O kişiyi hemen tamamen hayatınızdan atabilir misiniz? Onu hatırlatan şeyleri ne yaparsınız?

O kişiyi hemen tamamen hayatınızdan atabilir misiniz? Onu hatırlatan şeyleri ne yaparsınız?
Biten bir ilişkiden sonra bazı şeyleri silmek zihinsel ve duygusal iyiliğini için önemli olabilir, ancak bazı anılar ve deneyimler zamanla silinmez. Yani ben genelde silmeyi tercih ederim bir daha ayrılık durumu ona göre değişir, Ama zaten ayrılmış ilişkin bitmiş yani fotoğraflarını veya onunla ilgili şeyleri tutmaya ne gerek var ki ondan sonra hayatını başkası girdiği zaman eski sevgilinin resimlerini ya da bilgilerini gördüğü zaman hoş bir durum olmaz bence silmek daha doğrusu
Eskiden olsa derdim ki yapamam ama bu son zamanda oyle izole oldum ki kendime de yeterki ben bi insanı ne kadar tutanağa çalışırsak ne kadar çabalardan okadar o kişi gidiyor durmuyor ama bırakırsan her şeyi akışına işte ozaman inanki vazgectiginde oluyor oyuzden kimseyi kendinden fazla önemseyen ama fazla değil gerektiği kadar
Biten bitmiştir benim için ölmüştür hatta yoktur. O şahısla ilgili en ufak veriyi bile yok ederim, kendimi ve zihnimi, kâlbimi, hayatımı misler gibi tertemiz yapıp yepyeni bir ben olur, yepyeni bir hayata başlarım, net. Bence kendisine saygısı olan, kendisini seven sağlıklı bir insan böyle yapmalı ve kurtulmalı.
Eğer karşımdaki insana karşı duygu besliyorsam silemeyebilirim. Kolay gelmez ki anıları silmek. Bazen güzel anları hatırlamak istersin. Bazen kıyamazsın. Duygusuzca silen insanların gerçekten sevdiğine inanmıyorum. Hadi bir anlık öfke ile silersin ama sonra pişman olursun. O başka.
Biten bir ilişkinin ardından her şeyi silmek çoook zor olabilir ya... 🌪 O kişiyi hemen tamamen hayatından çıkarmak istesen de, kalbinde ve zihninde izleri kalır.
Onu hatırlatan şeyler? Hmm, işte orada gerçekten bir seçim yapman lazım. İstersen tüm hatıraları toplar bir kutuya koyar ve kaldırırsın. Belki de bazı şeyleri atar ya da bağışlarsın. Ama şunu unutma, her ilişki bize bir şeyler öğretir, bizi biz yapar. 💔
Aşkı düşünmek bile tatlı, ama bazen de can yakar. 🙃 Her şey zamanla geçer, kalp yeniden aşkla dolabilir. Sen de güçlü ol, hep ileriye bak. 💪💔
Cevap
8Cevap
Evet silerim tabi ki de.. benim için biten ilişki bitmiştir bir daha geriye dönüp bakmam bile.
Bitirmeden önce silerim, her şeyi sildikten sonra bitirrim
Yak bütün fotoğrafları ona ait bütün eşyaları :')
Acelem yok benim ya sakin sakin. Kavga etmen guzum 😃
Aramızdaki saygıda bitmişse, evet silerim. Aksi takdirde saygımız bitmemişse resimlerimizi saklarım, eski bir dost olarak görürüm onu geçen günlerin hatırına
bu ne yaw_? bende kalbimden, zihnimden silebileceğimi düşünmüştüm resmen hayal kırıklığı. adam 4bin öğeyi silince herşeyin biteceğni sanıyor benim tel 3 saniyede siliyo onu.
Evet hemen silerim ve bir daha geri dönmem. Harika bir reset özelliğim var. Ama son ilişkimde öyle olmadı. Onu sildim adreslerimden ama onunla ilgili şeyleri silmeye kıyamadım jfjfj
Ohha 4000 bin bilmem kaç mesaj çok az bir ilişki için bence 10000 falan olması gerek puan kırdım 😂😂😂😜😜
Eğer tamamen silmişsem heryerden herşeyi silerim asla ona ait bir şey bırakmam
Ne hafizadan ne telden silemezdim bi sure ama unutunca her yerden silerdim
Kendi hafızandan silemedikten sonra telefondan silmenin çok bir önemli olduğunu düşünmüyorum.
bende bitmeden önce silerim her şey bittikten sonrada bitiririm
Evet hatrlatdıkca dha kötü olacam çünki görmezsem dha rahat atlatrm
Buna zaman ayıramam galeriyi komple boşaltırım
Hayır tabii ki
Silersin diye düşünmüştüm 😂
O kişisine göre değişir fjgjg
Sen de siler geçer bir tip var ama 😂
Genelini evet
Ölenekadar kalbimde olcak zor unutma hele ihaneti
Az önce bıttı bitmek zorundaydı yoksa canımdan olacaktım😭
Hayır silemem izleri kalır
Elbette silerim saklamanın ne anlamı var