindeki kişiyle ilişki falan yaşamadı. Aşk kusurları ve farklılıklarına rağmen bunlara bile hayran olmaktır. Ancak bana çekici gelmeyen şey benden çok büyük olan karşı cinsler diyebilirim. Kuşak farkı denilecek aralıklar bana uzak. 3 aşağı beş yukarı farkları daha ideal diye düşünüyorum ama şart değil
Benden küçükler pek ilgimi çekmiyor. Çekim hissedemiyorum. Benimle yaşıt veya benden büyük olması ilgi alanım. Ne kadar olgun, bir o kadar karizma benim için. Çoluk çocukla uğraşacak halim pek yok.
Yaş sınırı çok abartıya kaçmamak kaydıyla olabilir yaş farkı da şu an bir şey söyleyemiyorum önemli olan kafamın ve ruhumun uyuşması tabii ki absürt de bir yaş farkı olmayacak 10 yaşa kadar alabilirim maksimum
Benim için en fazla beş yaş olabilir bunun üstünü riskli görüyorum, benim hala ve eniştem arasında 20 yaş vardı halam yaşlandıkça sinir krizi kıskançlık yaşıyordu, birde erkek her yaşta çocuk sahibi olur ama kadın öyle değil