Bu evde yaşamayı artık psikolojim kaldırmıyo?

Maalesef ki anne babam hayatımın içine ettiler iyilik yaptıklarını sanarak. Zamanında liseye geçerken çok iyi puan yapmama rağmen millete hava atmak için istemediğim özel fen lisesine gittim (ea okuyabilir veya dilci olabilirdim ingilizcem çok iyiydi) sonra beni zorla mezuna bıraktırdılar ve 2. Girdiğim sınavdan sonra da ben çok istekli bi şekilde aşçılık okuyacağımı onlara farklı şekillerde anlattım (psikoloğumu ailemle bile konuşturdum) küçümsediler ve bana zorla mühendislik yazdırdılar. şu an 2. Sınıfın sonundayım ama midem bulanıyo bölümden ve başka şeylerden de psikolojimi bozdukları için bu sene sınavlara bile girmedim zaten devam etmek istemiyorum. Bunların üstüne babam sevgilimi öğrendi (5 yıldır beraberiz) sevgilimin yaşını büyük bulduğu için beni dovmeye kalkti karakolluk olduk. Son olarak da bugün okula devam etmek istemedigimi soylememle deli gibi bagirmaya basladilar. Cok uzadi kusura bakmayin ama babam bana kufur edip evden kovmaya bile calisti. Evden kacmayi dusunuyorum erkek arkadasimla cunku gina geldi cok anlayissizlar. Siz olsaniz ne yapardiniz? Bu durumdan nasil kurtulcam biktim?
Bu evde yaşamayı artık psikolojim kaldırmıyo?