Görüşlerinizi dinlemekten zevk alırım?

Şimdi kardeşler benim hoşlandığım bir çocuk var hem de köpekler gibi hoşlanıyorum.. çok güzel bir hayat var aklına bile geldiğimi düşünmüyorum.. çok güzel kiz arkadaşları var.. rahat bir hayat sürüyo.. çok güzel ortamları var.. ben daha öncesinde 3 yıllık ilişki bitirdim birçok ilişki deneyimim oldu ama bu çocuk benim için gerçekten farklı... Biz bununla bir ay falan konuştuk bunun kız arkadaşları yüzünden sorun çıktı aramızda daha sonrasında tekrar görüştük ben de daha alttan alabileceğimi söyledim bu konuyu.. o da bana sana güvenmiyorum bana güven vermiyorsun gibi şeyler söyledi kötü olması umrumda değil sadece istiyorum.. en son iki gün önce kapından arabayla farklı bir kızla geçti ondan sonra ben de sayıp sövüp engelledim WhatsApp'tan.. ama gerçekten her halükarda sevdiğimi düşünüyorum ve onu istiyorum.. yani onu böyle bir insana nasıl ciddi ilişkiyi ikna edebilirim ya da nasıl iletişime geçebilirim sizce ona yazmalı mıyım konuşmalı mıyım nasıl bir yol izlemeliyim.. çalıştığı yere mi gitsem.. tekrardan iletişimi nasıl kurabilirim batırmadan... Gerçekten çok istiyorum yardımcı olabilecek fikir ile görüşü olan varsa mutlu eder beni
Görüşlerinizi dinlemekten zevk alırım?