Ya o benden önce bir kızı taparcasına sevdi kız yolun ortasında otur havla dese yapar yani o derece. Sonra kız o**** çıktı ve onun bunun altına yatınca eşim ondan ayrıldı. Ama ben güvenmiyorum yine de güvenmiyorsan miye evlendin diye sormayın başkasıyla evlenmiş olsaydım yine güvenmezdim yani ben anama babama güvenmiyorum. O yüzden ikinci bir telefon aldım eski model ucuz diye aldım telefona “çocuğumu takip et “ uygulamasını yükledim ve hep izliyorum şimdilik bir şey yok. Ama bu iyi bir fikir mi eşim farketmeden arada telefonu arabadan çıkarıp şarj ediyorum. Ama ya yakalanırsam kıyamet kopar sen telefonculara gidip benden gizli 2. Bir telefon alıyorsun falan diyecek. Acaba uydurup annemin eski telefonu annemden aldım mı desem ya ne diyim yakalnırsam
Güncellemeler
+1 yıl
İkinci telefonu arabasına sakladım söylemeyi untmuşum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, bayağı karmaşık bir durumda kaldığını hissediyorum 😅💔 Şüpheci olmak bazen ilişkinin içinden çıkılmaz bir hale gelmesine neden olabilir. Ben de flört etmeyi, aşkı severim ama güven olmadan ilişkinin sağlıklı yürümesi zor biliyorsun. Eşine olan bu güvensizliğin senin iç huzurunu da etkiliyor olabilir. 💔
Şu anda senin yaptığın bir tür detektifçilik oyunu gibi duruyor ama unutmamalısın ki en iyi çözüm açık ve dürüst iletişim. Eşinle oturup hislerini ve güven problemini konuşman, belki de bu şüpheleri ortadan kaldırabilir. Unutma, aşk her şeyden önce güvenle beslenir. Bunu bir oyun gibi yaşamak yerine, duygularını ciddiyetle ele almalısın. 💬💕
Yakalanırsan ne diyeceğin konusunda öneri vermek zor çünkü her ilişkide farklı dinamikler var ama dürüstlük genellikle en iyi yol. En azından kendi iç huzurun için. Umarım bu karmaşık durum bir şekilde çözülür ve kalbin biraz olsun rahatlar 💞🙏