Sağlık Acaba neden oluyor arkadaşlar? isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bugünlerde zor uyuyorum acaba neden arkadaşlar? Sabah erken uyanmak zorundayım ama erken uyuyamıyorum 😔 Güncellemeler+1 yıl Açtım Acaba neden oluyor arkadaşlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Telefona bakmaktandir 1 70 Yorumla isocan007 +1 yıl Telefonu bırakıyorum yine uyuyamıyorum, telefonu daha yeni elime aldım gerçekten, yatakta döndüm durdum yarım saattir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzüldüğün veya kafaya taktığın bi konu vardır o zaman Yorumla isocan007 +1 yıl Doğrudur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan Yorumla isocan007 +1 yıl Sen neden uyumadın halâ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pişmanlıklar yüzünden Yorumla isocan007 +1 yıl Ne gibi pişmanlıklar? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haketmeyen insanlara değer vermek gibi😀 Yorumla isocan007 +1 yıl En büyük pişmanlıklardan birisi 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef Yorumla isocan007 +1 yıl Bundan sonra vermezsin artık 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ders aldım umarım Yorumla isocan007 +1 yıl Ders almak güzel bir şey aslında, insan tecrübe kazanmış oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla isocan007 +1 yıl Daha çok tecrübe kazanırsın hayatta merak etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kazanmak istemiyorum artık jdjf Yorumla isocan007 +1 yıl Istesen de istemesen de hayat sana kazandıracak 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler dilerim 😊 Yorumla isocan007 +1 yıl Dilemesen olmaz mı 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden😊 Yorumla isocan007 +1 yıl Yani dile ama şimdi değil 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin daha uykun yok demek😀 Yorumla isocan007 +1 yıl Maalesef gelmedi daha buralara 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim geliyor aslında bilerek uyumuyorum Yorumla isocan007 +1 yıl Neden ki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşünmekten kafayı yicem sanırım 🙄 Yorumla isocan007 +1 yıl Aslında düşünme niye kafana takıyorsun diyeceğim ama bende takıyorum bazı şeyleri o yüzden sana söyleyebilmem için benim de yapmamam lazım 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen neyi takıyorsun kafana Yorumla isocan007 +1 yıl Aile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlaşmazlık mı Yorumla isocan007 +1 yıl Ben tek yaşıyorum ailemden ayrı annemle ve kardeşlerimle görüşüyorum ama babamla konuşmuyorum görüşmüyorum 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkıntı babanda mı sence yoksa sende mi🥺 Yorumla isocan007 +1 yıl Biraz bende biraz babamda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm karşılıklı yani:( Yorumla isocan007 +1 yıl Evet 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkma canını 🙂 Yorumla isocan007 +1 yıl Tamam sıkmam 😌bana diyene de söyle lütfen 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur söylerim sözümü dinlerse tabi🤭 Yorumla isocan007 +1 yıl Sözünü dinlemezse ağzına acı biber sür 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur sürerim 😂 Yorumla isocan007 +1 yıl Anlaştık o zaman 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlaştık 😊😊 Yorumla isocan007 +1 yıl Kendine dikkat et, üzme kendini ve sıkma datlı canını 👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim sende aynı şekilde 🥰 Yorumla isocan007 +1 yıl Rica ederim 🙏sanırım sen uyumak istiyorsun 🤔ben seni daha fazla meşgul edip uykuna engel olmayayım 🙋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok engel olmuyorsun Yorumla isocan007 +1 yıl Böyle gizemli mi devam edeceğiz 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etmeyelim istersen🙂 Yorumla isocan007 +1 yıl Yoooo edelim edelim de ama ne biliyim yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj kutun kapalı 🙄 Yorumla isocan007 +1 yıl Ismini sorsam söylemezsinde burada o yüzden yani😌 Yorumla isocan007 +1 yıl Bekle açıyorum 🙏🙏🙏 Yorumla isocan007 +1 yıl Açtım 👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden sildin mesajları:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla isocan007 +1 yıl Ne oldu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asıl sana ne oldu niye sildin mesajları 😒 Yorumla isocan007 +1 yıl O kadar yazdım yazdım ve cevap vermeyince sildim çünkü biranda gittin ve hiç cevap vermedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya manyak uyuya kalmışım kdjgjdjf Yorumla isocan007 +1 yıl 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥺🥺 Yorumla isocan007 +1 yıl Ben de zannettim ki yine dalgaya alındık gereksiz birisi tarafından yani seninle alakalı değil sakın yanlış anlama lütfen ama burada çok yapıyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saati farkındaydın dimi🙄ve uykumun geldiğini de biliyodun. bilerek uyumadım yani Yorumla isocan007 +1 yıl Hayır hayır o anlamda demiyorum yani bilerek uyuduğunu düşünmedim, fake hesap anlamında düşündüm çünkü gerçekten bu KS mecrasında çok fazla pembe hesaplı erkek bozuntuları var öyle düşündüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nee beni fake mi düşündün demek😒 Yorumla isocan007 +1 yıl Insanlarla dalga geçmek gibi gereksiz hareketler yapıyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben senle dalga geçer gibi bi yanım mı vardı neden böyle anladın Yorumla isocan007 +1 yıl Mesaj atarmisin tekrar lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kutunu aç ozaman😒 Yorumla isocan007 +1 yıl Orada anlatacağım 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Telefona bakmaktandir
Telefonu bırakıyorum yine uyuyamıyorum, telefonu daha yeni elime aldım gerçekten, yatakta döndüm durdum yarım saattir
Üzüldüğün veya kafaya taktığın bi konu vardır o zaman
Doğrudur
Ondan
Sen neden uyumadın halâ?
