Zararlı ilişki?

Ben mazoşist bir insanım. Bunu öyle laf olsun diye demiyorum, psikolojik rahatsızlık benimkisi. Fiziksel zarar artık sınırları aşmaya başlayınca durdum. Durmamdaki asıl amaç dini nedenlerdi. Daha sonra hissettiğim bu ihtiyaç için bana duygusal zarar vericek birini aramaya başladım. Bundan önce herhangi bir erkekle ilişkim olmadı. Sosyal medyadan birisiyle tanıştım. Tam beni üzücek birisi. İtin kopuğun teki. Onunla bir süre konuşmak bana iyi geldi. Aklımı meşgul etmeye başladı. Daha sonra fark ettim ki ne yazık ki meşgul ettiği tek şey aklım değilmiş, ona aşık olmuşum. İşin içine aşk girince olaylara yaklaşma şeklim değişti. Bana küfrederdi. Ortada neden yokken aşağılayıp erkek organı düşkünü olduğumu söylerdi. Bende bana dönmesi için ona yalvarırdım. Hissettiğim bu aşağılama ve acı iyi geliyordu. Ama dedim ya işin içine aşk girdi diye. Ettiği hakaretler canımı istemediğim kadar yakıcak dereceye geldi. Gururum incindi. Bana ettiği lafları alttan almak yerine karşılık vermeye başladım. Böyle yapınca da saygısız ve hadsiz oldum. Şimdi ona deli gibi aşığım. Gözüm kör oldu neredeyse. Uyanık olduğum tüm zaman boyunca onu düşünüyorum. En ufak mesajında deli gibi heyecanlanıyorum. Bana yazmadığı zaman yüzsüz gibi her yerde onu arıyorum. Velhasıl ondan nasıl kurtulurum. Yardım edin. Normal davranmamı istemiyor. Beni üzmek hoşuna gidiyor. Ne yapabilirim ilişkinin düzelmesi için?

Güncellemeler
+1 yıl
Anladığım kadarıyla artık normal bir ilişki istiyorum onunla ama yanaşmıyor. Sorun bu.
Zararlı ilişki?