İkizler erkeği gerçekten dengesiz bence. Birbirimizden bariz şekilde hoşlanıyorduk tamam mı gece de konuştuk bayağı sonra bu saçma sapan konuştu kırıldığımı da söyledim ve zaten uykuluydu. Evet kırıyorum ama bilerek değil söyle napim diyor. Ben de komiksin dedim onu da ben diyecektim ona. iyi geceler dedim yattım (!) normalde günaydın mesajını falan hep ben atardım o günden sonra atmadım o da atmadı. Ya insan özür dilemez mi özlemez mi? Sınavımız var diye mesafeli diye düşünsem bile özür dilemeliydi. Ben dengesizce davranışlarına anlam veremiyorum.. ve asla yazmam. Beni stalkladığını da hissediyorum. Diğer gün düğüne gittim story attım gece 1,5 da. Normalde uyurdu. Hemen gördü story mi ve o saatte günaydın yazdı Allah'ın dengesizi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel olan şeylere zaafı var
Benimki de aynı böyleydi giyinip süslenip püslenince hemen ilgilenmeye başlıyordu canı isteyince aşırı ilgili istemezse yazmaz ben zorbalardım yaz çabuk diye öyle dinletiyordum kendimi
Ruh hastası mk
Öyle. :((
Arkana bakmadan kaç bundan
Amacı ne olabilir ki sence? Hiçbir şeyi çözemedim artık. Bir kez daha böyle bir şey yaşadık onu çözdük ams bu bambaşka
Amacı yok tamamen orijinal manyak hayırlı olsun
:(((((((( olmayan amacını si**** onun
Sen bu dengesizin neyini sevdin harbi merak ettim
Ortak noktamız var baya ve aramızda bi uyum vardı aynı frekanstaydık en önemlisi. Saatlerce sabahlara kadar konuştuk vs.
Aranızda uyum varsa o zaman sende en az onun kadar anormalsin demekki
Ben deli dolu biriyim farklı biriyim dengesizimdir bazen ama onun kadar dengesiz saçma sapan davranmadım hiçbir zaman. İkimiz de boşluktayız belki sadece anlık şeylerdi bilmiyorum ama yine de böyle olmamalıydı
Büyük ihtimalle ilgisi hoşuna gitti genelde öyle olur ama sonra kavgada tanırsın aslında sandığın kişi değildir ve bunu kabullenemezsin sende de böyle olmuş
Olabilir belki... Korkak biri de aynı zamanda.
Durduğun kabahat hiç düşünme direk engel daha çok bağlanmadan hazır aranız açılmışken iletişimi kes
Engel saçma ya akışına bırakcam. Ve adım atmam zaten. Üstelik Instagram snapchat wp ve 1k olmak üzere tüm sosyal medya hesaplarımdan takipleşiyoruz. Ve onu engellemem onu umursadığım düşündüğüm anlamına gelir. Onu çıldırtmak istiyorum.
Çıldırtmak istediğine göre umursuyorsun demektir zaten asıl engellersen umursamaz olursun ama sen bilirsin 😂
Umursamasam burada onunla ilgili soru sorar mıyım. Engel konusunda öyle düşünmüyorum. Sana zarar vermediği sürece engellemen onu umursadığın anlamına gelir genel olarak yani %100 değil tabi.
Belki sadece takıntıdır..
Ne yani şimdi sana mesaj atan tanışmak isteyen biri var diyelim sende tanışmak istemiyorsun ve engelliyorsun şimdi engellediğin için umursamış mı oluyorsun 🤷
Hayır bir de ben olgun erkeklerden hoşlanırım normalde o olgun değil ama beraber eğleniyorduk tam istediğim erkek kanka falan diyordum işin içine başka şeyler girdi
Sendeki takıntı ilerde pişman olacaksın böyle bir adamla ömür geçmez ne istediğini bilmiyor seni anlamıyor düşüncelerini önemsemiyor hayat senin hayatın benimki sadece bir tavsiye
Engel konusu bu tarz şeyler için geçerli ya. Bu dediğim ilişki türlerinde engel gereksizdir be umursama işareti
Ahaha kanka olacaktık ne olduk der gibi 😂
Engel konusunda seninle farklı düşünüyorum maalesef ya da kadınlar bize göre farklı düşünüyor bilemedim
O yüzden bi şey yapmıyorum ya zaten ki benim için doğru kişi de değil ama takıntı yaptım anlam veremiyorum çünkü ve benim gibisini de bulamaz. Uykuya bile benimle dalıyordu çok hoşuna gidiyordu falan... Allahın dengesizi sal*ğı korkağı. Yüzüne de söylicem ve söyledim sayılır.
