• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

İğrejç ilişkiler?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Bir erkeğin defalatca kez aldattığı kızla 6 7 yıldır birlikte olması üstüne evlenmesi nasıl ayrılıyorlar, madem aldatıyor neden evleniyor, fikri olan yardımcı olabilirim sizce evliliklerinde yine aldatırmı

İğrejç ilişkiler?
İlişki Soruları Aldatma Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Burada erkeğin Suçu Ne ki defalarca bunu yaşatmasına rağmen bununla evlenmeyi kabul eden kadını Sorgulamak lazım büyük ihtimalle kadın da bununla cinsel ilişkiler yaşıyordu kopmama sebebi buydu Adamın her yaptığına göz yumdu her yaptığını içine attı evlensin de ne yaparsa yapsın kafasında hareket etti ya da kadın psikolojik sorunları olan birisi saplantılı bir ruh haline sahip ondan dolayı devam etti başka ihtimal yok

0
    41 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya gerçekten de hiçbir şekilde anlam veremedim, erkek rahat dururmu evlilik boyunca sence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır neden Dursun ki daha evlenmeden önce Defalarca bunu yapıp hiçbir şey olmadığını gören bir erkek evlendikten sonra niye Dursun ki Çünkü evlendikten sonra boşanmak zordur ama sevgili iken ayrılmak kolaydır sevgilisin aldatıldın Hadi işine diyebilirsin rahatlıkla bu işin resmiyeti yok ilanı Yok bir şey yok Kendi aralarında bunu çözebilirsin ama evlendikten sonra bunu diyemezsin ailelere söylemek çevreye söylemek duyurmak Bunlar o kadar kolay ve Psikolojinin altından kalkabilecek şeyler değil bekarken bunu yapamayan bir kadın evlendiğinde bunu asla yapamaz o kadın bunu bu şekilde kabul eder ve evliliğinin ilerleyen yıllarında daha psikolojisi Artık yavaş yavaş bozulur psikiyatri bir vaka haline gelir sonunda da ya intihar eder ya da kenarda köşede mal mal dolanır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya çok teşekkür ederim ilgilendiğin için, o nasıl bir kadın ve birde resim paylaşıyot kadın mutluymuş gibi gözüküyor, bunu kendini kandırmak için mi yapıyor sence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bunu kendini kandırmak için yapmıyor adamın ne mal olduğunu çocuğun ne haltlar yediğini Cümle Alem Biliyor kendi arkadaş çevresi de biliyor kendi çevresi de biliyor Herkes biliyor Büyük ihtimalle çevresindeki birçok insan buna dedi ki ya sen bula bula bunu mu buldun bu adam bunları yapıyor Sen bunla gerçekten de evlenecek misin ya da evleniyor musun veya niye bununla evlendin diye herkes bir şeyler söylüyor O da etrafına bunun aksini iddia etmek için mutluluk pozları veriyor biz bunları çok gördük görüyoruz da yani o sadece çevreden gelebilecek tepkileri azaltmak için çırpınıyor Anladın mı Ama mızrak Çuvala sığmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim düşüncelerin için, duymaya ihtiyacım vardı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim ama şöyle bir durum var buradaki konunun muhatabı siz misiniz buradaki konunun muhatabı kim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben direkten dönmüş biriyim, onunla yıllardır birlikteliğini gizleyip sosyal medyadan falan heryerde benle de sevgiliydi, zaten bana aşık olduğunu söyleyip ağlayarak gitti evlendi, böyle bir durum oldu yani herşeyi de itiraf etti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok üzüldüm çok acı çektim ama değmezmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aslında sen bayağı direkten dönmüşsün Hatta direkten değil sen yaşamın ucundan dönmüşsün şimdi sana aşık olduğunu söyleyip tekrar gidip onunla evleniyorsa ve ağlıyorsa bu adam psikopat demektir neden psikopat Demek ki çünkü genelde bu tipler böyle olurlar şimdi o kadını kafasına koymuş Ben ne yaparsam yapayım benden ayrılmaz bir kenarda durur o bir Garanti olarak kenarda bekliyor vazgeçmez de diye düşünüyor evleneceği kadın olarak onu kenara koymuş Onun dışında da herkesi gelip geçici olarak görmüş kim varsa vur kaç taktiğini uygulamış yani burada onun ağlaması onun gerçekten de aşık olduğunu sevdiğini göstermez bazı erkekler birilerine Vicdan yaptırmak veya giderken kafasına soru işareti oluşturmak için bu taktiği de uygular buradaki gözyaşı Manipülasyon gözyaşıdır unutma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen boşu boşuna üzülmüşsün boşu boşuna acı çekmişsin işte adamın da tam yapmak istediği buydu hafızan da yer edinmek bir şekilde bunu canlı ve diri tutmak senin Acı çekmeni Vicdan yapmanı sağlamak gün olur geri dönüp Gelirsem bana hayır diyemezsin diye bunu yapıyor bak bu tipler psikopat tiplerdir Anladın mı Bunların yapmış olduğu hiçbir tavır ve hareket masum bir tavır ve hareket değildir bir şeyi hesaplayan bir şeyi inceleyip Sık dokuyan ve bir hareketi yaparken de masumca yapan insanlar değillerdir bunlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok haklısın ya , evlendikten sonra bile aradı beni sen düşün çok zor zamanlar geçirdim, hazmetmeye çalışıyorum hala diyebilirim, ama kadınlık ve ihanete uğramış içgüdüsü olarak o evliliğin ikisinede hayır getirmemesini istiyorum, acınıj ihanetin üstüne mutlu yuva kurulmasını da kabul etmiyorum diliyorum ki o yalan hayatında daha da dibe batıp mahvolur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen beddua etme gene de Allah'a havale et Allah zaten kimsenin hakkını kimsede bırakmaz çekeceği cezayı da çektirir burada Aslında mutsuzluk üzerine kurulu bir evlilik yok burada var olan ve devam eden bir ilişkinin üzerine sen varsın yani Sen gözü açık Sevda gözünü kör etmemiş olsaydı bu noktalara gelmezdin kaldı ki birçok şey yaşamana rağmen ısrarla devam eden de sen olmuşsun yani büyük tuzağa düşmüşsün ve aynı zamanda adam seni tuzağa düşürmek için de ayrıca özveriyle davranmış bence Sen kurtulduğun için 10 tane yetim doyur Allah'a şükret

