Sevdigim biri vardi uzun zaman seviyordum karsiliksiz tabikide platonik çok itiraf etim 3 ay once kardeşim bacım diyordu bana az da olsa umut veriyordu ama neyse sonra engeledi sonra yazdım gene barıştık çok iyi dost olduk ama onun sevdigi bile vardı başka hersey ragmen sevdim uzak yaşıyorum baska ulkede onun için sorun da buydu Şu an da gene engeledi basit bir konu icin acayip soğudum çok çok inciti beni az umut verip yarı yolda bırakıyordu onun bir arkadaşı var çok yakın hep birlikte takiliyorlar, neyse o arkadas benle cok samimi hep sen çok değerlisin der bana falan farketim ki ona karşı bir duygularım açılmaya başlamış bana hep iyi davrandığı için da ben ona abi diyordum o da bana kardesim neyse o butun konuyu biliyor hep ona diyordum beni inciti felan bugün da yazdım o beni çok inciti felan o da dedi sen uzme kendini arar o seni filan belki halbuki bende o da biliyoruz o adam bana hiçbir değeri yoktur, neyse bende tamam tesekur ederim sen benim için çok çok değerlisin dedim iyi ki varsın o da sende benim için çok değerlisin iyi ki varsın falan dedi birsey ihtiyacin olursa ara her zaman beni bende TM sende ara dedim birsey ihtiyacin olursa ve dedi ki seni aksam ararim oyle konusmak için müsait olursam tamam dedim, sizce o da, bana karşı birsey hissedebilir mi (kendisi o adamla çok yakin ve bende ona arkadaşlarımı ayarlamak istedim eskiden yani o da arkadaşımla birlikteydi anlaşamadılar sizce bu ilişki olur mu? Bana çok değer verdi... Ama sanırım benden hoşlanmıyor ben ona abi o da bana kardesim diyordu
Baska birine aşık oldum... 🙈?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkamdan butun arkadaslar yanında hep o çok değerli der bugunn kendisi dedi bana ben senin hakkında sen olmasan bile diyorum o kiz cok degerli emin ol
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ayrıl o halde
İlgi delisi olmuşsun otur önce kendini bir sev
Kendimi en çok seviyorum, sen merak etme ilgi delisi olsaydım okadar erkek var pesimde hiç birini istemiyorum...
Ya belli kim ilgi verirse ona gidiyorsun görünen senin anlattığın bu niye sinirleniyorsun
Oyle degil ki kusura bakma biraz, asabiyim
Tamam sorun değil sen sakin ol ilgi veren seviyor gibi görünen yani görünen her zaman doğru değildir iyi düşün
Yani evet ama mesela onun arkadaşı karsilimsiz sevdim okadar hep karsiliksiz verdi hep te inciti bu ise her zaman değer verdi onu sevmem daha doğru değil mi? İstemedim birden açıldı gönlüm ona fotolara baktım çok da yakışıklıyımis...
Belki ilerde lafını yapacak bilemezsin
İnan bilmiyorum
Kararlı ol
E kararlıyım işte onu seçiyorum ona karşı duygularım geldi
Bunda kesinsen mesele yok tamamdır
Evet ama o da bana karşı birsey hissedebilir mi acaba nasıl yakinlasayim
Utaniyorum söylemek sana karşı birsey hisediyom diye ya...
Utanacak bişey yok ya bence
Bilmem