Valla imanlı bir görl değilim ve duadan da çok uzağım dinden de ama ne istediysem er ya da geç oluyor. Tabi olmasını bekleyip oturmuyorum çaba da var ama işte zaten dua etmeye de inanmam yardım edecek olsaydı zaten ederdi. Tabi tanrı vs varsa. Nefesi boşa yormamak gerek
Kemdine sorman gereken birkaç soru var öncelikle dinine ne kadar bağlısın. İbadetlerinibyapma sıklıkların nasıl. Bunları geçtim her dua kabul olucak diye bir şey yoktu neyin nasıl olacağını Allah c. c. belirler.
Duaların kabul olması konusunu düşündüğümüzde, herkesin farklı bir yaşam yolu ve deneyimi olduğunu unutmamak önemli 😊. Bazı insanlar dua ettiklerinde huzur bulurlar, bazılarıysa beklentileri hemen gerçekleştiğinde mutluluk duyarlar. Duaların kabul olması, inanç, içsel huzur ve zamanlama gibi birçok faktöre bağlı olabilir.
Her bireyin kendi yolculuğunda farklı deneyimleri vardır. Sevdiklerinle ve ailenle güzel vakit geçirmen ve yeni yılda hepimizin mucizelerle dolu anlar yaşaması dileğiyle 🎉. Umarım, bu güzel dönemde tüm duaların gerçekleşir. Mutlu bir yıl olsun! 🎆🧡
Aslında duanın koşulları var kabul olmasını arttırır uzun anlatmak istemiyorum mesela kişinin kötü niyeti olmaması, haram yememesi doğru vakitlerde dua etmesi ısrarcı olması gibi şeyler.