Ya asıl erkekler ilişki şeyinde engellemez mesela daha umursamaz. Hatta dalgasına diyorlar ya engellediyse evlenmek istiyor falan sjansmsm bu tarz bir şeyin olsa ne olduğu belirsiz vs engellemek saçma olmaz mı zaten umrunda olmaz hayatına bakarsın engellemekle uğraşmaz takipten falan çıkamazsın bile demek istediğim bu
Dediğim gibi sana olan ilgisi senin hoşuna gitmiş bunu takıntı haline getirmişsin bunu aşman zor olabilir ama sana tavsiyem daha fazla bağlanmadan iletişimini kes yoksa bir bakmışsın nikah dairesindesin 😂
Ben o erkekler grubuna dahil değilim sanırım farklı düşünüyorum 😂
Teşekkür ederim düşüncelerin için ama ben kolay lokma değilim zaten :p duygusal şeylere kapılıyorum bu da benim zaafım. O da beni kaldıramaz zaten kaldıramadı.
Direkt engelliyor musun ahahan
Orası hiç belli olmaz öyle bir kolay lokma yapar ki sen bile farkına varmazsın dengesiz haliyle bile seni kendine bağlamış baksana
Ben kıllandıysam direk basarım engeli kafam rahat olur 😂
Hayır bağlamadı. Bağlayamaz.
Böyle söyleyince de aklıma fantezi geldi
Dkmedsmms
Bence bağlamış gibi ama sen bilirsin 😂
Tövbest
Benim aklıma gelmedi hiç sen deyince farkettim galiba ben bu nesilden değilim 😂
Tabi ben bilcem sen kimsinnn. Ayrıca töbest ne ya ne anladın sen fkdmsms
Kendisi öğretmen adayı da seni cezalandırır bağlarım sınıfta demişti sadece hata yaparsam diyee
Harbi dengesiz lan bu adam ne alaka şimdi
Daha neler neler dedi inanamazsın.
Sen şimdi bu adamı umursuyorsan sende de var bi anormallik çözemedim🤔
Takıntı olabilir mi acaba işte o. Ayrıca evet normal biri değilim zaten normalin üstüyüm ben. 🤪 Herkesle anlaşan biri de değilim
O zaman seni bu adamdan başkası almaz kaldınız birbirinize iyi geçinin 😁
Sıradan insan sevmiyorum. Dengesizlerle de işim olmaz. Başkalarına geçiririim merak etme 🤪
Hadi bakem, yalnız geçirmeden iyi bi test et mazallah o da dengesiz çıkmasın sonra
Olur olur bakarım her şeyine öyle geçiririm sağlam birrrr
Öpücük
Çok kafa açtın ben gidiyorum sana dengesiz ilişkinde şans diliyorum gönül ister ki bas engeli ama sen diyorsun illa beni uğraştırsın o zaman yaşa gör diyelim hadi kal sağlıcakla 😂
Kafa yaktım demek :d iyi bi şey olarak algılıyorum. Engel atmak çok saçma oyuncak kimi herkes istediğiyle oynayıp hemen engelliyor hayatına devam ediyor. Duygular hisler yalan demek ki teşekkür ederim tavsiye için yine de ve hoşça kal sen de 🌸
Sende dengesiz çıktın hem adamı beğenmiyorsun hemde umursuyorsun beni bağlayamaz kendine diyorsun ama duygulardan bahsediyorsun beynimi yaktın 😂
Neyse iyi geceler benimki sadece bir tavsiyeydi uygulaması sana kalmış tabiki umarım pişman olmazsın
Yo sen yanlış anladın yat uyu bence. Pişman olmam bu saatten sonra
Yok yanlış anlamadım da sende ne istediğini bilmiyorsun bence tam olarak onu farkettim ve ilk defa bu kadar anlam veremedim bir olaya onun şokuyla beraber bana müsaade diyorum 🤷😂
Shahsbab karışık değil aslında ya of ben sadece belli kısmını anlattığım için de olabilir sana karışık gelmiş olabilir ne istediğimi de biliyorum. Salla ya değmez zaten. Benim bunu soru olarak sormam düşünmem bile hatw ve saçmaydı.
Haydaaa e hani umursuyordun ne oldu şimdi 🤔
Yok ben harbi anlam veremedim size 😂
Ben de anlam veremiyorum işte
Beni de delirttiler
Yorum yok hocam