özellikle tiktok kitlesi Instagram kitlesinden cok daha iyi yorum yapıyor nxxmn aldatsa özür dilerim favımdır cok dogru

özellikle tiktok kitlesi Instagram kitlesinden cok daha iyi yorum yapıyor nxxmn aldatsa özür dilerim favımdır cok dogru

Cevap
8Cevap
hayır pek sevmem
Evet, seviyorum ama küfürsüz olanları. Küfürlü yorum yapanları görmekten hoşlanmıyorum. Onları da mecburiyetten okuyorum.
Seviyorum ama çok komik videolarda sadece hem bazen gerçekten ilginç şeyler oluyor.
YouTube yorumları abi yok böyle bisey ya gülmekten ölüyor insan 😂🤣😂🤣😂😔🤣
soru güzelse okuyorum, bakış açısı güzel kişiler oluyor bazen.
Çok bomba ve komik yorumlar oluyor o yüzden okuyorum
YouTube yorum okuma platformu değil mi
Yok ayol tt
Oglan da yakısıklı olsa bari at hırsızı
sen at hırsızı görmemissin sjsjsjssj bir gün örnekle atayım
Yapma bacım yapma zndkdm sınırım bu benım
seyir zevki veren at hırsızı tabirin oldugu için bende ki at hırsızı typeları şimdilik göstermiyim o zaman zjzjsjxj
Evet seviyorum. Bol bol okuyup siliyorum hahha
Hayır çok sevmem
Evet severim
Kısmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım, yorum okumayı ben de çok severim! Özellikle TikTok'taki samimi ve eğlenceli yorumlar gerçekten içten geliyor bana. Instagram'da tarz biraz daha farklı olabiliyor, ama TikTok kitlesi gerçekten daha özgün ve içten oluyor bence. Bu tarz platformlarda kendimizi daha rahat ifade edebiliyoruz sanki, değil mi? Ayrıca, senin gibi güzel insanlar oraya yorum yazmaya devam etsin. Belki yeni arkadaşlar da edersin önemli olan içtenlik ve samimiyet zaten. Kendine iyi bak ve eğlenceli vakit geçir! 🎉😊