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mutsuzluk üzerine kurulu bir evlilik yokmu. Mutlular mı demek istiyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mutsuzluk üzerine bir evlilik Burada doğru bir cümle olmuyor Neden olmuyor Orada devam eden bir ilişki vardı Adam geldi birçok halt karıştırdı bunu yapmaya devam etti ve sonunda da tekrar döndü dolaştı eskisi ile evlendi Şimdi Evet mutsuz olabilirsiniz fakat buradaki vebalin sorumlusu Karşı taraftaki iki kişi değil buradaki vebalin sorumlusu erkekte Yani bu erkek birilerini mutsuz ederek bir evlilik yapıyor O zaman da bu evliliğinde de mutlu olmasını bekleyemeyiz illaki bunun bir karşılığı illaki bunun bir hesabı olacak bundan emin olun ama tutup da benim mutsuzluğumun üzerine gittiler mutluluk kurmaya çalışıyorlar cümlesi doğru bir cümle değil sen var olan bir ilişkinin Üzerine gelen kişiydin birileri Sen ilişkinin üzerine gelmedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kimseni. İlişkisinin üstüne gelmedim gelmemde , öğrendiğim andan itibaren herşeyi bitirdim zaten sır gibi sakladığından emin olabilirsin, eğer bana söylerse benim konuşmayacağım bildiği için söylememiş saklamış böyle birşeyi hiç yaşamadım duymadım karşılaşmadım o yüzden çok kötü sarsıldım kabul edip sindirmek de kolay olmuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sizi çok iyi anlıyorum ben yani gerçekten de zor süreçler yaşadığınız belli bu süreci atlatma o kadar kolay değil Çünkü kadınlar bir erkekle görüşürken bir gelecek planlar ve kendi önüne bir yol haritası koyar o kişiyle Geleceğe dair planlar yapar bunu Zihnine sindirir kalbine sindirir ama sonradan bu tür olayların çıkması çok etkisi yaratır bunları atlatmak çok kolay değildir farkındayım ama şöyle düşünün böyle bir insanla bunu öğrenmeden yolunuza devam etmiş olsaydınız ve bu tip adamla evlenseydiniz evliliğiniz boyunca da sürekli aldatılsaydınız O zaman ne yapacaksınız En azından senaryo çok daha kötü olmadan ucundan yırtmışsınız farklı şeyler de olabilirdi her şeye negatif bakmayın burada kazançlı olan sizsiniz unutmayın kurtulduğunuz için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet asla kabul edemeyeceğim karakterli olanın karakterine ters şeyler bunlar, herkes bir değil işte Allah büyüktür diyelim ne diyelim. Zamanını harcadın benim için teşekkür ederim tekrardan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Estağfurullah ne demek ya Konuşuyoruz sohbet ediyoruz zaten Ben de yoldayım uykum gelmemiş oluyor Peki bir şey soracağım size biraz özel acı olacak ama Siz bununla cinsellik yaşıyor muydunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerçek anlamda yaşamadık, asla olmazdıda ama sanaldan evet en büyük pişmanlıklarımdan biridir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anladım gerçek anlamda bir şeyler yaşamadıysanız çok fazla kafanızda büyütmeyin şu an sanal olarak veya gerçek anlamda olmasa bile Yüzeysel olarak bunu yaşamayan yapmayan 20 yaş üstü kadın milyonda bir çıkar yok gibi yani Çünkü kadınlar artık dürtülerine etkisi kadar hakim olmuyor kadınlar eskisi kadar bu konuda tutucu değiller senin etrafında görmüş olduğun ne kadar tutucu ne kadar muhafazakar olursa olsun birçok kadın bunu artık sıradan bir durum gibi görüp yaşayabiliyor Hani bunların yaşıyor olması bunu meşrulaştırmaz ya da sıradanlaştırmaz ama yaşamayan yok Çok da fazla kafanızda bunu takmayın Çok da fazla Bunun üzerine eğilmeyin En azından halen birçok şeyi yaşamamış ileri boyutta bazı şeyleri götürmemiş birisiniz Bu da sizin için telafi edilebilir bir durum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Keşke o da olmasaymış ama oldu işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen şimdi gene bir şey söylemiyorsun ki Detay vermiyorsun Ama hani ben şunu yaptım o da şu adımı attı ben şunu yaptım o böyle yaptı diye net bir şekilde söyleseniz Ben de size diyeceğim ki şunu şunu yapın böyle yapmanız gerekiyor Bu şekilde olması gerekir diyor anlatırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyin detayını vermiyorum anlattım ya olanları