Pişmanlıklar yüzünden
Ne gibi pişmanlıklar?
Haketmeyen insanlara değer vermek gibi😀
En büyük pişmanlıklardan birisi 😊
Maalesef
Bundan sonra vermezsin artık 😉
Ders aldım umarım
Ders almak güzel bir şey aslında, insan tecrübe kazanmış oluyor
Aynen
Daha çok tecrübe kazanırsın hayatta merak etme
Kazanmak istemiyorum artık jdjf
Istesen de istemesen de hayat sana kazandıracak 😉
İyi geceler dilerim 😊
Dilemesen olmaz mı 🤔
Neden😊
Yani dile ama şimdi değil 🤗
Senin daha uykun yok demek😀
Maalesef gelmedi daha buralara 😏
Benim geliyor aslında bilerek uyumuyorum
Neden ki?
Düşünmekten kafayı yicem sanırım 🙄
Aslında düşünme niye kafana takıyorsun diyeceğim ama bende takıyorum bazı şeyleri o yüzden sana söyleyebilmem için benim de yapmamam lazım 😊
Sen neyi takıyorsun kafana
Aile
Anlaşmazlık mı
Ben tek yaşıyorum ailemden ayrı annemle ve kardeşlerimle görüşüyorum ama babamla konuşmuyorum görüşmüyorum 😔
Sıkıntı babanda mı sence yoksa sende mi🥺
Biraz bende biraz babamda
Hmm karşılıklı yani:(
Evet 😔
Sıkma canını 🙂
Tamam sıkmam 😌bana diyene de söyle lütfen 😊
Olur söylerim sözümü dinlerse tabi🤭
Sözünü dinlemezse ağzına acı biber sür 😊
Olur sürerim 😂
Anlaştık o zaman 🤗
Anlaştık 😊😊
Kendine dikkat et, üzme kendini ve sıkma datlı canını 👍
Teşekkür ederim sende aynı şekilde 🥰
Rica ederim 🙏sanırım sen uyumak istiyorsun 🤔ben seni daha fazla meşgul edip uykuna engel olmayayım 🙋
Yok engel olmuyorsun
Böyle gizemli mi devam edeceğiz 😊
Etmeyelim istersen🙂
Yoooo edelim edelim de ama ne biliyim yani
Mesaj kutun kapalı 🙄
Ismini sorsam söylemezsinde burada o yüzden yani😌
Bekle açıyorum 🙏🙏🙏
Açtım 👍
Neden sildin mesajları:(
?
Ne oldu?
Asıl sana ne oldu niye sildin mesajları 😒
O kadar yazdım yazdım ve cevap vermeyince sildim çünkü biranda gittin ve hiç cevap vermedin
Ya manyak uyuya kalmışım kdjgjdjf
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
🥺🥺
Ben de zannettim ki yine dalgaya alındık gereksiz birisi tarafından yani seninle alakalı değil sakın yanlış anlama lütfen ama burada çok yapıyorlar
Saati farkındaydın dimi🙄ve uykumun geldiğini de biliyodun. bilerek uyumadım yani
Hayır hayır o anlamda demiyorum yani bilerek uyuduğunu düşünmedim, fake hesap anlamında düşündüm çünkü gerçekten bu KS mecrasında çok fazla pembe hesaplı erkek bozuntuları var öyle düşündüm
Nee beni fake mi düşündün demek😒
Insanlarla dalga geçmek gibi gereksiz hareketler yapıyorlar
Ben senle dalga geçer gibi bi yanım mı vardı neden böyle anladın
Mesaj atarmisin tekrar lütfen
Kutunu aç ozaman😒
Orada anlatacağım 🙏
Piskolojik olabilir