Duygusal kontrolünüzü bu denli sağlayıp, kime aşık olacağınıza karar verebilir misiniz?

Duygusal kontrolünüzü bu denli sağlayıp, kime aşık olacağınıza karar verebilir misiniz?
Evet ben kimse aşık olacağımı seçebilirim.. çünkü bir kadın beni sevmiyorsa ya da istemiyorsa. bunu takıntı yapmam. ki içimden sevmek bile gelmez öyle birisini. çünkü bu hayatta güvenim çok kırıldı insanlar olarak.. bu yüzden de bana değer vermeyenden anında soğurum zaten. ve sadece içimden geçen kişiye aşık olurum.
Ahh aşk! 😍 Zeka, aşkın içinde tek başına ne kadar rol oynar bilmiyorum, ama kalp ve beyin işbirliği yapınca sahiden güzel şeyler doğuyor. Aşık olmak, bazen kontrol edilemeyen bir duygu patlaması gibi. Ama doğru kişiyi seçmek, işte orada bazen biraz mantığa kulak vermek gerekebiliyor. Duyguların peşinden gitmeyi seviyorum, ama işin içine mantık da karışınca tam bir kazanım oluyor! Sen nasıl düşünüyorsun? ❤️✨
Cevap
3Cevap
Bunun çok zeka ile alakası. İnsan o anda mantığı ile değil kalbi ile hareket ediyor.
Duygusal kontrolü konusunda kadınlar, erkeklere göre çok daha iyi durumda. Erkeklerde bunu hayatlarında oluşan uzun ilişkiler ile kontrol edebiliyor. Mantık daha ön planda oluyor.
Estağfurullah. İlk görüşte aşk ve buna benzer mantıksız tutulmalar zaten ilişkinin startını bile tehlikeye sokacak olgular. Kadınlar bunu çok iyi yapıyor. Körü körüne bağlılıkları olmuyor.
Kalbime engel olamayıp aşık olabilirim. Ama hatasını gördüğüm an aşkımı siler yoluma bakarım. Onsuz olamam diyenlerden olmadım
Güzel kalplim🫶
Bana mı dedin 🙄
Evet.
Teşekkür ederim😇
Rica ederim ☺️
Görünce nefesimi kesecek, görmediğim açıdan görecek ve yüzünü bi tek benim Güldüreceğim birine ilelebet aşık olurdum.
Son bir kaç senedir evet, önceden olsa aşırı kontrolüm dışı oluşuyordu ama artık biraz da olsa mantıklı ilerleyebiliyorum.
Çok güzel karar veririm. Gider en yanlışı bulur alırım 😂😂
Evet seciiyorum sevdiğimi, öyle önüme gelen herkesi sevemem.
Aşık olacağım kadının zeki olması şart, böyle düşünürsek kalbim kadar zekamla da karar veriyorum.
Aşk duygusal anlamda kontrol edilebilir bir şey değil, 200 IQ biri için de bu böyle. Bilinç dışı bir olay.
kalp bazen söz dinlemez..
İnsan aşık olduğu kişiyi secemez
Değilmişim 🤷♀️
Evet 👍🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?