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yazmadın ki ben adım attım adam bir şey yapmadı bu bu bir detay değil ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Adım attım felan demedim tam olarak hangi konuda detay vermem gerek söylermisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neyse boş ver şu an siz ne durumdasınız tam olarak hangi psikolojidesiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benimle 7 24 konuşan bir insan istediğim zaman rahatça ulaşabilidiğim onun benimle korkusuzca konuşup birşeyler yaşayabildiği birisinin hayatında zaten birisi olup hiçbir şey olmamış gibi kızın hiçbir şey anlamaması veya bu kadar yalanın üzerine nasıl sürdürebildikleri gibi akıl almayan şeyler düşünüyorum hep beynimin içinde

Ara ara bana tek gecelik ilişkileri olduğunu söylüyordu beni haketmediğini vs. bende herşeyi bitiriyordum tabi o an engel vs, sonra bir şekilde ulaşıp öyle şeyler olmadığını tepkimi ölçmek için yaptığını söylemişti gece kluplrrinr çok giderdi, alkol çok alır arkadaşlarıyla evde çok kalırdı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ordamısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şu an buradayım işlerim vardı burayla ilgilenemedim kusura bakmayın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok kolay gelsin size

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mesajınızı Daha doğrusu yorumunuzu ancak okuyabildim kuyamamıştım adam seni de kandırmış bir şekilde seni de İkna etmiş ve hayatında maalesef birden fazla kadın olduğu gecelik ilişkilere gayet yakın biri olduğu belli öyle olmasaydı defalarca aynı şeyi başkaları üzerinde yapmazdı yani seni de aldattı şu an evlendiği kadın da aldattı başkalarını da aldattı belki aynı anda birçok kadın aldattı adamın kültür ve karakter yapısı bu Evet üzülmüşsünüz mutsuz olmuşsunuz Ancak şu an sizin böyle bir erkekten kurtulduğunuz için mutlu olmanız lazım adam seni kandırmaya devam edip evlendiği kadını bırakıp seninle gelip evlenebilirdi Peki ne olacaktı biliyor musun evde bir kadın olarak sürekli aldatılacaktın sürekli yalanlar içerisinde kalacaktın ve sürekli kandırılan kadın olacaktın bu daha mı iyi olacaktı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söylediklerin o kadar doğru ki cidden bu kadar şeyi nasıl bilebiliyorsunuz keşke bende sizin gibi düşünebilseydim. Ama işte bu kadar kötülüğü hayal bile edemezdim. Hakkınıızı helal edin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Estağfurullah Lütfen böyle düşünmenin yani Sonuçta siz bir soru sordunuz Benim de vaktim vardı cevapladım bu kadar şeyi neden düşünüyorum ya ben yaşça büyüğüm bir Hayat tecrübem var sonuçta Kendi Ayakları üzerinde duran birisiyim çok eskiden bu tarafa her zaman Kendi Ayakları üzerinde durdum her türlü ortamda bulunmuş Bir insanın neyin ne olduğunu az çok biliyorum Bir de gözlemci birisiyim Ben genelde gözlemlerim çevreyi siz biraz daha saf temiz duygularla hareket ediyorsunuz insanların bu kadar kötü olabileceği düşüncesine sahip değilsiniz Ama gerçekten de insanlar kötü insanlar sadece kendini düşünüyor insanlar bencil insanlar karşıdaki kişinin neler yaşayacağını sonucunun neler olacağına asla aldırış etmiyor O sebeple senin gibi kişilerin adım atarken aşırı derecede dikkat etmesi gerekiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyleymiş maalesef. Acıda olsa öğrendik. Bu saatten sonra kalbimle değilde mantığımla hareket edicem böylelerinin karşısında. yaşınızı bilmiyorum ama gerçekten de tecrübeli ve akıllı birisi olduğunuz gerçek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Böyle düşünmenizi çok sevindim bu düşünceniz beni onure etti açıkçası Dediğim gibi siz saf temiz duygularla hareket eden bir insansınız ama karşınızdaki insanlar o kadar temiz kalpli değil Bir ilişkide sadece duygularla hareket ederseniz çok üzülürsünüz Bir ilişkide en ideal ilişki şekli yarı yarıya olanıdır yani %50 mantık %50 duygular Eğer %80 duygular %20 mantık varsa o ilişki gene yürümez Gene üzülen kadın olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bütün bu söylediklerinizi hiç unutmıycam. Çok sağol yardımların için. Kendinize iyi bakın 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Söylediklerimi önemsemenin Benim için gayet güzel bir duygu Sen de vakit ayırdın ayırdığın vakit için teşekkür ederim can kulağı ile dinledin unun için de teşekkür ediyorum Kendinize iyi bakın İyi akşamlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne demek. İyi akşamlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İyi akşamlar kendinize dikkat edin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Edicem :) sizde edin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nezaketiniz için teşekkür ederim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• uykusugelenbalık
    uykusugelenbalık Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kadın suçlu yarın gene aldatsa ses etmeye hakkı yok. Eğer bırını aldatırsam ve süreklı aldatmama rağmen ses etmıyorsa devamlı aldatırıım nasıl olsa ses etmıyor dıye.

Ha ben bunu yapmam ama affedılmeyecek şey varken affedıyorsan suçlu sensın

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkek olan her istediğimi rahatça yaparım diyemi evlendi sence, ve tekrar aldatırmı

Yorumla
    • uykusugelenbalık
      uykusugelenbalık
      +1 yıl

aldatabılır affedılmemelıydı. Aldatmak affedılecek bışı degıldır

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

3

Cevap

• gizemliadam19
    gizemliadam19 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.

Aldatır tabii ki

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öylemi diyorsun

Yorumla
  • Kediseven01
    Kediseven01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Günümüzun ilişkileri mide bulandırıcı

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hemde çoook

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kwsin

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İğrejç ilişkiler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Karmakarışık ilişkiler? 4 cevap verildi
Karışık ilişkiler? 2 cevap verildi
Karışık ilişkiler? 3 cevap verildi
Karmakarışık ilişki? 4 cevap verildi
KKardeş ilişkileri? 5 cevap verildi
Kopuk ilişkiler? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü çoraplar kullanır mısınız hoşunuza gider mi?
  • Şeytan , Melek, cin gibi kavramlara inanıyor musunuz?
  • En çok neli dondurma yiyorsunuz?
  • Adeta bir papatya tanesi kadar masum görünüyor muyum 😄?
  • Evinizde el emeği dantel masa örtüsü kullanıyormusunuz?
  • Güzelliğinizin baki kalmasını ister miydiniz?
  • "İlişkimizi gözden geçirelim." diyen sevgili/ eşe tahammül eder misiniz?
  • Duş alırken yüzününe kese yapıyor musunuz?
  • Kadınların daha çok erkeklerde baktığı olay nedir, Bu adam hayatımı rahatlatır mı, yoksa zorlaştırır mı?
  • Gözlerini beğeniyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